KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

"Şans bizim yanımızda değildi"

19 Eylül 2018 | 12:41

0 yorum

5793 okunma

Teknik Direktörümüz Samet Aybaba antrenman öncesi saha kenarında basın toplantısı düzenledi.

Teknik Direktörümüz Samet Aybaba, oynadığımız en kötü maçın Rizespor mücadelesi olduğunu, oyunculardan istediklerini sahaya yansıtamadıklarını söyledi.

Teknik Direktörümüz Samet Aybaba, Başakşehir maçı öncesi açıklamalar yaptı. Aybaba, geçmiş maçlarda yaşanan VAR olaylarına da değinerek, "Fikstürün ne kadar zor olduğunu söylüyorduk. Bir zor maç daha oynayacağız. Biz iyi bir takım haline geldik. Bu 5 haftalık periyotta şans bizim yanımızda olsa, biraz da müsabaka yönetimleriyle ilgili sorunlar çıkmasa ki en çok biz yaşadık bunu, daha iyi yerlerde olabilirdik. Belki de 12-13 puanlarda bulunabilirdik.

Bu 5 maçlık en kötüsü Rize maçıydı. Çok kötü oynadık. Oyuncular söylediğimiz şeylerin tamamen dışına çıktı. Blokların arasındaki dengeyi sağlayamadık. İlk kez bu kadar pozisyon verdik. Bu maçı hemen unutup Başakşehir maçına odaklanmak istiyoruz. Badji de iyileşti. O da takıma güç verecektir.

Herkes kendi alanında mücadeleyi sürdürecek. Az önce toplantı da yaptık. Anlattık arkadaşlara. Nerede olduklarını iyi biliyorlar. Bu maç için istekliler ve arzulular.

Biz yeni bir takımız. 8 yeni oyuncumuz oynuyor. Bence çok iyi durumdalar. İstediklerimizi yapıyorlar ta ki Rize maçına kadar. Öyle maçlar da olacak tabi. İyiyi kötüyü göreceğiz. Kadro değişikliğine gitmeyi planlıyoruz. Bunlar bizim için iyi oluyor. Rize maçı hariç. Ben futbol olarak memnunum" ifadelerini kullandı.

Teknik Direktörümüz Samet Aybaba, VAR'dan çok canlarının yandığını, konuyla ilgili de Başkanımız Ali Ay'ın açıklama yapacağını söyledi.

Aybaba, Var sisteminin devamlı bizim aleyhimizde kararlar vermesi ile ilgili Başkanımız Ali Ay ile görüştüklerini söyledi.

Aybaba, "Başkanımızla konuştuk. O da şikayetçi. Ama bunu fazla bozucu değil de daha doğru yöne yönlendirmek için çalışıyor başkanımız da. Kendisi size bu konularla ilgili açıklama yapacaktır" dedi.

Gençlere çok önem verdiğini belirten Samet Aybaba, "16 yaşındaki Muhammed'i eleştiriliyor. Bizi o yaşta bakkala yollamıyorlardı" dedi.

Teknik Direktörümüz Samet Aybaba, genç futbolcularla ilgili şu açıklamayı yaptı: "Gençler inişli çıkışlı olacak. Bazıları Muhammed'i eleştiriyor. Daha 16 yaşında. Bizi 16 yaşında ekmek almaya göndermiyorlardı. Biz onu 10 bin kişinin önüne çıkartıyoruz. Bunlar dalgalanacak. İyi ve yetenekli gençler var. Biz onları doğru yönlendireceğiz. Onlardan uzun süreçli fayda sağlanacağını düşünüyorum."

Teknik Direktörümüz Samet Aybaba, her gün 'Bursaspor'u daha iyi yerlere nasıl getiririz?' sorusuna cevap aradıklarını söyledi. Aybaba, "Bursaspor'u daha iyi yere nasıl getiririz? Bunun için genç oyunculara yönelmek lazım. Biz 20 senedir söylüyoruz. Dinlemediler. Ülke futbol ekonomisi battığında arkadaşların aklına geldi. Biz elimizden geleni yapıyoruz. Biz oluruz olmayız ama bu kadronun içinde en az 6-7 tane Bursalı futbolcu olacak" dedi.

Aybaba, 'Yusuf Erdoğan ve Furkan Soyalp'in performansı çok eleştiriliyor. Siz bu konu hakkında ne söylersiniz?' sorusuna şu cevabı verdi: "Yusuf ve Furkan'ı ben de eleştiriyorum. Aynı durumdayız. Sıkıntı yok."

Samet Aybaba ayrıca son iki sezonda yaşanılan tramvayı atlattıklarını dile getirerek, "Tramvayı atlattık. Çok oyuncu değişikliğine gittik. O da faydalı oldu. Burası futbol şehri. Burası farklı bir yer. Herkes alışmaya başladık. Büyük bir kısmını atlattık. Galibiyet üstüne de söyleyeyim. Böyle şeylere takılmıyoruz. Biz daha çok takım yeneriz" ifadelerini kullandı.

 Bursaspor.org.tr


    Henüz Yorum Yazılmamış

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR