KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

"Şampiyonluk istiyorum"

04 Nisan 2013 | 09:18

1 yorum

5681 okunma

Basser, yeşil beyazlı takımdaki hayalini açıkladı.

Bursaspor'un Faslı oyuncusu Micheal Chretien Basser, takımıyla şampiyonluk yaşamanın, en büyük rüyalarından biri olduğunu söyledi.Takım arkadaşlarının sadece oyun anlamında değil, insanlık bakımından da çok iyi olduğunu belirten Basser, bu sezon Avrupa kupalarına katılabilmek için sezonu ilk 4'te bitirmeyi hedeflediklerini anlattı. Basser, bu hedefe ulaşmak için azami düzeyde performans göstermeye çalıştığını dile getirerek, kulübüyle sözleşme süresinin bir yıl sonra biteceğini hatırlattı.

BATALLA BÜYÜK ŞANS

Bursaspor'da çok mutlu olduğunu ifade eden Basser 'Nancy'de birer kez 2. Lig ve kupa şampiyonluğu yaşadım. Bursaspor'da şampiyonluk yaşamak, en büyük rüyalarımdan biri. Bursaspor'da yaşayacağım şampiyonluk, kariyerim açısından da iyi olacak. Yeşil-beyazlı forma altında şampiyonluğa ulaşmak, bana büyük mutluluk yaşatır' diye konuştu. Faslı oyuncu, Pablo Martin Batalla ile aynı takımda oynamasını 'büyük bir şans' diye nitelendirdi.

 Olay Gazetesi

    • Kansas  
    04 Nisan 2013 | 09:37
    10
    İnşallah koçum hep beraber biz de yaşamak istiyoruz. Ancak daha önemli bir şey var. Mücadele etmek. Tamam sakatlıktan çıktın vs.. İyi olduğun zamanları da biliyoruz inkar edemeyiz. Ama formanın hakkını fazlasıyla verin mücadele edin. Sadece sen değil, Pinto, Sestak, Serdar, ( Musayı falan saymıyorum) Toplayın kendinizi, canavar olun!

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR