KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

"Stadyum Bursaspor'un kurtuluşu olur"

VİDEO

19 Nisan 2013 | 22:23

32 yorum

14788 okunma

Divan Kurulu Toplantısı'nda konuşan Başkanımız İbrahim Yazıcı, 'Bursaspor'un kalıcı gelirlerini konuşmamız gerekiyor' dedi.

Başkanımız İbrahim Yazıcı konuşmasını şöyle sürdürdü; "Sayın Divan Kurulu Başkanımız Kadir Şankaya bugün farklı bir divan olacağını ve kalıcı gelir konusunda da bir çok konuşma yapacağını söylediler. Bursa'nın ileri gelen kimi varsa tek tek hepsine ıslak imza ile davetiye yolladığını söylediler. Sanırım davet yerini bulmadı. Bugün burada Bursaspor'un kalıcı geliri nasıl olur bunları konuşacağımız halde, bir çok arkadaş çıktı ve beni tenkit etti.

Divan Kuruluna Özlüce Tesisleri'nden bir oda vermediğimizi söylediler. Özlüce Tesisleri'nde Divan Kurulu'na uygun bir oda varda bizmi vermedik. Ben kendilerine bir teklifte bulundum. Kendilerine Vakıfköy'de bir yer tahsis ettik. Çok uzak dediler tamam dedim. Bu devamlı gündeme geliyor. Şu anki stadımızda çok güzel revize edilen bir toplantı odası ve yönetim odası var. Ben orayı da kendilerine teklif ettim. Biz orayıda istemiyoruz dediler. Ben bunu kasten yapmıyorum. Elimizde olan imkanlar bunlar. Sayın başkan devamlı kulübe geliyor. Kendilerine bir kez saygıda kusur edilmemiştir. Ben kendi makam odamı bile kendilerinin kullanabileceğini söyledim.

Devamlı şeffaf olmaktan bahsediliyor. Kulübümüz devamlı denetimde. Ben Bursaspor kadar şeffaf olan bir kulüp tanımıyorum. Bizim kadar hiçbir kulüp denetlenmiyor. Bizim kadar şeffaf bir kulüp çok nadirdir diye düşünüyorum. Biz şampiyon olduk diye ne zaman böbürlendik. Benim şampiyonluktan beklediğim bir şeyde yok. Keşke Allah tekrar bize nasip etse. Bursaspor'da başkanlık yaptığım dönem 11 yıl olmuş. Şampiyon olduktan sonra rakamlarda uçmaya başladı. Bir futbolcu almaya kalksak milyonlardan bahsediliyor. Bizim hata yapma lüksümüz yok. Bazı takımlar var para için takım adının önüne başka marka isimlerli yazdırıyor. Bizede böyle bir çok teklif geldi. Ben hepsini elimin tersi ile ittim. Bursaspor'a böyle bir şey yakışmaz.

Tüm Bursa'lıların istediği gibi bende stadyumun yerinde yapılmasını istedim. Çünkü Bursa Atatürk Stadı benim çocukluğumun geçtiği stat. Bursaspor'un en büyük kurtuluşu yeni stadın her şeyiyle kulübe verilmesidir. Bu stadyum kulüp açısından en büyük kalıcı gelirdir. Bunu hep birlikte seslendirelim. Bu Bursaspor'un kurtuluşu olur" diye konuştu.

 Bursaspor.org.tr

    • TEKSAS  
    21 Nisan 2013 | 02:16
    Recep altepenin makamaına taraftar gönderelim konuşssun ne oluyor ne bitiyor Bir Bursalının isteklerini söyluyeleım!!1.Stad bize verilsin 2.Bursaspor a katkılar daha çok arttırılsın 3.Eski stad yıkılsın yerine kapalı spor salanu yapılsın ve Bursaspor basketbol takımı kurulsun ..belediye de bu potonsıyel para var arkadaş hikaye anlatmasınlar bana ..evet recep altepe Bursa yı çok değiştirdin çok emeklerın var senı sevıyorum akp lı değilim saglam Bursasporlu oldugunu da bılıyorum ama böle oy almak için gundeme gelme zaten oylar yıne senın ama Bursaspor'un ıcın bırsye yap git çelik le görüş git arınçla görüş olay bu abı ya!!!
    • ismail kurtt  
    20 Nisan 2013 | 22:19
    -5
    Ulan o stad Bursasporun olmasin ,
    nasil dolar.
    anten beyinliler.
    belediye sanirim secim oncesi yatirimi yapacak .
    ya altepe oyumuz zaten senin ne gerek var santaja.
    • pmbatalla  
    20 Nisan 2013 | 20:06
    futbolcular o kadar sesin,karmaşanın içinde nasıl konsantre olucaklar?
    • burakgk16  
    20 Nisan 2013 | 19:17
    evet arkadaşlar Mustafa D. çok haklı bu konu hakkında bende birşeyler duydum artık sesimizi duyurmanın vakti geldi şimdi destek zamanı !
    • Mustafa D.  
    20 Nisan 2013 | 17:39
    16
    arkadaşlar çok önemli lütfen okuyun: orhanelide görev yapan bir öğretmenim ve bu hafta öğrendiğim iğrenç bir olayı paylaşmak istedim. jimnastik Bursa derneği gerekli izinleri nasıl olduysa (!) alarak orhanelideki 40 öğrenciyi tüm masrafları karşılanacak şekilde inönüye maça götürecekler daha şimdiden jimnastik sempatisi duymaya başlayanlar oldu ve çok üzüldüm gerekli yerlere sesimi duyurmaya çalışıyorum lütfen yardımcı olun bu saçmalığa gerekli tepkiyi koyalım yada karşı atağa geçelim kampanaya falan yapalım her türlü desteği vermeye hazırım dağ ilçeleri için
    • mert can  
    20 Nisan 2013 | 17:38
    başkan haklı. stadın tüm gelirleri Bursapor'a aktarılmaz ise fazla bir anlamı olmayacak.
    bu arada divanda kurulu üyesi burhan vatan'ın başkanla derdi nedir ben anlayamadım? kimse bir kuruş fayda üretmiyor sadece eleştiriyor
    • bursasporlu  
    20 Nisan 2013 | 17:27
    yürüyüş yapılsın başkanın arkasında duralım tamamı Bursaspora verilmeden staddan çıkmayalım o zaman ne yapacaklar. o stadın Bursaspora hiçbir faydası olmayacak stadın yarısından fazlası boş kalacak.
    • Traş  
    20 Nisan 2013 | 14:55
    Arkadaşım galatasaray Ali Sami Yen dışında devlete hiçbir şeyi teslim etmedi. Ne okulu, ne Floryası. Bilip bilmeden konuşmayalım lütfen. Zamanında orada bulunan 48 dönümlük likör fabrikası arazisinin 13 dönümü GS'e bedava verilerek Ali Sami Yen yaptırılıyor. Gs'nin iddiası Ali Sami Yen'in arazisi bizim ama o araziyide zaten bedava aldılar. Gs salak mı floryayı okulu verecek.
    • bursasporlu  
    20 Nisan 2013 | 14:54
    ah be başkan şampiyon olduğumuz sene bir dünya para girdi kasaya onlarla bir kalıcı gelir kapısı açılsaydı ya şimdi bas bas bağırıyoruz kalıcı gelir diye ne bileyim yapılsın artık bir şeyler biz de destek verelim bu böyle yürümez biz de biliyoruz yapın bir şeyler artık biz de Bursamızda yıldızlar seyretmek istiyoruz
    • ayıp be  
    20 Nisan 2013 | 13:54
    o kadar para kazanmışık uefadan ulan transferlerler yapıldı oyunculara parası verildi bunlar beleşe olmadı
    • eymen  
    20 Nisan 2013 | 13:49
    Ataturk stadina bir civi cakmayanlarin simdi kalkip kepce vurmaya,sonra da zimmetine gecirip rant kaynagi yapmaya haklari yoktur. Kim olursa olsun,isterse babamin oglu olsun. Bu stada biz sampiyonluk gelirimizden milyonlar harcadik. Ne yiktirip bize ait olmayan bir statta-saray olsun isterse-egreti muamele gormeye razi oluruz,ne de rant olarak isletilmesine izin veririz
    • TEKSAS  
    20 Nisan 2013 | 13:26
    -3
    Arkadaşlar Galatasaray'ın stadını devlet ona verdi ama Galatasaray 'ın bir dünya arsası okulllarını var koskoca zengin florya kendi galatsaray klubune ait onu biliyormuydunuz adamlar da onları bir kaçını devlete teslım etti staadı aldı öle verdi tokı onlara ulan bu develt bedavaya adama mal verirmixdD!!!
    • Forza Timsah  
    20 Nisan 2013 | 13:21
    Başkan çok haklı, stad bitsin sonra bakarız diye bişey olmaz, tüm gelirleriyle bize verilirse şimdiden satış ve pazarlamaya başlarız ve müthiş bi gelir elde ederiz. GS nasıl daha inşaat bitmeden satışa başladı, biz de aynısını yapmalıyız, her şey önceden netleşmeli, yeni stad yapılsın, bizim stad yıkılsına gelirse iş biz mecburen her şeyi kabul etmek zorunda kalırız...
    • Nichola1 H3l  
    20 Nisan 2013 | 12:47
    Başkan dün konuşmasının ilk bölümünde stad yapımına başlarken Recep Altepe'nin planları vardı, dedi.İlk 10 yıl Belediye gelirden pay alacak, sonra Bursaspor'a verilip, verilmemesi konuşulacak gibisinden bir şeyler söyledi.Çok üstüne basarak da söylemedi, sanırım biraz kaçındı.Belli ki Belediye, stad inşaatına başlarken kendisine şehir tarafından ekonomik olarak destek verileceğini sandı.Şimdi de destek gelmeyince belediye olarak biz bu stadı bitiririz; ama gelirlerden de pay alırız diyorlar.Kent Konseyi Başkanı Semih Pala; çünkü Belediye öyle ya da böyle bitirecek, dedi.Ama işte sonra gelirlere ortak da olururuza getiriyorlar.Belediye ile Kulüp arasındaki ayrışmada burada ortaya çıkıyor.Yazıcı da çok haklı olarak gerekirse geç geçelim, Başbakanlık 50 milyon TL verdi; gerekirse daha da verir, biz de her şeyiyle stad Bursaspor'un olarak geçeriz, dedi.

    Başkan bu konuda çok doğru bir noktada duruyor; ama kendisine destek olmalıyız.Başkan'ı ve yönetimi her konuda eleştirebiliriz; ama stad konusunda destek olmazsak, gelirler konusunda durum hiç iyi görünmüyor.GS'nin stadın tüm haklarına sahip olarak stada geçtiği, daha geçmeden her şeyi pazarladığını, kazanç elde ettiğini falan belirtti.Biz de GS gibi şartlarda geçemezsek, durumun gittikçe kötüye gideceğinin işaretlerini verdi.

    Bu arada Şükrü Şankaya'ya da mesajım olacak.Hem kurumsallaşmadan hem de kalıcı gelirlerden bahsediliyor.Kendisi de çıkıp, stad bitsin sonra bakarız, diyor.Öyle iş mi olur daha stad yapılmadan her şey Bursaspor'un olacağı söylenmeli, ardından kulüp de pazarlama planı yapmalı ki GS gibi ekonomik olarak kalkınalım.
    • Gurbetci Saban  
    20 Nisan 2013 | 10:35
    ne yazikki camia olarak bir turlu kenetlenemiyoruz. aslinda okadar guclu bir camiamiz varki birlik beraberligi tam olarak yakalayabilsek karsimizda bizans kulupleri bile duramaz. divandakiler, yonetimdekiler,yerel siyasetciler hic kusura bakmayin bu sehrin kaymagini hep sizler yiyiyorsunuz.helal hos olsun yiyin ama bu sehrin olmazsa olmazi Bursaspor'ada hak ettigi degeri verin artik,yillardan beri Bursaspor'a kalici bir gelir kaynagi yaratamadiniz bari stad isini ne yapin edin bitirin artik.
    • ismail k  
    20 Nisan 2013 | 09:27
    -1
    Bursa ataturk stadi diyen kardes. Bu isme karsi degilim ama.
    ya amatorluk ruhunda olsunda profesyonel dusun be talat ata baydar.
    ya ben buna karsiyim ataturk ismi heryerde var. Dahada olsun isterim ama stadtta degil. Sen artik herhangi bir kent degil, herhangi bir anadolu kulubu degilsin.
    • Elmasbahceli  
    20 Nisan 2013 | 09:18
    Arkadaslar GS Stadını tokı yaptı ama 450.000.000 TL Değerinde arsa bıraktı devlete, he sonuç ıtıbarı ıle bızde Bursa Atatürk Stadını bırakıyoruz veya bıraktırılıyoruz yanı o yüzden belediyenin ağlamasına gerek yok Başkan Yazıcı.nın da yalvarmasına gerek yok o yuzden bu stad yapılacak arkadaş tepkımızı stad da vermelıyız bence pankartlar hazırlamalıyız Başkan Yazıcı istediği kadar soylesin zaten iktidar adamın kuyusunu kazıyor gitmesini istiyor .. O yuzden en etkili tepki bizim tepkimiz olur .. BANA YOL YAPMA RECEP ALTEPE İSTEME STADI BİTİR ... !
    • M.Batur  
    20 Nisan 2013 | 09:16
    belediye.. yeni stadın gelirlerini alacaksın, eski stadı yıkıp oraya meydan yapacaksın, orada bir sürü ticari alan yapıp kiraya vereceksin. yook yaa başka bir derdiniz var mı herkes evinin tapusunuda size versin ozaman. bu nasıl bir anlayış bu nasıl bir Bursaspor'luluk ayıptır ayıp. Stadın her kruşu Bursaspor'un olmalıdır.
    • Panayırlı  
    20 Nisan 2013 | 03:09
    11
    Başkan stadı kendisine mi istiyor, Bursa'nın malını kime peşkeş çekecekler kim bilir? Yeter artık bırakın stad yapıyoruz ayaklarını tapuyu derhal verin.
    • Yiğit  
    20 Nisan 2013 | 03:01
    -8
    gelir gelir hep bir parla muhabbeti bu klüpte... o kadar para kazandık uefadan , şampiyonluktan ne değişti ?

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR