KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Şampiyonlar buluştu!

10 Ocak 2014 | 13:08

5 yorum

6987 okunma

Bursaspor'a tarihinde ilk defa şampiyonluk yaşatan futbolcular, Antalya'da bir araya geldi.

Bursaspor'un Süper Lig şampiyonluğunu yaşadığı 2009-20110 sezonu kadrosunda bulunan futbolcular Turgay Bahadır, Ömer Erdoğan, Serdar Aziz, yardımcı antrenörler Mutlu Topçu ve Özhan Pulat ile Gerçek Yeşilata, Antalya'da bir araya geldi.

Hasret gideren eski takım arkadaşlarına Bursaspor'un genç file bekçisi Harun Tekin ve Bursaspor Kulübü Doktoru Şafak Selimoğlu da eşlik etti. Bursaspor'un şampiyonluğunda önemli rol üstlenen, kaptanlığını yapan ve futbolu bıraktıktan sonra Eskişehirspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam'ın yardımcılığını üstlenen Ömer Erdoğan, arkadaşlarıyla bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu söylerken şöyle dedi; "Çok güzel anılarımız var. Çok güzel günlerimiz geçti. Zaman buldukça görüşüyoruz. Çok güzel bir dostluğumuz var. Bunun uzun yıllar devam edeceğini umuyorum. Kardeşlerimiz ziyarete geldiler. İnşallah daha başarılı yıllar yaşarlar."

SERDAR AZİZ: "BAŞARILARA İMZA ATTIK"

Bursaspor'un savunma oyuncusu Serdar Aziz ise şunları söyledi; "Bir arada olmak güzel. Eski günlere geri dönüyoruz. Güzel arkadaşlıklarımız vardı. Beraber başarılara imza attık. Bizim için iyi fırsat oldu. Otellerimiz yan yana. Kampta yanlarına gelerek ziyaret ettik."

TURGAY: "O KADROYLA SAHADA OLMAK İSTERİZ"

Kayseri Erciyessporlu Turgay Bahadır'ın ise, "Çok güzel bir arkadaşlık ortamı vardı. Mutluyum. Onlarla bir araya gelmek çok güzel. Bazı futbolcularla görüştük. Şampiyonluk yaşayan kadroda bulunan arkadaşlarımızla bir araya gelmek istiyoruz. Bir yemek düzenleyeceğiz. Şampiyonluk kadrosuyla tekrar sahada olmak isteriz" dedi.

 

    • mkpaşalı  
    10 Ocak 2014 | 21:10
    şampiyonluğun tadı hangimizin damağında kalmadı ki?Bursa caddelerinde trafik saatlerce durdu millet yollarda oynuyordu "çekmişiz kafaları dalmışız hayallere 2010 yılında şampiyonlar liginde koyacağız Real Madrid'e"melodileri yükseliyordu yer yer. Bursastore'lar tarihinde öyle izdiham görmemişti içeri 10ar 10ar alıyorlardı ne geceydi be!
    • aJk  
    10 Ocak 2014 | 19:09
    Bu yönetim varken kulagımızın arkasını görsek dahi sampiyonlugu göremeyiz..
    • özgür a.  
    10 Ocak 2014 | 14:48
    21
    En azindan 5 - 6 yilda bir sampiyon olmamız lazım
    • AHMET_1682  
    10 Ocak 2014 | 14:41
    18
    O senenin tarifi imkansız. İnşallah ileride bir veya birkaç kez daha yaşamak nasib olur.o kadronun içindeki herkes sevgi ve saygıyı hak ediyor...
    • ŞİPTAR  
    10 Ocak 2014 | 14:00
    25
    Turgay anlaşılan şampiyonlukun tadı senin de damagında kalmış gibi görünüyo

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR