KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Slovenya kampında sakandal!

13 Ağustos 2014 | 09:12

13 yorum

7717 okunma

Slovenya kampı tam bir ıstırap haline dönen Bursaspor'da belirsizlik sürüyor. Yeşil Beyazlı takımın önünde üç seçenek var. Ya Slovenya Ptuj'da kalacak, ya Avusturya Seefeld bölgesine gidecek ya da Türkiye'ye geri dönecek. Hazırlık maçları programı da değişti.

Bursaspor'da yılan hikayesine dönen kamp krizinde dün de somut adım atılamadı. Yeşil Beyazlı takımın Slovenya'nın Ptuj kasabasında konakladığı oteldeki rezervasyonu dün doldu. Genel menajer Adil Cenkçiler, yardımcı antrenör Mehmet Kulaksızoğlu ile birlikte dün Ljubljana'ya giderek yeni kamp yeri baktı. Konaklanacak otel bulunurken, saha beğenilmedi. Organizasyon firmasının 12-22 Ağustos tarihleri arasında Slovenya'nın Bled kenti için rezervasyon yaptığı ancak 15-16 Ağustos için otelde yer olmadığını Bursaspor'a bildirdiği açıklandı.

SÖZLEŞMEYE UYULMADI

Krizin patlama noktasını bu tarihler arasında Bursaspor'un otelden ayrılmak zorunda kalması oluşturdu. Bursaspor'un organizasyon firması Regna ile yaptığı sözleşmede bu husus yer almıyor. Sözleşmede hazırlık maçları için 'En fazla 50 dakikalık yol gidilir' yazıyor. 12-22 Ağustos tarihleri arasında Bursaspor eğer Bled'de kalabilseydi Avusturya'nın Villach ve Slovenya'nın Ljubljana kentinde ikişer hazırlık maçı oynayacaktı. Bled her iki noktaya da 40'ar km. mesafede yer alıyor. Şu an konaklanan Ptuj ise her iki kente yaklaşık 200 km. uzaklıkta.

MAÇLAR İPTAL EDİLDİ

Bursaspor bu nedenle hazırlık maçlarının programında değişikliğe gitti. Verona ile bugün oynanması gereken maç iptal edildi. Maçın iddaa programından çıkarılması için de başvuruldu. Bursaspor'un şimdi önünde üç seçenek yer alıyor. Ya Ptuj'da kalacak ve hazırlık maçları ayarlayacak ya Avusturya'nın Seefeld bölgesine giderek yeni rakip bulacak ya da Türkiye'ye dönerek Bursa'daki sıcak hava nedeniyle Kartepe'de kampa girecek. Organizasyon firması Regna tarafından kandırıldıklarını belirten Bursasporlu yetkililer haklarını hukuksal yoldan arayacaklarını açıkladı.

 Hakimiyet Gazetesi

    • CARLOS  
    14 Ağustos 2014 | 00:18
    Yine yönetim olarak bir cuval inciri berbat ettiniz.yazıklar olsun sizlere,birilerin emri ile Bursa sporun başına getirilen profesyonel denilen amatörlere,sizler zaten 3.sınıf bir gürcü takımına elenerek hem Bursasporu hemde taraftarı cigerleri onpara etmezlerin arasında rezil ettiniz.sizler degil Bursa sporda yöneticilik yapmapmayı 1o daireli bir apartmanda dahi yönetici olamazsınız.en son Bursaspora,bu şehre slovenya kapmı gibi bal ligi takımların bile cok profesyonelce davranıp iyi bir organizasyon yapmaları,sizlerein bunu bile becerememeiz,tv lerde birde utanmadan kurumsallaşmadan bahsetmeniz bu olaylar yaşandıktan sonra bir şampiyon olmuş süper lig takımı için utanc verici bir olaydır.yönetimden bu konu hakkında hic bir ses cıkmamaktadır.şimdi soruyorum bu rezaletten sorumlu yönetici midir,yoksa maaşlı kulup menejerimidir.evet konuşun bakalım sorumlular bu konu hakkında geregi olan istifayı erdmlik,bir onur meselesi olarak yerine getirecekmidir.yoksa burası Türkiye olur böyle şeyler diyerek topu başkasının üzerine mi atacaklardır........
    • fedai  
    13 Ağustos 2014 | 20:48
    Reklam pazarlama sorumlusu maaşlı sözde profesyoneller, formaya reklam bulamaz,Bursastore sorumlusu maaşlı profesyoneller hala storelerde 2010 yılında yapılan malları satmakla uğraşır,Bursasportv'nin maaşlı profesyonelleri tv'yi bir adam öteye götüremez,takımın organizasyonundan sorumlu profesyonelleri daha bir kamp organizasyonu yapamaz,yüzüne gözüne bulaştırır sonra bizim gibi taraftarlarda bu kulübe umudunu bağlayıp durmak bilmeksizin Bursaspor'u konuşur,hiç durmadan kendi camiamız dışında başarısılıklara sorumlular ararız...Yazık cidden çok yazık...!
    • Yediyol  
    13 Ağustos 2014 | 16:57
    -1
    Organize eden firmaya dava aç kardeşim koskoca Bursasporsun sen profesyonellik diyorsunuz hakkınızı her anlamda arayın maddi manevi bu nedir illa biz mi koşturalım böyle şeyleri....
    • husopa  
    13 Ağustos 2014 | 12:35
    Ne sorunlu bir kulüp olduk arkadaş ya.. Oyuncun arıza, takım toparlanamıyor, Mali kriterler sorunlu, Sponsor bulunamıyor, Sakat transfer yapılıyor, Kampta yatacak yerin yok bir de bakıyorsun sorumluluk kabul eden yok, yaptırım yok, disiplin yok.

    Bu yıl ki hedef ne kümede kalmak mı? Beceriksizlik üzerine beceriksizlik...
    Şampiyon kulüpten gelinen nokta: doğru düzgün yönetilemeyen hedefsiz, isteksiz bir takım. Gelinen noktada görüyoruz ki kimse vazifesini doğru düzgün yapmıyor. Salla başını al maaşını.
    • abdullah  
    13 Ağustos 2014 | 11:47
    -1
    Su organizasyon firmasına dava acmazsaniz adam degilsiniz
    • AVDANCIKBOYALICA  
    13 Ağustos 2014 | 11:44
    -1
    Takım kampta cenkçiler evde... Normal bişey.. Zaten onu idari menajer seçen zihniyet yanlış... Nasıl bir düşünce anlamadım doğrusu.. Yav biz bu kadar beceriksiz nasıl olabiliyoruz anlamak mümkün değil.. Müstehak kardeşim.. Ne ekersen onu biçersin.. Baştan yanlıştı, ee zarar görmekte doğal yaniii..
    • mcrsuleyman  
    13 Ağustos 2014 | 11:43
    Ne isin var slovakyada turkiyede kamp yerimi yok
    • MK  
    13 Ağustos 2014 | 11:05
    -2
    Bunun bedeli olmalı.İdari menejer istifa etsin.Kamp programını beceremeyen idari menejer olur mu ?
    • bursasporum  
    13 Ağustos 2014 | 11:04
    Abiler fotodaki futbolcularin ustundeki formadan bulabilme imkanim varmidir haberi olan var mi ?
    • mususi  
    13 Ağustos 2014 | 10:54
    tam Turk isi... amatorce.
    • Sementit  
    13 Ağustos 2014 | 10:47
    Bursaspor yerine Cumalıkızık köy takımını yurtdışına gönderelim. Cumalıkızık, Bursa'yı yurt dışında daha iyi tanıtıyor en azından.
    Skandalmış!... Siz daha neyin skandal olduğunu anlayamamışsınız!!!
    Öyle başa böyle tarak...
    • atomk  
    13 Ağustos 2014 | 10:40
    2 sebepten sezon oncesı hazırlıkları uludagda degılde yurtdısında yapılıyor

    1- yabancı takımlarla mac yapam ımkanı

    - beledıyenın uludagda futbol takımları ıcın sahalar yapıp yurtdısındada guzel bır reklam kampanyası yurutmesı gerekıyor.otellerınde mevcut tesıslerıne yaz donemınde gelıcek futbol takımları ıcın antreman sahaları eklemesı gereklı.
    - nekadar cok yabancı takım gelırse okadar caızp bır kamp yerı olur.nekadar farklı ulkeden takım okadar cok farklı mac yapma ımkanı.

    2- futbolcular Bursaya kacarlar yada Bursadan gelen gıden olur futbolcunun konsantrasyonu bozulur dıye uludaga gıtmıyorlar.

    -gercı bunada ıyı bır organızasyonla onlem alınabılır.

    uludag gıbı bır nımetı futbol takımlarının kullanımına acıcak zıhnıyet Bursa Buyuksehır Beledıyesınde yok.
    azıcık kafaları calıssa zaten tımsah arenayı bıtırırlerdır.
    B.B.B : BursaNIN BUYUK BECERIKSIZLERI
    • Frente Crocodile  
    13 Ağustos 2014 | 09:43
    Ulan gelin Uludağ'da kalın. Özlüce'de de her 3 günde 1 maç yaparsınız. Köy takımına elenen takımın neyine Avusturya falan...

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR