KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

"Sahaya uyum sağlayamadık"

21 Mart 2015 | 18:47

15 yorum

9576 okunma

Teknik Direktörümüz Şenol Güneş, Medicana Sivasspor maçının ardından yaptığı açıklamada oyun ve skorun kötü olduğunu belirtti.

Karşılaşmanın başında hava ve saha şartlarına uyum sağlayamadıklarını belirten Güneş, maçın ardından şu açıklamalarda bulundu; “ Oyunda kötü, skorda kötü. Farklı şey düşünürken düşündüğümüzün dışında bir oyun gelişti. Futbolda her türlü sonuç var. Tek farklı veya farklı da mağlup olabilirsiniz. Havaya ve sahaya uyum sağlayamayan takımdık. İlk topta rakip golü buldu. Sonra pozisyonlar bulduk kaçırdık. Savunmada bireysel hatalar yaptık. Birebirlerde çok olumsuzduk. Bize yakışmayan kötü bir oyun oldu. Rakibimizi tebrik ediyorum. Kazanmak için oynadılar. Sahayı da havayı da iyi değerlendirdiler. Bizim takım oyunumuz bölüm bölüm vardı. Futbol adına zaman zaman iyi işler yaptık ama bize sonuç getiren bir iş olmadı. Hakemlik bir şey yoktu ama maçın sonunda iki tane kırmızı kart gördük. Oyuncular küfür mü etti? Ne yaptılar bilmiyorum ama oyun kopmuşken sahadan iki kırmızı kartla ayrılmak sıkıntılı oldu.”

 Bursaspor.org.tr

    • efo  
    23 Mart 2015 | 22:03
    Senol hoca gibi bir degerimiz oldugu icin Bursa olarak cok sansliyiz,Bunu ilerki zamanlarda daha iyi anlayacaksiniz.
    • serkann1963  
    23 Mart 2015 | 12:33
    hagtaya erciyes maçı var uyandırıyım
    • Caneration  
    23 Mart 2015 | 11:45
    Takımı sadece galibiyet aldığı zaman sevenler sussun bir zahmet.Geçen sene ne haldeydik bu sene ne haldeyiz,onu görün.Savunma kurgusunda ne kadarlık bir değişiklik yapılabilecek onu çok merak ediyorum.Civelli-Serdardan başka sağlam stoperimiz mi var?Yedekler de orta sahadan bozma Şamil,Ertuğrul ile Süheyl.Gel burada kurgu yap bakalım.Kadro genişliğimiz yok şu anda.Kırmızı kartlar ve sakatlıklar yüzünden de bir türlü toparlanamadık.Zaten eksik olan kadromuz bu sakatlık ve cezalar yüzünden sürekli daha da eksik olarak çıkıyor maçlara ve takıma sürekli yük biniyor.Bu halde bile her takıma 3-4 tane atılmasını bekliyor ergenler.PES,FİFA veya FM değil bu.Çok istenilen Yılmaz Vural da Karabük'te coşuyor(!) zaten,görüyoruz.Böyle hoca bulduk,kıymetini bilelim.En az 2-3 sene yapılanma olmadan başarı gelmez.Bu çocukları adam edip iskelet kadro kuracak olan da Şenol Hoca.İşte o zaman başarı gelecek.Bir de ne zaman 6 oyuncumuzun milli takıma çağırıldığını gördünüz?
    • edii  
    23 Mart 2015 | 08:44
    Her takim her zaman iyi olacak değil ya Şenol Güneşe laf soylemeyi kimse hak etmiyor takim kazanacak kaybedecek farklı bile yiyecek real bile fark yiyor fetih can sen git istanbul klublerin sitesine yaz buraya deil
    • ugur k.16  
    23 Mart 2015 | 02:31
    Fetih sen ne kullanıyosun kardeş yada bizanslı mısın anlamadım lim derdi takım burda olacak diye her maç kazanmak yok öyle sene 2015 git burdan canımı sıkma stadın yolunu bilmezsin gelir burda atar yaparsın !!!!!
    • fetih can  
    22 Mart 2015 | 17:17
    -28
    Siz hala senol gunesi desteklemeye devam edin tribune cagirin. Bakin yorumlarima yendigimiz maclarda bile yazdim bu adam degil hoca hic degil.
    • cinaralti16  
    22 Mart 2015 | 12:11
    buz pateninde bile bukadar dusulmez sener ayakkabi degisdi gene olmadi
    oburleri desen al biribden vur otekine
    velhasil devre bitti bende kapattim maci daha kotusunu gormemek icin
    mac sonu iki kirmizi kart olmus herhalde bu sene rekor kiracagiz.
    • cevahür  
    22 Mart 2015 | 09:28
    beyler bırakın takımı savunmayı, resmen çuvalladık. Bursasporu kimsenin böyle bir duruma getirmeye hakkı yok. futbolcular ayakta duramıyor bundan ötesi varmı. kimsenin dikkatini çektimi bilmem, sivasspor hafta içi kupa maçına çıkmıştı. yorgunluk gören varmı. takımda istek yoktu, maçta sadece ozan tufan ve holmen vardı gerisi hikaye...
    • tmsh16  
    22 Mart 2015 | 01:21
    sivas 6 kere gelmiş 4 gol atmış bizim beceriksizliğimiz hat safadaydı macta defans resmen döküldü özelliklede aziz cok kademe hatası ve cok adam kacırdı bide sivaslı oyuncular nasıl ayakta kalıyo bizimkiler kayıp duruyo buna önlem olarak sahaya uygun krampon secilmeliydi mac sonuna 2 kırmızı kart verilmeyen penaltı vs vs bi sürü mazaret
    • v.Akcakoca  
    22 Mart 2015 | 00:16
    -8
    Sayin Hocam, Sahaya neden gecen hafta Balikesir karsisinda uyum sagladinizda, Sivasin tas gibi sahasinda saglayamadiniz cok merak ettim. Bu konuya bir aciklik getirin. hele Avusturalyali azizi inatla yaptigi hatalara karsi oynatmaniz baska bir uyumsuzluktu. Yaziklar olsun! Sizden beklemezdim bunu hocam. Ne oldugunu siz cok iyi biliyorsunuz!
    • doktor  
    22 Mart 2015 | 00:13
    ilk defa bi macta 4 gol yiyoruz. abartmayi birakin. berbat bi zeminde oynadik. yonetime hocalara sallayip durmasin kimse. oyuncular ayakta duramadilar, onlari da hoca mi soylesin ne giycekler diye. profesyonel oyuncu bilecek nerde ne yapilmasi gerektigini. mac kotu futbol kotu ama ben Bursasporumdan memnunum. gecen seneki halimizi dusununce hele cok sukrediyorm. onumuzdeki seneden beklentim yuksek, inancim tam. bu seneyi guzelce atlatalim, seneye gorsunler bizi.
    • kraluserr  
    22 Mart 2015 | 00:02
    Aslında tam volkansız oynanacak maçtı. Zemin çok kotuydu. Biraz surat yap duramıyosun ayakta. Dolayısıyla volkan Şener ve aziz etkisizdi. Dikkat ederseniz holmen bile en iyilerden di. Çünkü al ver oyuncusu. Yavaş yere sağlam basarak oynar bu adam. Bakambunda yoksa zeminde bu haldeyse traure holmen ozan Bekir dörtlüsüyle Sivas ı orta sahada uyutabilirdik. Belki yine yenilebilirdik ama bu kadar pozisyon vermezdik. Sağlık olsun...
    • escobar  
    21 Mart 2015 | 22:01
    14
    Kadro derinliği malesef sıfır. Hoca doğru kadro kuramamış diyenleri görünce şaşırıyorum. Kenara baktığında sahaya girip iyi performans sergileyecek kimse yok. Bu kadar basit. Bu mağlubiyetin sebebini düz mantıkla bakarak çözemeyiz.
    Sahadaki oyuncular, bu sene ligin en çok gol atan takımı yaptı Bursasporu. Problem oyuncuların 'yıpranmasında'... Her takım sirkülasyon yapar, arada sırada psikolojik yükü kenardan gelen oyuncular sırtlar... Ama bizim takımda tüm yük 11-12 tane oyuncunun üstünde.

    Ayrıca, tarihimizde biz bu kadar kırmızı kart görmedik kardeşim. Bunun bir yaptırımı olmalı kulüp içinde. Ancak!; Hem başkan hem hoca, kadro derinliği olmamasından dolayı susuyor! Birini tutup kadro dışı bıraksan, yada ceza kessen kulübe direkt yansıması olacak. Bunu düşünüyor hoca ve başkan. Bu yüzden dokunmuyorlar. Sonuçta oyuncular psikolojik yıpranmışlıkla devamlı kırmızı görüyor. ''Ne demek yıpranıyor kardeşim, milyon dolarlar kazanıyorlar'' diyebilirsiniz. Ama dünyada en ala takımı getirin, onlar bize bu kadar maç değişime gitmeden sezon geçirsin aynı sonuç çıkar.

    Bursaspor önümüzdeki senenin sağlam kurgulamasını yapmalıdır artık. Bu sene cesurca mücadele ederek en iyi noktada tamamlayıp; önümüzdeki senenin çalışmalarına şimdiden start verelim. Salın 3-5 güvenilir futbol kaşifini güney amerika bölgesine, tutun getirin ucuzdan birilerine. Bırakın Josueyi flan, Bursaspor 8-10 milyon euro bonservis ödeyecek kulüp değil. Popülasyon üzerinden iş yaparsak, istanbul takımlarından hiçbir farkımız kalmaz. Bursaspor alır , oyuncuyu parlatır. Bu misyonla hareket etmek zorundayız, yoksa bu kulüp daha çok UEFA'dan men cezası alır.
    • 16 BS 224 Texas  
    21 Mart 2015 | 21:49
    -4
    Sayın hocam beş dakikada uç gol yediğimiz maçtan sonra bu açıklamalar biraz havada kalıyor.
    Oyuncularımız ayakta duramazken hatayı sadece onlara bağlamak olmaz.
    Bu sonucu beş altı haftadır sizin görmezlikten gelerek hiç bir önlem almadığınız defans kurgunuz getirdi.
    Rakip defans oyuncuları bile ceza sahamıza elini kolunu sallaya sallaya giriyorken siz sadece seyrettiniz.
    Daha önceki maçlarda şans eseri yendik veya berabere kaldık.
    Bir takım bizi denk getirip evire çevire bir güzel yenecekti ve olan oldu.
    Bu hezimette yaşandı.
    Bu skor hiç hoş olmadı.
    İnşallah telafi edip yolumuza devam ederiz.
    İşiniz zor fakat yinede size güveniyoruz hocam.
    Kolay gelsin.
    • rebeydilli  
    21 Mart 2015 | 19:14
    Dediğini kabul ediyorum özellikle aziz behiç geride kaldi ve pozisyon girdiğimizde kolay harcadik

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR