KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Seyahat Sponsorumuz İDO

20 Eylül 2012 | 12:29

7 yorum

5626 okunma

Marmara'nın en hızlı ve konforlu ulaşım çözümlerini sunan İDO, Kulübümüze sponsor oldu. Bursa'ya ve spora verdiği önemi sponsorluk desteğiyle bir kez daha ortaya koyan İDO, Resmi Seyahat Sponsorumuz olarak kulübümüze katkı sağladı. A takımımızın bu sezon şortlarında İDO adı ve logosu yer alacak.

 İDO, Bursa şehrine ve spora verdiği desteği Bursaspor’un “Resmi Seyahat Sponsoru” olarak bir kez daha ortaya koydu. İki taraf arasındaki sponsorluk anlaşması, İDO CEO’su Önder Sezgi, Genel Sekreterimiz İlhan Uslu, Reklam ve Pazarlamadan Sorumlu Yöneticimiz Recep Aydın, Basın Sözcümüz Selçuk Eren, Hukuk Başdanışmanımız Öztürk Yazıcı ve Genel Müdür Vekilimiz İsmail Özdemir’in katıldığı bir törenle Özlüce Tesislerimizde imzalandı.

Önder Sezgi imza töreninde yaptığı açıklamada, “İDO’nun ana üslerinden biri olan Bursa’da bu tarz bir sponsorluğa imza atarak hem Bursalılara hem de spora verdiğimiz değer ve önemi bir kez daha ortaya koymak istedik. Bursaspor önemli başarılara imza atmış, şampiyonluk ipini göğüslemiş büyük bir kulübümüz. Bu başarıların devam etmesine ve Bursaspor markasının güçlenmesine, dileriz, Bursa’ya birçok anlamda hizmet vermeye çalışan İDO olarak bizim de bir katkımız olacaktır” dedi.

Bursa’yla birlikte diğer ana üslerinde de konusunda başarılı olmuş tüm spor ve kültür projelerine destek olmayı sürdüreceklerini ifade eden Sezgi, sözlerini şöyle tamamladı: “Futbol hep gündemde, biz de güzel bu oyunu çok seviyoruz ve destekliyoruz. Ancak onun ötesinde sporun farklı dallarında da başarılı ekiplerimize hep destek olmak istiyoruz. Marmara’nın iki yakası arasında adeta mekik dokuyan gemilerimiz gibi, biz de Marmara Bölgesi’ndeki tüm değerlerimiz için koşturmaya, onlara hizmet sunmaya devam edeceğiz.”

Reklam ve Pazarlamadan Sorumlu Yöneticimiz Recep Aydın ise

Bilindiği üzere futbol dünyadaki en büyük fenomen konumunda. Bursaspor’da ülkemizin önde gelen spor kulüplerinden birisi. 2009-2010 sezonunda kazanılan şampiyonluk ardından süre gelen başarılarımız ve çok sayıda taraftarımız var. Sportif başarının yanına kurumsal olarak hamlelerde yapıyoruz. Geçtiğimiz dönemde yöneticimiz Sayın İlhan Uslu çok ciddi çalışmalar yaptı. Bende reklam ve pazarlama alanında şunu gördüm. Bursaspor, sektöründe faaliyet alanında en başarılı olan firmalar ile çalışmış. İDO’da bu kapsamda dünyada başarılı olan firmalardan birisi. Bugün imzalanan bu sponsorluk anlaşmasını bir başlangıç olarak görmek istiyoruz. Bundan sonraki yıllarda Bursaspor markasını İDO ile beraber görmek istiyoruz. Kulübümüze yapmış oldukları katkıdan dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Genel Sekreterimiz İlhan Uslu ise “Bursaspor’un başarısı için tüm olanakları seferber ederek çalışmalarını sürdürdüklerini” belirterek şunları söyledi: “İDO’nun bu desteği bizim için çok değerli bir kaynak olacak. Parasal boyutunun yanı sıra, Marmara’da sıklıkla yaptığımız seyahatlerde de İDO’dan yararlanacak olmak kulübümüz için çok önemli. Takımımız rahat, keyifli ve hızlı bir yolculuğun ardından karşılaşmalara daha zinde çıkacaktır. İDO’ya ve tüm sponsorlarımıza Bursa’ya ve Bursaspor markasına verdikleri destek için teşekkür ediyoruz.”

İDO ile Kulübümüz arasındaki sponsorluk anlaşması çerçevesinde, İDO, Kulübümüze nakdi desteğin yanı sıra ücretsiz İDO seferleri kullanım hakkı verirken, İDO reklamlarının takımımızın şortunda, Atatürk Stadyumumuz sahası çevresinde yer alan LED ekranlarda, yine stadyumdaki Skorboard çevresinde, basın panosu ve röportaj panolarında, Resmi Dergimiz ile Web sitemizde yer alması konusunda anlaşmaya varıldı. Ayrıca iki taraf, sosyal iletişim platformlarında ortak aktiviteler yapma konusunda da anlaştılar.

Konuşmaların ardından İDO CEO’su Önder Sezgi’ye isminin yazılı olduğu imzalı bir Bursaspor forması hediye edildi.

Bir basın mensubunun “İDO olarak Bursaspor taraftarı için ilerleyen dönemlerde bir projeniz olacak mı?” sorusuna Önder Sezgi, “Bugün için böyle bir şey konuşmadık. Önümüzdeki dönemde neden olmasın. Eski dönemde bizim sadakat kartımız vardı. Yine bu tarz bir kart üzerinde çalışmalarımız mevcut. Bugün yapılan bir başlangıç. Çalışmalarımızın uzun ömürlü olmasını yürekten teşekkür ediyoruz” dedi.

 

    • Gurbetci Saban  
    22 Eylül 2012 | 14:32
    Bursaspor'a kim destek olursa bende ona destek olurum.THY rinin sampiyonlar ligine katildigimiz surecteki tutumundan dolayi asla bu firmayla ucmuyorum ucmayacagimda...hic bir kurumun sporsor olma zorunlulugu yok. destek veren herkeze sonsuz tesekkurler...
    • alpaslan  
    21 Eylül 2012 | 10:32
    Şiptar ümit senmisin?
    • SİPTAR...  
    20 Eylül 2012 | 20:43
    Arkadaşlar her konuda da duygusal olunmaz ki ne derler paraya duygusallık katmamk gerekir. bu konuda ki tek kıstasımız B.belediyesi olmalı başkan Altepe nin yapılan bu girişime anlaşmaya olumsuz bir görüşü yoksa yapılmalı neden özellikle başkan altepe dedim cünkü b. belediye de bu yönde gelen talep üzerine bu şekilde bir firma kurdeu öyle ya da böyle hep arkamızda olan bir beld. başkanımız var ve Bursasporun proje aşamasındaki konularına onların destgiyle sonuç oluşacak ve Bursaspor sürekli gelir sahibi olacak örnek yeni stad- Bursaspor koleji- vakıfköy ve özlüce nin Bursaspora devri- petrol ofisi bayilikleri gibi birçok proje büyükşehirin onayından geçmeli ve onların destegi ile oluşacak projeler bu yüzden KAZ GELECEK YERDEN TAVUK ESİRGENMEZ misali büyükşehirle aramızı daima iyi tutmalıyız üç kuruşluk istanbul firmasının verecegi üç kuruş tan dolayı belediyemizle aramız bozulacaksa bu reklam anlaşması yapılmaması gerekir.

    Eğer bu anlaşma kulübümüze bir sıkıntı vermicekse anlaşma gayet olumludur bir istanbul firması olması kıstas olamaz biz Türkiyenin takımıysak istanbul fitrmaları da cogu Bursa ya gelip iş yapıyorlar şehrimizden para kazanıyorlar bence İDO güzel bir örnek teşkil eder diger istanbul firmaları da bu proje yi örnek alıp Bursamızda iş yapan birçok firma Bursasporumuza da reklam verme zorunlulugunu kavrarlar sadece kendi şehir takımlarına vermemeleri gerektigini ögrenirler.

    İnsanlar yine kendi fiyatına uygun gelen deniz otobüsüne biner BUDO veya İDO bi ideoloji yüklemeye gerek yok rekabetin oldugu yerde hareket vardır para vardır karşılıgında da kulübümüze reklam geliri oluşur bu rekabet hep bize yarar darısı diger istanbul firmalarının Bursa firmalarıyla rekabet edip karşılıgında cözüm olarak da Bursa mıza reklam veren KAZANIR...
    O zamn barcelona - manc utd da THY TÜRK FİRMASI DİYE NEDN ANLAŞTI YOK MU onlarda yerli firma havayolu ama parayı veren düdüg calar barcelona bie olsanız.
    ŞEHRİNİ SAVUN BursaLIM, ŞİMDİ DESTEK ZAMANI...
    • Mustafa D.  
    20 Eylül 2012 | 18:14
    değil şortlara futbolcuların alnınada reklam verseniz inadına ''budo'' biyerleriniz tutuştu tabi ama bu çırpınışlarınız fayda getirmez siz enayi gibi reklam gelirini ödeyin :))
    • nicolas  
    20 Eylül 2012 | 14:32
    tutuştular tabi yaranmaya çalışıyolar fahiş fiyatlarla Bursalılara sattıkları biletlerin bi kısmını bize geri vercekler ama yemezler ido. büyükşehirin seferleri başlasın o zaman tutcanız siz babayı
    • k.s.s.  
    20 Eylül 2012 | 14:08
    10
    tamam hayırlı olsunda biz ne kazanıyoz bu işten, neden kimse bahsetmiyo şimdi biz kaça anlaştık para alındımı ne zaman alıncak ne yönde kullanılacak bu konudada bi açıklamaya yaparsanız bizde aydınlanırız, imza bende atıyom boyna heryere ama okumadan değil umarım sizde okuyup atmışınızdır imzaları
    • chuck  
    20 Eylül 2012 | 13:36
    Inadına budo!

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR