KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Sercan şoku!

08 Nisan 2016 | 10:05

13 yorum

13534 okunma

Önceki gün yapılan antrenmanda sakatlanan ve çalışmayı tamamlayamayan Sercan Yıldırım'ın Beşiktaş maçında oynama ihtimalinin bulunmadığı öğrenildi.

Genç futbolcunun dizinin arkasında büyük bir ödem oluştuğu ve bu nedenle çalışmalara katılamadığı kaydedildi. Yeşil Beyazlılar'da Sercan şoku yaşanırken, Serdar Aziz ve Balazs Dzsudzsak'ın durumlarının tamamen düzeldiği ve Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'nun kararına göre Beşiktaş karşısında sahadaki yerlerini alabilecekleri ifade edildi.

Batalla Beşiktaş'ı bekliyor

Bursaspor'un mevcut kadrosunda Beşiktaş'a en çok gol atan isim olmayı başaran Arjantinli yıldız Batalla, Vodafone Arena'nın açılış mücadelesinde de ağları havalandırmak istiyor.

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında 11 Nisan Pazartesi günü deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak olan Bursaspor'da 32 yaşındaki Arjantinli yıldız Pablo Martin Batalla, yeşil-beyazlıların en büyük kozu olacak. Bursaspor kariyerinde 180 resmi maça çıkan Batalla, bu maçlarda 52 gol, 61 asistlik performans sergiledi.

Hamzaoğlu güveniyor

Ligin ikinci yarısında yeniden yeşil-beyazlı takıma katılan Batalla, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'nun da en çok güvendiği isimlerin başında geliyor. Lisansının çıkartılamaması sebebiyle ikinci yarının ilk iki haftasındaki Trabzonspor ve Gaziantepspor karşılaşmalarında forma giyemeyen Arjantinli yıldız, ligin 20. haftasından bu yana 8 karşılaşmada görev aldı. Bu maçların tümünde 90 dakika sahada kalan Batalla, kilit rol oynarken, 1 gol, 1 de asist kaydetti.

Beşiktaş'a 4 golü var

Bursaspor'un mevcut kadrosunda Beşiktaş'a en çok gol atan isim olan Batalla, siyah-beyazlı ekibe karşı görev aldığı 7 karşılaşmada 4 gol kaydetti. Bu karşılaşmalarda Bursaspor, 2 galibiyet, 1 beraberlik, 1 de mağlubiyet elde etti.

 Hakimiyet Gazetesi

    • Erkan çalışkan  
    12 Nisan 2016 | 17:33
    yatmaya devam et bakalım sercan, bu hafta sakat o hafta formsuz , bahane bol.
    bak dün akşam bjk ye pisi pisine maç verdik, en az 1 puan yazmamız lazımdı....
    • Mesut Aslan  
    12 Nisan 2016 | 07:39
    kendine bakmayan sporcunun hali budur . bırakın sercan'a yağ çekmeyi !!!

    Düzenli olarak antrenmanını yapan, kendine bakan , yemesine içmesine dikkat eden , dinlenen sporcu kolay kolay sakatlanmaz.
    Süper zengin olmalarına rağmen ; Messi , Ronaldo, İbrahimovic 1 sezonu 45-50 maç ortalamasıyla -sakatlanmadan-ve en iyi performansla bitiriyorlar, bizimkilerde kız gibi, 4-5 haftada bir sakatlar .

    Gece alemlerinde sürten futbolcudan bu kadar hayır gelir . Sakatlanmayıp- bjk maçına iyi de hazırlanabilseydi , belki jimnastiği yenerdik....ne işe yarar bundan sonra?____zaten sezon bitmek üzere
    • Batallayiozledik  
    10 Nisan 2016 | 22:14
    Serdar ve cucak yokmus kadroda haber nicin bu sitede yok? Gercek midir yalan midir?
    • mehmet34  
    10 Nisan 2016 | 00:49
    Çok hırslı aşırı yüklenmeden oluşmuştur. Geçmiş olsun
    • Salim Çalışkan  
    09 Nisan 2016 | 16:59
    Istanbul Teksas 'a katılıyorum, bizim futbolcularımızdaki şans kimsede yok. Bizim kadar gönülden-fedakarca destekleyen , yense de yenilse de devamlı yanlarında duran kaç takım taraftarı var. Bu şeref Bursa taraftarına ait.
    Ama 3-5 tanesi hariç bizim futbolcuları bir türlü hevesli-arzulu çalışkan göremiyoruz bir türlü . Sürekli formsuz-sakat . Kendine bakan futbolcu kolay kolay sakatlanmaz, Messi 1 sezonda kaç maç oynuyor, o kadar tekme yiyor ama kolay kolay sakatlanmıyor. sercana 3 . kez şans veriliyor. ama değerlendiremedi. Yetenek çok var ama haylaz ve tembel,
    • Istanbul Teksas  
    09 Nisan 2016 | 14:35
    arkadaşım, ben asla... Bursasporlulara değil ; bazı enayilere enayi dedim, sen neden bu kadar alındın anlamadım ? _____ Ki kendim de koyu Bursaspor'luyum , eski stadımızda 100 lerce maç seyrettim . 1990 başlarından 2012 ye dek

    Bursaspor taraftarı olarak ben; formasını terleten , icabında tekmeye kafa atan , sahaya çıktı mı aldığı 1 milyon doları hakedecek futbol oynayan , çalışan - savaşan bir oyuncu görmek istiyorum Bursaspor'da .

    '' A, B , X futbolcu formsuz , performansı düşük '' vs laflarla , saçmalıklarla bir futbolcunun tembelliğine bahane bulunmasına karşıyım .

    Sonuçta bu takımdaki her hangi bir oyuncu Bursaspor'un bir işçisidir. ____
    Bunun bilincinde olmalıdır. Hangi elemana, para aldığı-ekmek yediği yerde '' bu hafta formsuzsun, sen biraz dinlen '' denilir ? Bu sadece bizim ülkemizde söylenen bir saçmalık. Türkiye'deki futbolcular kadar tembel , ense yapan futbolcu yok

    Messi, Neymar , Ronaldo bile hala deli gibi sürekli şut çalışıyor, penaltı çalışıyor, tekniklerini geliştirmeye çalışıyor. Tembelliğin bahanesi olmasın diyoruz, yanlış anlıyorsunuz bizi...

    Sana yedirmeyiz dediğin Sercan'a gelince___sahada - antrenmanda ter dökmekten ziyade otobanlarda araba yarışı yapmaya, gece hayatına aşırı düşkün olduğunu bilmeyen yok .
    • alemdarlı  
    09 Nisan 2016 | 12:41
    -5
    istanbul teksasa cvp olarak sen kmsn Bursaspor taraftarına enayi diyosun asıl enayi sensin belli ki istanbul da yaşıyosun kaç defa stadda maç izledin bilmem ama boş konuştuğun belli bi oyuncu formsuz olamaz demişin milyon dolarlar alıyor haklısın ama kımsenin kimseyi savunduğu yok.ancak yeri gelir Bursaspor taraftarı senin gibi enayilere futbolcusunu yem etmez savunur kollar sahip cıkar bunu da bil.. Konuşma şekline ve adabına dikkat et. teksas diye nick kullanma yakışmıyor senin gibi enayilere !!!
    • Istanbul Teksas  
    09 Nisan 2016 | 11:14
    ben bazı taraftarlardaki ezik enayiliği anlayamıyorum, ulan ne demek__ '' sercan formsuz, Ahmet formsuz, mehmette performans düşüklüğü vs '' ______gerzek enayi herifler, kendinize gelin, ne konuştuğunuzu bilin______siz kendiniz, çalıştığınız işyerinde '' patron ben formsuzum , 1-2 hafta ense yapacağım '' deme şansınız var mı ?? Üstelik futbolcular hakkında böyle konuşanların çoğu asgari ücrete talim edenler

    Ne sercan'ın ne de başka bir futbolcunun '' bu aralar formsuzum , beni anlayın '' deme hakkı yoktur . 1-2 yıl için 1 milyon doları cebellezi edenler , o formayı antrenmanda da maçta da terletecekler .

    Hak-hukuk-haram-helal diye bir şey var, 1 milyon doları alıp koca sezonu yatarak -ense yaparak geçiren bir sporcu aldığı parayı haketmemiş-haram yemiş sayılır. ____Taraftarım diyen bazı enayiler de çıkıp '' ya Sercan'da ( yada her hangi başka bir futbolcuda ) formsuzluk var '' vs diye savunmasınlar.......öyle bir şeyin konuşulması bile saçmalık.

    Senin 20-25 sene de alacağın parayı bunlar 1 senede alıyorsa senin; taraftar olarak onlardan taraftarı olduğun Bursaspor'un formasına layık olmalarını--Bursaspor için elinden geleni fazlasıyla yapmalarını BEKLEMEN GEREKİR.
    Yatan - ense yapan futbolcuya '' bu haftalarda formsuz ya'' şeklinde enayice bir anlayış göstermen değil !!! ...
    • Eser  
    09 Nisan 2016 | 01:04
    Stoch sekiştaşada yağlar gibime geliyor...
    • son  
    08 Nisan 2016 | 23:42
    Son haftalarda formsuzmuydu nasil yani son iki macta 2 asist 1 gol atmadimi ? o
    • TC Utkan Baştürk  
    08 Nisan 2016 | 14:46
    Kötü oldu bu , herşeye rağmen üretken, ne zaman ne yapacağı belli olmayan Sercanımız bu maçda olmalıydı, ama yedek ama ilk 11, yine de KAZANACAĞIZ !
    • Bandırma  
    08 Nisan 2016 | 10:56
    23
    Önemli maçlarda sürekli herşeyi Batalla'dan beklemek; ders çalışırken hep bildiğin konuların üzerinde durmaya benzer. Batalla zaten her zaman olduğu gibi sahaya çıkıp takımın en iyi oyuncusu olacak, bundan kimsenin şüphesi yok. Önemli olan diğer oyuncuların performansları.
    • Txs16  
    08 Nisan 2016 | 10:32
    19
    Sercan son haftalarda formsuzdu ve Stoch milli takımdan moralli döndü güzelde maçlar çıkardı EURO 2016 öncesi göze girmek isteyecektir o yüzden Stoch tercihi bizim için daha iyi gözüküyor.

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR