KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Samuel Holmen imzaladı

08 Ağustos 2014 | 15:22

20 yorum

8534 okunma

İsveç'li oyuncu Samuel Holmen, kendisini kulübümüze bağlayan resmi sözleşmeye Özlüce Tesislerimizde gerçekleştirilen törenle imzayı attı.

İmza törenine Başkanımız Recep Bölükbaşı, Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe, yönetim kurulu üyelerimiz Ali Turan, Ali Büyükkurt, Enver Kumova ve Nihat Akınoğlu ve taraftarlarımız katıldı.

Başkanımız Recep Bölükbaşı, imza töreninde yaptığı konuşmada, "Bugün Bursaspor'un önemli günlerinden biri aramıza yeni bir futbolcu kardeşimizle sözleşme imzalamak için toplandık. Öncelikle kendisine, ailesine Bursaspor'a hayırlı olmasını diliyorum. Holmen aşkı biliyorsunuz uzun yıllar Bursaspor camiasında hep vardı. Sönmeyen bir ateşti. Fenerbahçe'de oynuyordu. Geçen sezon da alınması gündemdeydi. Bize kısmet oldu. İnşallah takıma çok katkı sağlayacak. Zirveye oynayacak olan Bursasporumuza katkı sağlayacağını düşünüyorum. Kendisine huzurlarınızda 'hoşgeldiniz' diyorum. Tabi Holmen'in Bursa'ya gelmesinde öncelikle Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a, Başkan Vekili Mahmut Uslu'ya ve CIO'ları Hasan Yılmaz'a çok teşekkür ediyorum. Biliyorsunuz 2-3 gün görüştük orada. Holmen ile de görüştük. Bizi çok iyi ağırladılar. Yönetim kurulu olarak çok teşekkür ediyorum. Bir teşekkürü de Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe'ye etmek istiyorum. Çünkü kongreden sonra gerçekten Bursaspor'a desteğini hiç esirgemedi ve hep yanımızda oldu. Zaten sıklıkla bir araya geliyoruz. Holmen'in alınmasında da bize katkısı büyük. Ben tekrar başkanıma çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Başkanımızın ardından konuşan Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe, bu transferin Bursaspor camiasına hayırlı olmasını dileyerek şöyle konuştu: "Bugün Bursaspor camiası için hayırlı bir gün. Bu cuma gününde güzel bir imza atıyoruz. Hedefimiz güçlü bir Bursa'nın güçlü bir takımı olmasıydı. Bu alanda da adımların atılacağını söylemiştik. Geçtiğimiz günlerde 25 gündür görüştüğümüz sonunda da değişik kulüplere gideceği söylenen değerli futbolcumuz Samuel Holmen bugün Bursasporlu olmuş oluyor. Bu sezon bize hizmet verecek. Camiamıza şimdiden hayırlı uğurlu olsun diyoruz. Bursa büyük bir kent güçlü bir kent. 3 milyonluk takımın kenti de güçlü olmalı, böyle bir kentin takımı da her zaman şampiyonluğa oynaması gerekiyor. Her geçen gün kendini geliştirmesi ve daha güçlü hale gelmesi gerekiyor. Bunun için de herkesin üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerekiyor. Bursaspor'un başarısı bizim başarımız. Bursapor'un başarılı olması Bursa'nın isminin dünyaya duyurulması, Avrupa'da başarılı olması gerekiyor. Bu açıdan herkesin kendi üzerine düşen görevi de yapması gerekiyor. Burada başkanımız Recep Bölükbaşı ve emeği geçen arkadaşlarımızı da kutluyorum. Fenerbahçe yönetimine de teşekkür ediyorum. Holmen de bir sürü kulüp peşinde koşmasına rağmen Bursaspor'u tercih etti. Bursaspor'da şampiyonluğa koşmayı tercih etti. Kendini kabul ettirmiş milli olan marka isimlerle birlikte Bursaspor'un takviye edilmesi gerekiyor. Transfer yapılacaksa bu tür transferler yapılması gerektiğini söylemiştim. Bundan sonraki atılacak adımlarda doğru işler yapılarak güçlü bir kadronun oluşması eksikliklerin tamamlanması, ayak üstü kararlar almadan bunu gerçekleştirmiş olacak. Bursaspor camiası en akılcı işleri yapacak. Bizler de Bursa olarak takımımızın arkasındayız. Bursaspor'un mali yönden güçlü olmasın gerekiyor. İyi futbol oynamayı isteyen ünlü bir teknik adama sahip. Bursaspor gerçekten Bursa'ya yakışır şekilde sonuçlar alsın hepimizin yüzünü güldürsün. Bursaspor Anadolu'nun başkenti. Tüm camiamızı iş adamlarımızı tüm taraftarlarımızı katkıya bekliyoruz. Şuanda zorunlu Passolig var.Ttaraftarlarımızı katkıya davet ediyoruz. Herkes Passolig sahibi olmalı. Büyükşehir ile kulüp arasında neler yapabiliriz, adımlar atacağız. Hedefimiz Bursaspor'un güçlü olması. Bunun için elimizden geleni yapmaya gayret edeceğiz. İnşallah Bursa'ya yakışan bu. Bundan sonra atılan adımlar güzel, yeni hazırlıklar güzel sürprizler olmaya devam edecek. Onlar çekinmeden hamlelerini yapsınlar Bursa onların arkasında. Holmen de Bursa'mıza güç katmış olacak. Onun daha çok hoşuna gidecek bir camiaya geldi. Şimdiden hem kendisi hem ailesi hem de Bursaspor'a ve camiamıza hayırlı uğurlu olsun diyorum."

Bursasporumuzun yeni transferi Samuel Holmen de şu ifadeleri kullandı: "Öncelikle bu şansı bana verdiğiniz ve Bursapor'a transferimde bana güvendiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Başkana ve Büyükşehir Belediye Başkanımıza... Geçen sene zor bir sezon oldu. İsteğim kadar maç oynayamadım. Daha fazla maç oynamayı istediğim bir kulübe geldim. Bursaspor benim için en iyi seçenekti. Muhteşem taraftarı olan çok büyük bir kulüp. Burada olduğum için çok mutlu ve heyecanlayım, en kısa zamanda takımıma katılmak ve antrenmanlara çıkmak istiyorum."

Başkanımız Recep Bölükbaşı transfer çalışmalarıyla ilgili bilgi vererek şunları söyledi: "3-4 arkadaşımız var görüştüğümüz. Bir tanesi dünya çapında bir futbolcu son rötuşlar kaldı. Gene genç fakat dünyada söz sahibi bir ülkenin futbolcusu olan arkadaşımızla ilgili gerekli çalışmaları yaptık, tekliflerimizi sunduk. Şuanda onlardan cevap bekliyoruz. Onların dışında geçen dönem yabancılardan gitmek isteyenler vardı, onlarla ilgili çalışmamız var. Onlardan giden olduğu taktirde görüştüğümüz ancak beklettiğimiz futbolcu arkadaşlar var. Bu arada kurumsallaşma çalışmalarımız var. Kongrede söz vermiştik basketbol şubesi açacağımızı söylemiştik, kurduk. Başkanımıza yine teşekkür ediyorum Basketbol Federasyonu'nu arayarak 3. Ligde olmamızı söyledi. Hatta 2. Lig'den başlayabilirdik. Ama biz 3. ligden başlamayı tercih ettik. Bütün çalışmaları yapıldı. İnşallah Bursa'da çok güzel şeyler olacak. Önce iletişimi beraber yapacağız birbirimize tahammül edip sabır göstereceğiz. Sene sonunda çok daha güzel şeyler olacak."

Bir basın mensubunun Aydın Karabulut'un kampa neden katılmadığını sorması üzerine başkanımız Bölükbaşı, "Aydın'ın dayısı vefat ettiği için kampa katılamadı izinliydi. Bugün buraya gelecek yarın da Holmen ile birlikte kampa katılacak" cevabını verdi. Bir diğer gazetecinin Holmen transferinin ayrıntılarını sorması üzerine, "Holmen'le ile 1 yıllık kiralık anlaştık. Ama ben satın almak istemiştim. Ancak kendisi ilk etapta kiralık olmayı düşündü. Fenerbahçe'ye herhangi bir bedel ödemedik" ifadelerini kullandı.

ANLAYIŞLI OLALIM

Renato Civelli'nin takımdan ayrılma durumunun olup olmadığı ile ilgili bir soruya ise başkanımız şu yanıtı verdi: "Ağzınızdan çıkanlar senet oluyor. Dışarıda gizliden yürüttüğümüz şeyler açığa çıktığında zamanında Bursaspor zarar gördü. Yönetim işleri en iyi şekilde yapmaya çalışıyor. Onlarla ilgili açıklama yapmak istemiyorum. Anlayışlı olursanız sevinirim. Geldiğimiz günden bu güne kadar yapılanlarla ilgili birkaç gün sonra dostane bir toplantı yapacağım. Ancak şu transferleri bitirelim. Gerekli açıklamaları yapacağız. Ne söz verdiysek hepsini yapacağız. Ama ben de sizlerden bir şey istiyorum. İki aydan beri yerden yere vuruyorsunuz, biz Bursaspor için uğraşıyoruz. Bize sorun diyorum, sormuyorsunuz. Lütfen bizim samimiyetimize güvenin. Biz Bursaspor için geldik. 2015'te seçim var başarılı olamazsak gideriz. Ama başarılı olmaya geldik başarılı da olacağız. 1 ayda kaçacaklar diyorlar, ben kaçmayacağım. Yıldızlarımızı satmayacağız. Bunu söyledik. Yabancılarla ilgili çalışmalarımızı da yürütüyoruz. Pinto gitmek için bizden 600 bin dolar para istedi. Beş kuruş para vermeden kendisini gönderdim. Bursaspor'un 1 kuruşun benim kuruşumdan daha değerli."

Konuşmaların ardından Samuel Holmen ile sözleşme imzalandı.

 Bursaspor.org.tr

    • Hakkı Can  
    10 Ağustos 2014 | 15:57
    ABİ FENERE YETERSİZ BursaDA OYNUYACAK KAPESİTEDE TOPCU COK CAN YAKAR HOSGELDİN HOLMEN FORMA İCİN BİZİM İCİN
    • cinaralti  
    09 Ağustos 2014 | 11:01
    mustafa D_ tamamda begenirsek bu defa fener birakmaz
    degnegin iki ucuda pis velhasil
    • ölümüne batalla  
    09 Ağustos 2014 | 10:06
    -1
    batalla şart. camiayı birleştirecek, taraftarı coşturacak, 10 maçı garanti alacak. karakterli tecrübeli türk statüsünde fiyatı düşük ve gerçek bir Bursasporlu. bu adamı neden almıyoruz başkan?
    • Tuna34  
    09 Ağustos 2014 | 00:32
    Harun-Şener-Serdar-Civelli-Emre-Bakaye-Holmen-Belluschi-Aydin-Volkan-Fernandao

    İdeal kadro bu olur heralde daha bi şey beklemeyelim bence sanmiyorum transfer olacagini ki bu kadro bizi idare eder. Isimler onemli degil aslinda yeter ki isteyelim inanalim
    • le crocodile  
    08 Ağustos 2014 | 22:46
    İnşallah zapo gibi olmaz hatırlayın. Beşiktaş tan gelen, onları kendi sahalarında duman eden ve şampiyonlukta katkısı olan adamdı. Bizde parlayacakti ama gagaklar bırakmadı...keşke alsaydık.
    • timsah16  
    08 Ağustos 2014 | 19:42
    Siyasetin sporla iç içe olmasından ben de hiç hoşlanmıyorum ama Recep Altepeyi tanıyanlar varsa Bursaspor söz konusu olduğunda kameralar yokken de nasıl heyecanlandığını gönülden sevdiğini bilir.Tabii ki eleştirilecek şeyler yok değil stadla ilgili,bazı vaadleriyle ilgili ama ben samimi Bursasporlu olduğunu biliyorum.
    • Mustafa D.  
    08 Ağustos 2014 | 18:59
    basın sormasa kiralık olduğunu sölemicekler fb den öğreniyoz kiralık olduğunu biraz acayip değil mi hem elimizde kalıcağına kiralık olsun daha iyi beğenmezsek seneye şutlarız
    • memo  
    08 Ağustos 2014 | 17:30
    -4
    bu arkadaş bu sene oynar kaçar gider durmaz
    • crocodile  
    08 Ağustos 2014 | 16:29
    Bir tanesi dünya çapında bir futbolcu ?
    • fap  
    08 Ağustos 2014 | 16:24
    -1
    umarım civelli'yi gönderip de diakhate'yi almak gibi bir hata yapmaz yönetim. zira civelli, diakhate'den çok daha iyi bir stoper. eğer diakhate alınacaksa bangura'nın sözleşmesi fesh edilerek alınmalı ve kulübede alternatif olarak oturabilir. en azından canlı bomba ibrahim'i izlemek zorunda kalmayız. bir de başkanımız "3-4 arkadaşımız var görüştüğümüz. bir tanesi dünya çapında" demiş. bakalım kimmiş o yıldız. pinilla olabilir mi acaba ?
    • yasen  
    08 Ağustos 2014 | 16:23
    -1
    SICAK HABER: Bursaspor'un prensip anlaşmasına vardığı Pape Diakhaté sağlık kontrolünden geçti.
    • bursalıpala  
    08 Ağustos 2014 | 16:15
    hayırlı olsun iyi transfer ama yine çok geç kaldık
    • husopa  
    08 Ağustos 2014 | 16:05
    hayırlı olsun da sonra zora girince siyasilere sallamayalım artık bence işte spora siyaset karıştırmayalım falan diye. Çünkü imza töreninde tanımayan birisi Sn. Altepeyi kulüp başkanı, Sn. Böşükbaşını da Belediye başkanı sanabilir.

    Altepe'nin destek vermesi iyi de böyle biraz şov'a giriyor yaptıkları sanki.

    Kendisinden öncelikli beklentimiz stadyum çalışmalarını hızlandırıp tüm gelirlerini kulübümüze tahsis etmesidir.

    Ayrıca bir çift söz de kulüpte para yok, yönetim nasıl transfer yapsın diyenlere: Bu günlere razı olan, yani körüstan yönetimini ibra edenlere teşekkürlerinizi sunabilirsiniz.
    • mususi  
    08 Ağustos 2014 | 15:53
    Belediye baskaninin imza toreninde oldugu bi Bursaspor'dan hic bir halt olaz. Messi gelse yine olmaz. Eskiden bir kulubumuz vardi, simdi oyuncak olmus.
    • AHMET_1682  
    08 Ağustos 2014 | 15:44
    10
    Sn.recep altepenin uyarı ve ikazlarını dinleseydi bizim yöneticilerimiz bu tarz kalite transferlere 2-3 sene önceden başlamış olurduk, avrupada da köy takımlarına 2 senedir elenmezdik...
    • mesut çakır  
    08 Ağustos 2014 | 15:41
    İyi güzelde hep kiralık.adam kendi istememiş sözde satılık gelmeyi.
    • nazım  
    08 Ağustos 2014 | 15:36
    14
    Keşke herkes altepe gibi takıma destek olsa
    • hakan altın  
    08 Ağustos 2014 | 15:34
    bu da alınmasa küme düşerdik bu sene...zar zor ligde kalırız artık...karabük e bravo bu arada...
    • hherdemm  
    08 Ağustos 2014 | 15:33
    16
    helal başkan konuşmaların gayet mantıklı.enkazdan güzel şeyler çıkarmaya çalışıyorsun. şu stad konusunuda artık halletsen herşey güzel olacak
    • BURSASPORLU  
    08 Ağustos 2014 | 15:32
    12
    Hade görelim seni eksik olan yerler kale-10 numara-iyi bi forvet yeter

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR