KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Son 5 sezondaki en kötü başlangıç

03 Eylül 2012 | 12:44

6 yorum

5964 okunma

Spor Toto Süper Lig'in ilk 3 haftasında sadece 3 puan toplayabilen Bursaspor, ligin son 5 sezonundaki en kötü lig başlangıcını yaptı.

Spor Toto Süper Lig’in 3.haftasında deplasmanda son şampiyon Galatasaray’ın konuğu olan yeşil-beyazlı ekip, sahadan basit hatalarla yediği gollerle 3-2 mağlup ayrılarak haftayı puansız kapattı. Ligin ilk haftasında deplasmanda Kayserispor ile karşılaşan ve Şilili golcüsü Sebastian Pinto’nun golüyle rakibini 1-0 mağlup eden yeşil beyazlı ekip, ligin ikinci haftasında ise UEFA Avrupa Ligi Play-Off ilk maçında Bursa’da karşılaştığı Twente maçının ardından yine seyircisi önünde İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u konuk etti. İstanbul ekibine tek golle boyun eğen yeşil-beyazlılar, ligdeki ilk mağlubiyetini de almış oldu. Ligin 3. haftasında ise dün akşam son şampiyon Galatasaray’a konuk olan Timsah, rakibine 3-2 mağlup olarak lige kötü bir başlangıç yapmış oldu.
 
SON 5 SEZONDAKİ EN KÖTÜ BAŞLANGIÇ

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın göreve gelmesiyle birlikte lig başlangıçlarında iyi bir istatistik yakalayan yeşil beyazlılar, bu sezon ilk 3 haftada topladığı yalnızca 3 puanla son yılların en kötü lig başlangıcını da yapmış oldu. En son küme düştüğü 2003-2004 sezonunun ardından tekrar süper lige yükseldiği 2006-2007 sezonunun ilk 3 haftasında yalnızca 2 puan toplayabilen yeşil beyazlılar, o sezonun ardından ise ilk kez bu sezon en kötü lig başlangıcına imza attı. 2007-2008 sezonun ilk üç haftasından 4 puan çıkaran timsah, 2008-2009 ve 2009-2010 sezonlarında ise 6’şar puan toplayabildi. 2010-2011 sezonunda 3’te 3 yapan yeşil beyazlı ekip, geçtiğimiz sezonun ilk üç haftasında ise 6 puan elde etmişti.
 

 Olay Gazetesi

    • gercekbursa  
    04 Eylül 2012 | 17:33
    carson
    vederson-ibrahim-serdar-basser
    Ndiaye
    ozan belluschi tuncay
    batalla
    pinto
    • Mertcan  
    04 Eylül 2012 | 10:53
    elimizde kanat oyuncusu olarak iyi denilebilecek 1 tek ozan var gerçi ben pek memnun değilim ozandan
    4-3-1-2 taktiği bize tam olur arkadaşlar
    Carson
    Basser-Serdar-İbrahim-Vederson(hakan aslantaş)
    Ndiaye-Belluschi-Murat yıldırım
    Batalla
    Pinto-Tuncay

    bu taktik bizi şampiyon bile yapar 3lü ön liberoda ndiaye ve murat yıldırım biraz daha kenarlara yakın önlerinde de belluschi batallaya yakın ofansif oynamalı bu taktikde ozan oynamaz bir tek onuda satarlarsa iyi para alırız yerine stoper ve nokta santrafor alınabilir miller gibi eski taktikde oynarsak ndiaye murat belluschi bunlar sürekli oynayamaz bu 3 adamın sürekli oynaması lazım
    • aJk  
    04 Eylül 2012 | 00:16
    Carsson
    Vedo - serdar - ibo - basser
    Ozan - Belluschi - Batalla - Tuncay ( Belluschi )
    Pinto - Bangura ( Sestak ve Tuncay )

    Bu takımda ndiaye kesilir belluschi yerine oynar belluschi orta ve kanat oyuncusu.. sestakta mevkine döner tuncay hem forvet hem kanatta oynuyor.. Murat yıldırım da defansa yönelik orta saha olarak bazı maclarda ndiaye ile kullanır.. Takım gol makinasına döner yedek klubeside zenginleşir. Tuncayı ister forvete cekersin ister kanatta oynatırsın. Zorlu takımlara karsıda bangurayı önden alıp murat yıldırımla ndiayiden birini defansif orta sahaya ekler ortayı 5 lersin tek forvete dönersin..
    Al sana kadro ;)
    • teksasliyizezelden  
    03 Eylül 2012 | 14:14
    karamsarlığa lüzüm yok. serdar dönerse bi tane daha stoper alırsak bu kadro lig için yeterli. şampiyonluğu değil belki ama 3.lüğü kovalarız.
    • balıkesirli  
    03 Eylül 2012 | 12:59
    13
    beyler bundan sonraki üç maçımız karabük ve anteple kendi evimizde elazığ ile deplasmanda bu üç maçdan 9 puan alıp galatasarayla liderlik yarışına gireriz.takım iyi oynuyor artık sadece lige konsantre olacak ve liderliği de ele geçirirse şampiyonluk havasına girecek. az sabretmek gerekir.
    • Bursasporum  
    03 Eylül 2012 | 12:47
    Başlık herşeyi anlatıyor herkes kötü başladı ama o da var.

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR