KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Şenol Güneş'e teklif yapılacak

25 Mart 2014 | 08:53

44 yorum

20021 okunma

Bursaspor'da Daum'un görevi bırakmasının ardından Şenol Güneş'e teklif götürmeyi planlıyor.

Spor Toto Süper Lig'de art arda aldığı başarısız sonuçların ardından teknik direktör Christoph Daum ile yollarını ayırma aşamasına gelen Bursaspor'da, Abdullah Avcı'nın ardından Şenol Güneş de yeni teknik direktör adayları arasına girdi.

ABDULLAH AVCI İLE GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Bir yandan Daum ile sözleşmenin feshi için görüşen yeşil beyazlı yöneticiler, diğer yandan listenin ilk sırasında yer alan Abdullah Avcı ile görüşmelerini sürdürüyor.

ŞENOL GÜNEŞ LİSTEDE

Teknik direktör konusunda bir olumsuzluk yaşamak istemeyen Bursaspor yönetimi, Avcı'nın yanı sıra daha önce Trabzonspor'da çalışan ve eski milli takım teknik direktörlerinden Şenol Güneş ile aracılar vasıtasıyla temasa geçti. Christoph Daum ile görüşmelerin Alman teknik adamın avukatlarının yarın yurt dışından gelmesiyle devam edeceği belirtildi.

 Hakimiyet Gazetesi

    • serkan.bursa  
    25 Mart 2014 | 20:14
    ben illa şenol güneş gelsin demiyorum o tarz bi adam gelsin.adamın kariyeri belli şampiyon olamasada şampiyonluğa oynıcak takımda veya milli takımda çalıştı.bazı arkadaşlarda yazmış Bursa çocuğu diye ersel adnan isteniyo neden bu adamlar ptt liginde diğer ligde deneyim kazanmıyo iyice pişmiyo Bursada KADRO açılsında görev yapayım diye bekliyo.bi başka takımda çalışsın sonra süper lige çıksın iyi tecrübeden sonra gelsinler
    • cinaralti  
    25 Mart 2014 | 19:06
    (haydar aziz)hakikaten cok uzatmissin
    desdan olmus aydin havasi olursa sevinirin selamlar
    • cinaralti  
    25 Mart 2014 | 18:57
    Enes iki gol atmis cok sevindim aferim gururumuz
    • kadirbrs  
    25 Mart 2014 | 17:52
    resmi acıklama yaptılar daum gitti
    • cinaralti  
    25 Mart 2014 | 17:32
    (teksas) batalla icin dedigine katiliyorum fakat
    Baskanida istemiyor bildigim kadari ile zor is
    yani sil basdan bu yonetim degismeden batalla gelmez
    • escobar  
    25 Mart 2014 | 16:45
    Henüz Daum işi çözülebilmiş değil. Daum kriz oluşturdu. Paracı !!
    • görmez  
    25 Mart 2014 | 16:38
    adnan heryere bi kanal bağlantı yapıp gelmıs adam hakkıyla nereye gelmıs hala adnan dıyenler var hayret yaaa
    • AS.  
    25 Mart 2014 | 15:31
    Adnan örnek şu anda a2 milli takım antrenörü diyorum tecrübesi yok diyo , kafaya bak
    • bold  
    25 Mart 2014 | 15:03
    -1
    adnan, ersel, yalçın bunların hiçbirinin Bursasporda antrenörlük yapacak tecrübeleri yok. bunları öneren arkadaşlar neye dayanrak öenriyorlar anlayabilmiş değilim. bütün kötülüklerin anası yönetim olduğuna göre onlar gitmeden hiçbir şeyin de düzeleceğine inanmıyorum.
    • KYAMAN  
    25 Mart 2014 | 15:01
    Adnan Örnek İngilterede Staj yapmış , Rafael Benitesin yardımcılıklarında bulunmuş , Bursasporda Altyapıdayken çok önemli işler yapıp Övgüler Almıştır , Nejat biyediç Ve Aybabanın yardımcılıklarında Bulunmuş Şampiyonluğa Giden Yolda da önemli katkıları Bulunmuştur , Ve Halan Sürdürdüğü Milli takımdada Görevine Devam etmektedir (hakederek)..

    ADNAN ÖRNEK ŞU ANDA A2 MİLLİ TAKIM ANTRENÖRÜ KENDİSİ
    • AS.  
    25 Mart 2014 | 14:58
    Hocanın değişmesiyle bir şeyin değişceğini sanmayın , yönetim gitmeli
    • TEKSAS  
    25 Mart 2014 | 14:18
    Batallanın sözleşmesinde 4 milyon euro ya geri gelir diye bir madde varmış bu konu hakkında gerçek bilgisi olan varsa allah aşkına bi açıklama yapsın :(
    • osman timberlake  
    25 Mart 2014 | 13:34
    daum gibi cacıktan sonra çok dikkatli olmak lazım!düşünün bak karaman geldi olmadı daum geldi olmadı. sporcunun ahlaklısı derken kastedilen budur.hak ve adalet anlayışı olacak tutarsız olmayacak yanar döner olmayacak forma dağıtırken adil olacak teknik taktik bilgisi olacak psikolojiden anlayacak.sağlam avcı güneş kocaman bunlar iyi hoca hangi takımlı olurlarsa olsunlar iş yaparlar nokta bitmiştir.gerçek milliyetçilik Bursamızı başarıya koşturacak adamlara destek olabilmektir.adnan, ersel, ömer, turan, yalçın bir yerlerde kendilerini göstersinler ptt liginden süper lige çıkarsınlar bir takım sonra tutunsunlar süper ligde o zaman gelirler. bu hocalarımız da kendilerini geliştirsinler göstersinler sadece Bursaspora bağımlı olmasınlar Bursasporu çalıştırma arzuları varsa bu arzu kamçılasın onları ve Bursalı hocaların neler yapabilediklerini başka takımlarda göstersinler tıpkı kargaların hocaları sağlam gibi tıpkı gençlerimizi iyi işleyen aybaba gibi!
    • Teksas.  
    25 Mart 2014 | 13:30
    @serkan.Bursa Haklısın kardeşim yılmaz vural kim ? Kaç takımı avrupaya goturmus
    • Semih  
    25 Mart 2014 | 13:27
    Yönetim eleştrilmeyi gerçekten hakediyor ama sizde bi o kadar hakediyorsunuz bırakın şu palavraları adnan örnekmiş . Ne kariyeri var adamın söyleyin . Adamlar 1461 ts nin hocasını ts nin başına getirdi adam o yükün altında ezildi . Adnan örnek kimi çalıştırmış bugüne kadar bırak bankasyayı bugün zaferspor bile istemiyor bu adamı bilgisayr oyunu oynar gibi konuşmayın managerlik oyunu değil bu . Şenol güneşi beğenmeyen adamlarla aynı tribünde bulunduğum için utanıyorum
    • hacı ekrem  
    25 Mart 2014 | 13:17
    Bursalı hoca isteyen arkadaşlar sorarım size! neden bu hocalarımız başka kulüplerde kendilerini göstermek istemez?ne yani Bursaspor hocalığı olmasa teknik adamlık yapmayacaklar mı?adnan örneği de yalçını da erseli de oyunculuklarından bilirim. ne yazık ki pek de süper adamlar değillerdi. ama ülkemizde efsaneleştirme çok makbul hele sonra başarısız olunca kestaneleştirmeleri de cabası!dengesizlik kötü şey düşünmeden ahkam kesmek de!

    Bursasporun en büyük başarıları nasıl geldi düşman bellediğimiz bjklerin hocası ile değil mi?hatta ondan önce de bir başka bjki samet aybaba gençleri adapte edip zemini hazırladı.profesyonel düşünmezseniz yazık olur Bursamıza! körüstanı hayri yazıcı fenerli diye şakşakladınız alın size körüstan işte!anlık yorumlar yapmayın!düşünün lan biraz düşünün!
    • Mafkees  
    25 Mart 2014 | 13:12
    Burada yaptigimiz yorumlara bile tahammul edemeyen, kendi imkanlarimizi kullanalim deyince bize söylemedigini birakmayan arkadas. Bize kusbeyinli vs diyecegine, Chelseayi falan örnek gösterecegine, önce bi icinde bulundugumuz duruma bak. Saydigin standardlardaki hocalar Bursaya ancak para kazanmaya gelir. Bizde iki ay sonra buradan yirtinmaya devam ederiz aldigin paranin hakkini ver falan filan diye. Kisa vadede basarili olamayacagimiza göre burnunu kaldirda biraz ileriye bak. O saydigin hocalar gökten zembille inmedi, hepsi biyerlerden basladi. Bizde diyoruzki elimizdeki Ersel hocaya verelim bu firsati. Olacaksa o basarisiz olsun, ona sabredelim. Hic degilse niyetinden suphemiz olmaz.
    • nedim  
    25 Mart 2014 | 13:08
    serkan.Bursa söylediklerinin bazıları katılıyorum ancak yılmaz vural dışında. çünkü vural kontratak oyunu oynatmaz. ölümüne hücum eder üçüzlere bile.bunu düzeltmek lazım. hatta yılmaz vural ve hücum futbolu özdeşleşmiştir. neyse zaten şovmen olduğundan ve karaman gibi kolpacılığı sevdiğinden olumlu bakmıyorum ona. haa bir de güneşe değinmek isterim. çok kötü transferlere imza attı. ts eldekileri hala çıkaramıyor. belki gençleri değerlendirir ama şenol hocanın yaşı da ilerledi ne bileyim heyecanlı değildir eskisi gibi. bence güneş gibi adamlar milli takım için biçilmiş kaftan!
    • haydar aziz  
    25 Mart 2014 | 13:04
    şenol güneşin tsde yaptığı yabancı transferlerinden haberi yok sanırım bazı arkadaşların! ikiz polonyalı kardeşler hala aklımda!sadece onlar da değil sağlamın listesiyle yarışır.hani svenson forcell bangura togueli liste! heyecanı kaybolmuş adamlara fazla sokulmayın!terim istisna herifteki hırs arap atında yok!ama güneş kırılgan bir teknik adam uzun maratonda iş bitirici değil!milli takımda felsefi konuşmaları ve bakış açısı ile belki başarılı olabilir yine ama kulüp takımlarında sıkıntılı!

    avcı ise tam tersi: kulüp takımlarında uzun periyotta başarılı milli takımda ise sabır edilmediğinden medya baskısı yüzünden lobisi olmadığından yürümedi.ersun yanalı anımsayın hakanla dalaştı sahipsiz kaldı çektiler fişini!avcı da selçukla dalaştı yediler herifi. gördük selçuğu da sonra!

    en önemli nokta gençlerin kazanılması çünkü Bursaspor asla on on beş milyon avro verip bir yabancı oyuncu alamaz toplam bütçesi bile bu değil!o yüzden kaynağa yönelmek lazım kendi gerçeklerimizle yüzleşip bu genç oyuncuları işleyecek hocalara yönelmek lazım.sağlamın Bursada başarılı olmasının yegane sebeplerinden biri aybabanın ona bıraktığı mirastır. hazıra kondu desek yeridir. aybabayı beğenmeyebiliriz ama tam bir genç oyuncu çıkarma uzmanı!saha sonuçları iyi değil ama bunun sebebi gençleri daha çok oynatması sabırla üstüne gitmesidir!avcı da böyle. sadece alt yapı değil gurbetçi oyuncuları da bir bir piyasaya çıkarıyor. sercan sararer gökhan töre ve niceleri onun sayesinde tanındı.ama ne dedi yanlı medya bu gençleri tanımıyoruz milli formayı tecrübeliler giysin forma tartışmasız adamların olsun. daha önce de aynı medya değil miydi içi geçmişlerden arınalım yenilik yapalım gençleri oynatalım diyen!?

    Bursalı hoca takıntısına girmiyorum bile!eğer hakeden ve donanımlı bir Bursalı hocamız varsa amenna!ama burası hata affetmeyen bir yer! ne yılmaz vural ve hikmet karaman gibi kolpacı şovmenlerin mekanı ne de iş bilmezlerin staj yeri!bu konuda bir orta yol bulmalıyız. hem başarılı hem genç hem de aç bir hoca ile anlaşmalı!bu ülkede doğru düzgün cümle kurmasını bilen yegane hocalardandır avcı! aykut kocaman ve şenol güneş de keza böyle!hatta sağlamı da ekleyebiliriz.o yüzden sallarken kendimizi de görelim ortaya koyduğumuz önerilerin de kaç paralık tutarlılığa sahip olduğunu düşünelim.

    dediğim gibi içinde bulunduğumuz şartlar altında avcı en uygun adammış gibi duruyor. gençleri işlemek açısından özellikle cazip. kafamda şüpheler tabii ki var eskiden bize 6 -0 yenildikleri maç aklıma geliyor ama ibbde hoca olmak ve Bursasporun en formda zamanı olması sebep gösterilebilir.oynattığı oyuna baktığımızda sağlamınki gibi korkmadan dinamik oyuncularla sonuca gitmek istiyor daima.milli takımda istediklerini yapamadılar belki de yaptıramadı ama bunun derin sebeplerini daha önce belirtmiştim.yapılanma kolay iş değil bazen sizi vatan haini ilan ederler ama birileri gelir hazıra konar kahraman olur. sabreden işleyen sizsinizdir malı götüren başkaları. bunu da unutmayın.

    daha önce hakan kutlu ve ersel uzgur diyordum ama bu arkadaşlar kapalı kutu.kutlu duruşu güzel erselin de. ama ptt liginde bile kutluyu barındırmadılar.dikkatli olmak lazım.sırf Bursalı diye de erseli adnanı getirmek makul değil.onlara da sitem ediyorum ayrıca. siz Bursalı hocalar olarak gidin kanıtlayın başka takımlarda kendinizi. ismail ertekin gibi ptt liginde çılgınlıklar yapın süper lige çıkarın bir takımı ne bileyim. öyle yıllarca kıyıda köşede avrupadan aldığı diploması ile kuytuda oturup sadece Bursaspor hocalığı mıdır amacınız? profesyonel dünya burası kanıtlayın kendinizi nasıl alırlar bak!

    neyse uzattım biraz... hayırlısı olsun diyelim.
    • Oğuzhan1963  
    25 Mart 2014 | 12:44
    bence sezon sonuna kadar ersel uzgur veya adnan örnek ile gidilmeli,şenol hoca tatilde olduğu için sezon başında görüşelim demiş,sezon başında şenol hocayı ikna edip bu takımın başına getirmeli...

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR