KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Serdar Aziz kadroda yok!

02 Mayıs 2015 | 14:56

2 yorum

6687 okunma

Spor Toto Süper Lig'in 29.haftasında yarın deplasmanda Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek olan takımımız, sabah saatlerinde yaptığı çalışma ile hazırlıklarını tamamlayarak İstanbul'a hareket etti.

19 futbolcumuzun yer aldığı kafilede, tedavisi devam eden Renato Civelli ile gribal enfeksiyon geçiren Serdar Aziz yer almadı.

Kafilemizi, Özlüce Tesisleri'mizden Başkanımız Recep Bölükbaşı, Altyapıdan Sorumlu Yöneticimiz Ali Turan, Federasyon ve Dış İlişkilerden Sorumlu Asbaşkanımız Ali Büyükkurt ve kulüp personelimiz uğurladı.

Futbolcularımız hareket öncesinde şu açıklamaları yaptılar;

Genç defans oyuncumuz Ertuğrul Ersoy, yarın oynanacak olan müsabakada hedefin galibiyet olduğunu belirtti. Ertuğrul Ersoy hareket öncesinde şu açıklamayı yaptı; "Her ne kadar puan durumu kötü olsa da her takım için zor bir deplasman. Bizim hedefimiz hem kupa hem de ligi 4.sırada bitirmek. Bunun içinde maçı kazanmamız lazım. Puan kaybı yapmamız lazım. Telafi olmayan haftalara geldik. Herkes Kasımpaşa maçına motive olmuş durumda. İnşallah istediğimizi alırız"

Yetenekli file bekçimiz Harun Tekin, "Zorlu bir karşılaşma olacak. Maça iyi hazırlandık. Bizim için çok önemli. Karşımızda iyi bir ekip var. Bireysel yeteneği yüksek çok iyi oyuncuları var. Üç puanı alıp dönmek istiyoruz. Fenerbahçe maçını artık unuttuk. Onun rövanşı var. Daha herşey bitmedi." Dedi.

Kasımpaşa takımına çok saygı duyduklarını belirten Cedric Bakambu, "Çok zor bir karşılaşma olacak. Karşı takıma saygı duyuyoruz. İyi bir ekip. Maça en güzel şekilde hazırlandık. İnşallah kazanıp, Bursa'ya döneceğiz" dedi.

Brezilyalı forvet oyuncumuz Fernandao ise "Çok çalışarak güzel bir hafta geçirdik. Kasımpaşa karşısına çıkıp alabileceğimiz en iyi sonucu alacağız" dedi.

 Bursaspor.org.tr

    • mkpasali  
    02 Mayıs 2015 | 18:11
    Kendinizi gosterip A kadroda yerinizi alma zamani geldi gencler!stoper transferine gerek yok bu takimda deyin yarinki oyununuzla:)
    • Mustafa D.  
    02 Mayıs 2015 | 15:26
    11
    stoperlerin ikiside yok işimiz çok zor bol gollü maç olur bence umarım kazanan biz oluruz

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR