KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Alanyaspor 1 - 0 Bursasporumuz

06 Nisan 2019 | 17:45

4 yorum

7217 okunma

Takımımız Spor Toto Süper Lig'in 27. Haftasında deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile karşı karşıya geldi.

Stat: Bahçeşehir Okulları

Hakemler: Halil Umut Meler, Alpaslan Dedeş, Mehmet Cem Hanoğlu, Atilla Karaoğlan

Aytemiz Alanyaspor: Haydar Yılmaz, Ceyhun Gülselam, Efecan Karaca, Ozan Tufan, Papiss Cisse, Mayele Nsakala, Welinton Souza, Djalma Campos (Dk.87 Sackey), Georges Tzavellas, Josef Sural (Dk.58 Villafanez), Cenk Ahmet Alkılıç (Dk.10 Wanderson De Souza)

Yedekler: Ufuk Ceylan, Isaac Sackey, Wanderson De Souza, Lucas Villafanez, Hasan Ayaroğlu, Steven Roy, Junior Fernandes, Taha Yalçıner, Hakan Erçelik

Teknik Direktör: Sergen Yalçın

Bursaspor: Muhammed Şengezer, Burak Kapacak, Aurelien Chedjou, Ertuğrul Ersoy, Umut Meraş (Dk.42 Latovlecivi), Stephane Badji, Henri Saivet, Tunay Torun, Aytaç Kara, Umut Nayir (Dk.46 Allano Lima)

Yedekler: Okan Kocuk, Santiago Vergini, Allano Lima, Iasmin Latovlevici, Furkan Soyalp, Kubilay Kanatsızkuş, Furkan Emre Ünver, M.Emin Sarıkaya, Onur Atasayar, Ramazan Keskin

Teknik Direktör: Samet Aybaba

Goller: Dk.72 Cisse (Alanyaspor)

Sarı Kartlar: Dk.23 Efecan, Dk.45+2 Ceyhun, Dk.61 Welinton, Dk.68 Tzavellas (Alanyaspor), Dk.23 Chedjou, Dk.68 Latovlevici (Bursaspor)

 Teksas.org

    • 16161993  
    06 Nisan 2019 | 19:08
    -1
    bu samet aybaba denen futbol katiline bu kadar müsamaha nasıl gösteriyor taraftar merak ediyorum şampiyon hocayı küfürlerle gönder Bursasporu küme düşürmek üzere olan hocaya kral çek bu taraftardan bişey olmaz
    • Ali veli  
    06 Nisan 2019 | 18:41
    Güle güle Bursam seneye 2. Ligde Bursanin ve inegolun alileri ile cayda cira oynarsin artik. Vizyonsun capsiz adamlara teslim ettik Bursayi biz bunu hakettik. Samet sende kumda oyna.
    • İstexas  
    06 Nisan 2019 | 18:28
    -1
    Acil yılmaz Vural
    • YesilBursali  
    06 Nisan 2019 | 18:09
    BASIMIZA MEZARCI BASKAN ISTEMIYORUZ! HURDACI BASKAN ISTEMIYORUZ! CINAYETTEN SORUSTURMA GECIREN BASKAN ISTEMIYORUZ. Basimiza Bursa Evladi bir Baskan istiyoruz. Ali Ay artik siktir ol git! Ben Vedat Akcakoca. Benim Hakkimda dava acmani bekliyorum. Dava acarsan Rahmetli Yazicinin Vefati ile birlikte Bu Spor Kulübünü nasil ve ne yöntem kullanarak talan ettiginizin kitabini Mahkemelerde yazarim. 60 milyon lira ozamanki lira 60 milyon Dolar Banka hesaplarindan nasil uctu? Kuskulaniyorum yoksa Rahmetli Yazicinin en güvendigi sahislar arsenikmi icirdiniz? Kargalar basimda ucup IbrAHIM yAZICININ ERDOGAN TARAFINDAN ZEHIRLENDIGINI SÖYLÜYOR! GÜVENDIGI SAHISLARINDA ERDOGANA YARDIM ETTIGINI!

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR