KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Takım değeri düşüşte!

24 Ağustos 2014 | 19:51

9 yorum

9414 okunma

Alman internet sitesi Transfermarkt`ın verilerinde, yeşil-beyazlıların toplam piyasa değeri 51,63 milyon Euro olarak gösterilirken, Timsah’ın en pahalı oyuncusu ise Porto’dan kiralık olarak transfer edilen Josue oldu.

Alman internet sitesi Transfermarkt'ın verilerinde, yeşil-beyazlıların toplam piyasa değeri 51,63 milyon Euro olarak gösterilirken, Timsah'ın en pahalı oyuncusu ise Porto'dan kiralık olarak transfer edilen Josue oldu.

23 yaşındaki ofansif orta saha oyuncusu Josue Filipe'ye 5 milyon Euro değer biçilirken, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda Gürcistan ekibi Chikhura'ya elenen yeşil-beyazlı oyuncular da değerlerinde büyük düşüş yaşadı.

DEĞERLERİ DÜŞTÜ

Yeşil-beyazlıların Josue'den sonra en pahalı oyuncusu olan Fernando Belluschi'nin 5,5 milyon Euro'luk değeri, geçtiğimiz ay güncellenen verilerde 4,5 milyon Euro'ya düşerken, genç stoper Serdar Aziz'in yanı sıra Renato Civelli, Sebastian Frey ve İbrahim Öztürk de düşüş yaşayan oyuncular oldu.

 Olay Gazetesi

    • Yediyol  
    25 Ağustos 2014 | 17:15
    PETKAMÇE dediklerinin hepsinin arkasındayım kardeşim helal olsun sana...
    Kan Emici ilan edilen taraftar statüsündeyiz ki taraftarın yaptığı bişey olmadığı halde...
    Diğer takım amigoları cepten mi alıyo veriyo zannediyo bu a...koduklarım yavşakları... yönetim desteğini veriyo maddi manevi adamlar her maçta kaç bin çekiyolar ama bizim yöneticilerimiz taraftar sorun değil basına göstermelik taraftarımızı özledik koordineli bi şekilde hareket etmek istiyoruz deyip icraat içinde değiller...

    BİZİM BÜYÜK BAŞKANIMIZ SAĞ OLSAYDI BUNLARIN HİÇBİRİ OLMAZDI(her ne kdr inişli çıkışlı olsaydıkta!!!!!!!!!!!!)
    • PETKAMÇE  
    25 Ağustos 2014 | 14:24
    Muhammet...rumuzlu arkadaş.biz istiyoruzki Yıldızları alabilecek güce sahip kişiler yönetici olsun
    • muhammet  
    25 Ağustos 2014 | 11:17
    hemen hocaya çamur atın ulan kulüpte para yok şenol hoca ne yapsın sanki bayer Münih iz yıldızlar gelsin para olsa adam zaten alacak hemen hoca takımda sanki herkez en az 3 milyon er luk adam yapmayın ya siz istiyonuz para olmadan yıldızlar gelsin
    • PETKAMÇE  
    25 Ağustos 2014 | 11:13
    birde eski başkanlardan birirnin oğlu olan atilla kurtçu kulube yapılacak işlerle ilgili faks çekiyormuş.Düşünün çalışan personeldeki fosilleşmeyi.Her çalışan birirnin adamı.Çalışan personelin içinde Bursasporun adamı yokmu....Cavit Çağların adamı.Yaşar.Celal Sönmezin adamı Mustafa Şahin....Bunun gibi....Çıkarın genel kurul üye sayısını 20.000 e.kongreler kimsenin tetkelinde olmasın.
    • PETKAMÇE  
    25 Ağustos 2014 | 10:58
    Yönetici olmuş hiç kimsenin Bursaspor umurunda değil.Geçmiş yönetrimlerden Timur Noyan kafayı bulunca 'Baliç i satınca hem alacaklarımızı kulupten aldık hemde eşime son model araba aldım'demiştir.Nereden bilsinki içki servisini yapan garson Teksaslı.Şenol Güneş ile 1.000.000 tl ye anlaşan yöneticimiz Recep GÜZELDAĞ. sağolsun....sözleşmeyi 1.200.000 tl yapan sayın başkan.Arada 200.000 tl kulup zarara uğratılmış diye Recep GÜZELDAĞ istifa etti.iyide yaptı.Adamın Kralıymış.Erkan Körüstan yönetimi Volkan Şen transferini yıllık 1.000.000 tl anlaşıyor.Sözleşmesini Yıllık 1.250.000 Euro dan 4 yıllık yapıyor.Yaklaşık 20 trilyon avantayı kimlerin indirdiğini Ayhan Barışıcı Alpay Şar a sormak lazım.Dönemin yöneticisi Yüksel ÇOLAK durumu farkediyor. İsyan ediyor.Nafile....Bu konu Şimdiki başkana tarafimdan iletiliyor.minareyi çalan kılıfını hazırlamış denilip konu kapatılıyor.Kim Bursaspor un hakkını gasp ettiyse evine ateş düşsün......... Yeni yönetimden hiçbiri yönetici katkısı koymadığı haberini aldım.Neala memleket.birlira koyma uçakla seyahat.ye iç bu şehir senin bu ülke benim. Birde Selim Kurtulan ı beğenmezler. Kendileri selimden daha kamburlar kulubun sırtrında.Bilmem 20 tane Recep GÜZELDAĞ gibi yöneticiyi nerden buluruz......
    • Bekir Damar  
    25 Ağustos 2014 | 03:42
    Arkadaşlar kusura bakmayın ama bizim taraftarımız arasında çok adi insanlar var, siz nasıl bir Bursaspor lusunuz anlayamıyorum. İşinize gelen iyi işinize gelen kötü. İrfan Buz' u bir günde kral Daum'u bir günde düşman ilan ettiniz. Aynı şekilde bir maçta iyi olan iyi güzel diğer maçta kötüyse kötü. Destek denen olay bizim takımımızda kalmamış arkadaş. Bu takımın böyle olmasının tek sorumlusu vardır oda bizleriz.
    • Aptalca  
    24 Ağustos 2014 | 23:30
    -21
    Hala şu şenoldan medet umanlar üç hafta sonra bak nasıl küfür edecekler şenol git burdannnnnnn
    • bal  
    24 Ağustos 2014 | 21:07
    takımın nasil bir basarisi var ki degeri yukselsin...
    • mususi  
    24 Ağustos 2014 | 19:56
    12
    futbolcunun degil de yoneticinin degerini olcen bir sistem olmali. Turkiye'de en eksik olan sey duzgun yonetici.

    Spordan ozel sirketlere kadar herkes siyasetin yalakasi olmus, profesyonellik hikaye.

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR