KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

"Seriyi devam ettirmemiz gerekiyor"

06 Kasım 2014 | 14:59

4 yorum

4753 okunma

Başarılı orta saha oyuncumuz Bekir Yılmaz antrenman öncesi saha kenarında düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu.

Kupa maçıyla beraber 3 maçtır kaybetmediklerini vurgulayan Bekir, kazanmayı alışkanlık haline getirmeliyiz dedi ve Bekir Yılmaz sözlerini şöyle sürdürdü; "Sezonun ilk maçından beri sergilediğimiz iyi bir oyun var. Kaybettiğimiz müsabakalara baktığımızda hep şanssız şekilde kaybettik. Kaybetmemize rağmen iyi oyunumuzu ortaya koyduk. Ziraat Türkiye Kupası'nda Tepecikspor ile oynadığımız maçını da hesaba katarsak 3 maçtır kazanıyoruz. Kazanmayı alışkanlık haline getirmemiz lazım. Buna da yavaş yavaş alışamaya başladığımızı düşünüyorum. Bu hafta Kayseri Erciyesspor ile oynayacağız. Kayseri zor bir deplasman onlarda çıkış arayan bir takım. Bu maçı da kazanıp seriyi devam ettirmemiz gerekiyor. Daha sonra milli maç arası var o arada da en iyi şekilde hazırlanıp lige döneceğimizi düşünüyorum. Takımımızda herkes kendine takımda yer bulabilmek için çok çalışıyor, bende hocamız şans verince en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum. Ben bu takım için oynuyorum buradan para kazanıyorum. Benim oynayıp oynamamam önemli değil. Kim oynarsa oynasın takımımızın başarısı önemli. Hocam bana şans verdiği zaman elimden gelenin en iyisini vermek zorundayım. Hedefimiz tabiiki zirve. Bursaspor'da oynuyorsak hedefimiz her zaman zirvedir biz Bursasporuz. Oynadığımız oyunla zirve adayı olduğumuzu gösterdik her zamanda bu güzel oyunu devam ettireceğiz. Taraftarlarımız bizim için çok önemli. Bunu Balıkesirspor deplasmanında ve evimizde oynadığımız Sivasspor maçında gördük. Onların en ufak bir hareketlenmesi bile bize güç katıyor. Onlar yanımızda olduğu sürece kimsenin bizim karşımızda duramayacağını düşünüyorum. Sistemler saha içinde de oyun içinde de değişebiliyor. Burada önemli olan bizim bu sisteme kısa sürede reaksiyon göstermemiz. Bunu antrenmanlarda da çalışıyoruz ve hocamızın uyguladığı her sisteme ayak uydurabildiğimizi düşünüyorum."

 Bursaspor.org.tr

    • kapi  
    06 Kasım 2014 | 23:17
    Bekir Erciyes macinda 11 cikmali kendisini gelistirsin bu kadroyla
    • kale arkası  
    06 Kasım 2014 | 16:31
    Çalışmalarını ve defansa yapmaya çalıştığın katkıyı görüyoruz ancak bakmadan bazen pas atman pas hatalarına yol açıyor...
    • kale arkası  
    06 Kasım 2014 | 16:27
    5 li orta sahalara karşı malesef zayıfsın. Hızlı düşünüp topu tekte oynaman gerekiyor.Daha hızlı karar vermen için kitap oku iyi gelir.
    • KFC  
    06 Kasım 2014 | 15:28
    -2
    Sen böyle pas hataları yaparsan bekir bizi seri yaparlar

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR