KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Sinan Bakış ile anlaşıldı

VİDEO

25 Mayıs 2016 | 10:18

47 yorum

23298 okunma

Bursaspor yönetimi Merter Yüce ve İsmail Konuk'tan sonra Kayserispor'un 22 yaşındaki gurbetçi golcüsü Sinan Bakış ile de anlaşmaya vardı.

Transfer sezonuna Akhisar Belediyespor ile sözleşmesi sona eren Merter Yüce ve İsmail Konukla anlaşmaya vararak hızlı giren Bursaspor dur durak bilmiyor. Maddi imkansızlıklardan dolayı özellikle bonservisi elinde oyunculara yönelen yeşil beyazlılarda Başkan Ali Ay'ın ismini sır gibi sakladığı gurbetçi oyuncunun ismine ulaştı; Kayserisporlu Sinan Bakış.

Sözleşmesi bitiyor

Kayserispor ile sözleşmesi 30 Haziran 2016'da bitecek olan 1,86 metre boyundaki gurbetçi golcünün menajeriyle yapılan görüşmelerde her konuda anlaşmaya varıldığı ve ön protokol imzalandığı gelen bilgiler arasında. Kayserispor'a Leverkusen'den gelen 22 yaşındaki Sinan Bakış, bu sezon ligde 22 maçta 3 gol, Ziraat Türkiye Kupası'nda 9 maçta 5 gol toplamda da 8 gol atmayı başardı.

 Olay Gazetesi

    • Hasibinin Ahmet  
    01 Haziran 2016 | 17:17
    Hoş geldin sinan bakış ilk olarak şamille tanış forvet hattında denizle yarış ezberle Bursayı karış karış atamazsan bu sezon golleri dokursun nakış
    • hosgeldinbatalla  
    31 Mayıs 2016 | 00:47
    kombine dediğin iki aylık en dandik sigara parası. durumu çok kötü çok zorda olanlar hariç taraftarın büyük kısmı hala neyi bahane ediyo da almıyo kombine çok garip
    • TEKSASLIENDER  
    28 Mayıs 2016 | 12:06
    Seneye ligin favorisi yine BJK. FB ye transfer kısıtlaması getirildi,GS mali krizde toparlanması zor TS zaten yeniden yapılanacak,tek rakip BJK olur fakat onlarla yarışabilmemiz için nokta transferler yapmamız lazım.
    • texastc  
    27 Mayıs 2016 | 14:48
    10
    eğer imkanın varsa önce kombineni formanı alıcaksın he durumun yoktur ama storedan en kötü 5 liraya anahtarlık alıcaksın takımı destekliceksin sonra baktın transferler olmamış ondan sonra tepkini vericeksin kısacası herkes elini taşın altına koyucak başka Bursaspor yok küme düşüncede stadda olucaz şampiyon olurkende ..
    • Pmb16batalla  
    27 Mayıs 2016 | 02:12
    Ona şöyle buna şöyle diye diye insanları Bursaspordan soğutmaya çalışıyorsunuz her geçen gün. Katkıya gelince hiç bir şey yok buradan yazmak kolay camianın mali durumu içler acısı istiyorsunuz ki en iyisi olsun sonra türk futbolu neden gelişmiyor. Ön yargılardan kurtulalım, maç seçmeyip takımımızı destekleyelim. Şampiyon sezon takımda messi yoktu.
    • Eser  
    26 Mayıs 2016 | 22:18
    Sinan bakış İsmail konuk Merter yüce başarıya aç futbolcular bu takım onlar içinde kendilerini kanıtlamaları için büyük bir fırsat Bursaspor'umuza hayırlı olsun eleştirmeyelim izleyelim görelim...
    • ibrahim  
    26 Mayıs 2016 | 19:03
    deniz kubilay sinan genç diri forvet hattımız oldu. sıra kanatlarda ve ortasahanın orasında ama önce şu takozlardan kurtulsak (sutter,cucak,traore,danny,mert,sivok,jourguera,bekir) iyi olucak . Onları gönderince mali problem kalıcağını sanmıyorum düz hesap yaparsak sutter 1milyon cucak 2 milyon traore 1 milyon danny 1 milyon mert 1.5 milyon sivok 1 milyon jourguera 700 bin uero bekir 600 bin euro yıllık ücretleri 8.8 milyon euro bunuda türk parasına çevirirsek yaklaşık 28 milyon TL yapar yıllık gelirimizin yarısı .. Saygılar
    • cenk  
    26 Mayıs 2016 | 18:52
    -2
    Ya tutarsa hesabı
    • berryroad  
    26 Mayıs 2016 | 12:22
    16
    ismail konuğu transferden saymam kadroda stoper gözüksün ama sinan bakışı seyrettiğim maçlarda çok beğendim bence çok işimize yarayacak. altyapı süper kupada da şampiyon oldu hakikaten iyi takım olmuşlar ama U21 i alıp direk süper ligde oynatırsan 18. sıradan küme düşersin orası kesin. güzel bir harmanın içinde bu oyunculara yer verildiğinde sırıtmazlar ve işe yararlar diye düşünüyorum. kadro mühendisliği ve hocanın marifeti işte burada ortaya çıkacak. hem U21 ligi hem süper kupa şampiyonu takıma hamza hoca sırtını dönüp görmezden gelemez artık şehre rağmen bunu yapamaz. bu çocuklardan en az 4-5 tanesini kadroya alıp bunlara süre vermek zorunda. esas olan bu sene iskeleti nasıl kuracaklar o konuda başarılı olabilecekler mi ben onu merak ediyorum. benim gözümde şimdiye kadar yapılan transferlerden ismail konuk tamamen saçma, merter yüce nötr, sinan bakış isabetli olmuştur.
    • Pbm  
    26 Mayıs 2016 | 12:11
    Bu sene nasıl aldığımız bütün çöpleri elden çıkarmaya çalışıyorsak, seneye de akhisardan aldıklarımızı, bu elemanı vs elimizden çıkarmaya çalışacağız, çok yazık. Madem paramız yok, illa yapmış olmak için transfer yapmamıza gerek yok. Pırıl pırıl gençlerimiz var, Allahaşkına merter ve ismail in yedeği olmak için mi çalışacak bu çocuklar? Sinan bakış ın Kubilay dan fazlası nedir? Sonra eren albayrak gibi, muhammet gibi bu çocuklar da elimizden kaçınca kimse ağlamasın. Her zaman söylüyorum, bu kulübün herşeyden önce bir üst futbol aklına ihtiyacı car. Önder özen olur, samet aybaba olur vs olur, isinlere takılmayalım ama böyle biri gerekli. Yoksa her gelen hoca kendi eskilerini getirip çöplüğe çevirecek takımı
    • poisonin  
    26 Mayıs 2016 | 11:47
    21
    700 tane kombine al. Bursastore'dan ürün alma.
    Ne olacaktı. Roben'i, Ronaldo'yu mu alacaktık?
    • Caneration  
    26 Mayıs 2016 | 11:42
    O çocuklar iki mağlubiyet alsa etmeyeceğiniz küfür kalmaz,yazık olur gencecik çocuklara.Altınordu'nun altyapısı da çok ileri seviyede ve geçtiğimiz sezon PTT 1. Lig kadrosunu genellikle bu çocuklardan kurdu ve çok da aman aman bir sonuç elde etmedi.En makulü altyapı oyuncularından belli bir kısmını (3-4 tanesini) tecrübeli olanların arasına serpiştirmektir.Böylece yavaş yavaş tecrübe kazanırlar.Bizim taraftarımız gibi futbolcu üzerinde(kendi oyuncumuz veya rakip farketmiyor) son derece baskı kuran bir taraftar topluluğu kötü bir gidişatta gençlerin moralini bozabilir.Tecrübeli isimler gençlerin bu tür durumlarda az etkilenmelerini sağlar.Şampiyon kadromuzda da altyapımızdan direkt oynayan 3-4 oyuncu vardı.Diğerleri(Ali Tandoğan,Ömer,İbrahim gibi) tecrübeleriyle onlara yol gösterdi.Full genç kadro ile yarış yapmaya kalkışmak intihar gibi olur kanımca.
    • inadına teksas  
    26 Mayıs 2016 | 08:17
    -13
    çok gereksiz transferler. çıkar U 21 i sür sahaya stadı full dolduralım. kmseye bunları izletemezsin hamza efendi !
    • Teğmen  
    26 Mayıs 2016 | 02:13
    ulan iyi topçu olsa kayseri 22 yaşındaki adamı bedavaya kaptırır mı. ben altyapı da topçu olsam kaçar giderim kimse kusura bakmasın, borç batağında ki külüpte şampiyon olduğum sezon şans vermiyeceklerse ne zaman verecekler ?
    • Manifesto  
    26 Mayıs 2016 | 02:13
    3 gol attı ama 450 dk süre aldı. Yani 5 maçta attı sizin hesabınıza göre. 150 dk da 1 gol atmış yani. Kupada da öyle. Toplamda 8 golü var sezonda. Hakan kutlu gelene kadar ligde daha az şans buluyordu. Forma şansı buldukça performansı arttı. Şansını iyi değerlendirdi. Genç, hızlı, başarıya aç bir futbolcu. Hayırlısı olsun. Allah utandırmasın. Kubilay ın önünü keseceğini düşünmüyorum. 3üde farklı tipte forvetimiz oldu. Kubilay ı ikinci forvet yaparak ağır sorumluluk yüklemiş olurduk. İşler ters giderse kaybedebilirdik. Ayrıca deplasmanlara uygun bir forvet değil Kubi. Sinan Bence tam aradığımız geçiş süreci adamı. Elimizde kalmaz çok para da almaz. Ben olumlu bakıyorum.
    • Caneration83  
    25 Mayıs 2016 | 21:45
    12
    Ridvan cimen arkadaşım.Deniz Yılmaz, alman altyapısı almış iyidir diyorsun.Sonra Sinan Bakış'ı kötüluyorsun.Leverkusen Tanzanya Ligi takımı mı ki orayı alman kültüründen saymıyorsun.Amacım kesinlikle Kubilay'i kötülemek değil ve hatta yeni Hakan Şükür olur diyorum,ama Sinan Bakış lig boyunca mücadeleci maçlarda oynamışken Kubilay sezonun en garanti maçında oynadı.İkisini bir tutmana şaşırdım.ikisi de uzun vadede kullanabileceğimiz forvetler olur ve bence gayet de iyi olur.Sinan defansı sırtına alıp oynamayı seven bir oyuncu.Geçen sene Fernandao bunu gayet iyi yapmışken,bu sezon santraforlarimiz bu işi gereğince yapamadı.Sinan futbolumuza artı değer katabilir.Merter de defans ile orta saha arasını gayet iyi kapatan bir oyuncu.Bu sezon Faty bu işi gereğince yerine getiremedi ve bundan dolayı orta sahamız çok geçirgen oldu.Merter bu açığı kapatır.altyapımızdaki orta sahalarımız da bu konuda pek başarılı görünmüyor.Emirhan ve Furkan daha çok ofansa yatkın oyuncular.Ismail konusunda benim de şüphelerim var ama öncelikle nasıl oynadığını görmek gerek.Unutmayın şampiyon kadroda Tuna vs gibi vasat oyuncular da vardı.
    • Eser  
    25 Mayıs 2016 | 19:56
    İsmail konuk hepimizi şaşırtabilir demedi demeyin !
    • BayBursaspor11  
    25 Mayıs 2016 | 18:59
    13
    Burda kimler eleştirilmedi ki. O yüzden olumsuz yorumları görmezden geliyorum :) -Bakambu'ya Son vuruş Yok. Fernandao'ya yeteneksiz ve kazma dendi. Bu adama neler neler denir siz düşünün :)
    • ridvan cimen  
    25 Mayıs 2016 | 18:53
    -12
    ulan cahil ac bak bakalim deniz konusunda ne yazmisim ! birsey yazmis miyim? Deniz almanci genc ... alman kulturu gormus zaten genc. Aldiginiz akhisarli takoz 29 yasinda ve yedek ve anadolunun olmayan futbol kulturu ile buyumus. kactane anadolu spor kulubu var alt yapisi takir takir calisan ? genclerbirligi , Bursa, altinordu ... akhisar ne ya ?

    beyniniz de akil mi yok ? 29 yasinda kalas biri aliniyor. siz bu adamdan ne bekliyorsunuz :D bu kafaya nasil ulastiniz ?

    @ati arkadas kubilay konusunda guzel ornek vermis. kayseriden aldiginiz bu takoz koca sene 3 gol atmis. kubilay sadece 1 macta 2 gol. matmatiginiz mi yok ulan ? kayseriden alinan takozun koca sene gol istatistigi %10 iken, kubilayin %200 gol ortalamasi var. matematigi kit taraftarlar sizi

    resmen hamzanin copleri ile dolduruyoruz takimi. ulan alt yapi olmasa tamam al ! ulan alt yapin var senin ! bakambu diyen cahil ! bakambu 21 yasinda ve hangi takimlarda oynamis gor. bakambu ile karsilastirdigin transferlere bak. beyninin kiyaslama yetisi de yok ...

    @Avrupali Timsah Haklisin. burada bir cok cahil arkadas aslinda gormedikleri icin belki bizi anlamiyorlar. hadi ingiltereyi gormediler vs ! ulan u21 i sen gormedin mi ? bu cocuklar son macta mersine 5 atti ki o mac 7 - 8 olurdu. benim kizidigim nokta bu ! Allahin gordugunu gormezlikten gelmeye calismalari ! utanmadan isi baska yerlere cekiyorlar. o yuzden delirtiyorlar insani.

    Su takim adam akilli bir maliyeci gerekli. marketingden anlayan biri alinmali reklam ve sponsorlugu idare edecek. guzel bir genel menejer alinmali ki scout ekibini ve alt yapiyi guzel takip edebilsin.

    su 3 adamin yillik toplam gideri 300 Bin Tlyi gecmez yani 50 bin euroyu. biz sutter denilen takoza mac basina 50 bin euro veriyoruz.


    ama anlayana ...
    • Garajaltı  
    25 Mayıs 2016 | 18:06
    Kayserispor bütün sezon zaten 25 tane gol attı, bence o takımda 3 gol atmak başarıdır. Takımda Sutter ve Necid'in gideceği , Sercan'ın gittiği düşünülürse , şuan sadece Deniz ve Kubilay var takımda (Mert Örnek'i sağ açık olarak düşünürsek) . O yüzden bence Sinan ve 1 tane daha santrafora ihtiyacı var takımın . Takım için faydalı,gelişime açık bir oyuncu ayrıca Deniz ve Kubilay ile rekabeti arttırıp performanslarının artmasını sağlayacaktır. Bu tarz transferleri eleştirmek mantık işi değil . Geçen sezon Deniz geldikten sonra yedek oturttuğun 2 santrafora (Necid-Sutter) 1.8milyon euro maaş 2milyon euro imza parası toplam 12.5 milyon TL ödedin bir sezonluk . Bu adamlar geldiğinde hepiniz göbek atıyordunuz . Biz maliyetleri söylememize rağmen . Bence bu transferleri eleştirecek yüzünüz olmaması lazım . Gidin kombine alın önce .

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR