KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

"Son iki seneyi unutturmamız gerekiyor"

11 Temmuz 2018 | 13:49

1 yorum

6185 okunma

Tecrübeli Futbolcumuz Bogdan Stancu, Bursaspor TV'de yayınlanan "Kamp Raporu" programına katıldı.

Bogdan Stancu şöyle konuştu:

"Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Tabiki ailemi özlüyorum. Tatilde de her anımı onlarla geçirmiştim. Şuanda da her şey yolunda tekrar onları görmekte sabırsızlanıyorum, onları görmek istiyorum.

Kamp çalışmalarımız gayet iyi geçiyor, şuan yeni bir hocamız var yeni fikirler var aynı zamanda bizim üzerimizde büyük bir beklenti var. Son iki sezon pek iyi geçmedi bizim açımızdan, kulübü seven herkes hem başkan hem taraftar bizden büyük şeyler bekliyor, son iki seneyi unutturmamız gerekiyor.

Ben asla kendime gol sayısı gibi kişisel bir hedef koymam. Takımıma yardımcı olmak isterim takımımın hedeflerine ulaşmasını isterim.Bu sene takım olarak hedefimiz ilk beş altı takım arasında bitirmek olmalı.

Şuan kampta bulunan bütün genç oyuncular çok iyi iş çıkarıyorlar, hala öğrenmeleri gereken şeyler var, kendilerini geliştirmeleri gereken noktalar var ama çok iyi gelecek vaad eden oyuncularımız var.

Dürüst olmak gerekirse "Video Yardımcı Hakem Sistemi" benim pek hoşuma gitmiyor. Özellikle hakemlerin tekrar kameralardan incelemesi için gereken zaman benim fazla hoşuma gitmiyor. Belki şuan hata yapamazlar kameralardan görme şansları var ama şöyle söyleyeyim bence iyi bir şey değil.
Hakemle her zaman aynı fikirde değilim ama tartışmanın da pek bir anlamını göremiyorum, çünkü fazla sinirlenirse size kırmızı kart gösterebilir ve maç için bütün özgüveninizi kaybetmenize neden olabilir.

İlk geldiğim sezon çok iyi işler çıkaramamıştım çünkü sakatlığım vardı uzun süre sakatlık geçirdim. Bu sezon için büyük beklentilerim var. Taraftarlarımıza şunu söylemek istiyorum; Bütün sezon desteklerine ihtiyacımız olacak. Onlara bu sene savaşacağımızın sözünü de veriyorum. Onların bize yakın olmalarını bizi desteklemelerini istiyorum."

 Teksas.org

    • BayBursaspor  
    12 Temmuz 2018 | 19:05
    senden bi cacık olmaz koçum. Seni aldığımız için bizleri affet

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR