KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Şükrü Şankaya kabri başında anıldı

11 Ekim 2016 | 13:40

0 yorum

5216 okunma

Kulübümüzün eski başkanlarından Şükrü Şankaya, vefatının 11'inci yılında Ahmetpaşa Mezarlığı'ndaki kabri başında anıldı.

Anma törenine Şükrü Şankaya'nın kardeşi Onursal Divan Kurulu Başkanımız Kadir Şankaya, oğlu Şenol Şankaya yeğeni Devlet eski Bakanı ve Kulübümüzün eski başkanlarından Cavit Çağlar, Başkanımız Ali Ay, Divan Başkanlık Kurulu Başkanımız İdris Sevinç, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, Şankaya ailesi ve sevenleri katıldı.

Onursal Divan Kurulu Başkanımız Kadir Şankaya yaptığı konuşmada oldukça duygusal anlar yaşadı. Kadir Şankaya, " Çok fazla konuşamayacağım ama 11 sene geçti, az değil. Onun ismi anıldıkça çok mutlu oluyorum. Allah nur içinde yatırsın" dedi.

Merhum Şükrü Şankaya'nın oğlu Şenol Şankaya ise " Babamızı her sene özlemle anıyoruz. Amcamın da dediği gibi 11 sene az bir süre değil. Bursa için çok farklı bir insandı. Kişiliği, insanlığı ile bizlere örnek oldu. Bursaspor sevgisi de hiç bitmedi. Allah nur içinde yatırsın" dedi.

Devlet eski Bakanı ve Bursaspor'umuzun eski başkanlarından Cavit Çağlar ise yaptığı konuşmada 11'incisi düzenlenen anma törenine katılan herkese teşekkürlerini sundu. Çağlar, " Aramızdan ayrılışının 11.yılından hep beraberiz. Siz değerli dostlarımıza, ailemiz adına teşekkürlerimizi sunuyorum. Emeği bizlerde büyük, güzel bir insandı. Allah nur içinde yatırsın. Allah inşallah hepimize böylesine güzel anılmayı nasip eder" dedi.

Başkanımız Ali Ay, anma töreninde yaptığı konuşmada eski başkanlarımızdan Şükrü Şankaya'nın çok değerli bir insan olarak anıldığını belirti. Başkanımız Ali Ay şu konuşmayı gerçekleştirdi; " Şükrü ağabeyimizin vefatında bu yana devamlı düzenlenen anma törenine geldik. Kendisine Allah'tan rahmet diliyorum. Bursa ve bizim camiamızın için çok değerli bir insandı. Ben daha önce sanayici olarak kendisini tanıyordum. Çok saygılı bir insandı. Allah hepimize böyle ölümler nasip etsin. Çünkü hepimiz eninde sonunda buraya geleceğiz. Hayırlı insan, güzel insan olmak böyle oluyor demek ki" dedi.

11 Ekim 2005 tarihinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden eski başkanlarımızdan Şükrü Şankaya'nın Ahmetpaşa Mezarlığı'ndaki anma töreninde Kur'an-ı Kerim okundu, dualar edildi.

 Bursaspor.org.tr


    Henüz Yorum Yazılmamış

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR