KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Sağlam'ın değişmez ikilisi

09 Eylül 2012 | 23:18

4 yorum

7460 okunma

Bursaspor Teknik Ertuğrul Sağlam, takımın başında bulunduğu 3.5 yıllık süre zarfında en fazla Batalla-Ozan ikilisine forma şansı tanıdı.

Yeşil-beyazlı ekibin başarılı teknik patronu Ertuğrul Sağlam’ın, göreve geldiği 2008-2009 sezonu devre arasında takımın başına geçmesiyle birlikte kadrosuna ilk dahil ettiği oyunculardan biri olan Ozan İpek ile tarihi şampiyonluğun elde edildiği 2009-2010 sezonu öncesi takıma katılan Arjantinli yıldız Pablo Martin Batalla, Sağlam’ın değişilmezleri oldu. Saha içerisindeki uyumuyla da dikkat çeken ikiliden Ozan İpek, yeşil-beyazlı formayı bugüne dek 123 kez terletirken, Arjantinli Tangocu Pablo Martin Batalla ise takımı adına 125 maçta görev aldı.

ŞAMPİYONLUĞUN MİMARLARI

Batalla-Ozan ikilisi ayrıca, yeşil beyazlıların 2009-2010 sezonunda tarihinde ilk kez elde ettiği şampiyonlukta en fazla katkı sağlayan isimler olmuştu. 2009-2010 sezonunda takımı adına çıktığı 26 maçta 8 gol 4 asistlik performans sergileyen Arjantinli yıldız, görev aldığı 29 maçta rakip fileleri yine 8 kez havalandıran ve 5 asistlik bir performans sergileyen yetenekli sol kanat oyuncusu Ozan İpek ile birlikte takımın en skorer isimleri olmayı başarırken, şampiyonluğunda en büyük mimarları arasında gösterilmişti.

UYUMLARI GÖZE ÇARPIYOR

Arjantinli yıldız Batalla ile Ozan İpek’in saha içerisindeki uyumları da dikkat çekiyor. Özellikle hücum hattındaki pas alışverişleriyle ve birbirlerine attırdıkları gollerle göze çarpan ikiliden Ozan İpek, son olarak yeşil-beyazlıların UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu ilk maçında Hollanda temsilcisi Twente ile oynadığı karşılaşmada Batalla’ya iki gol birden attırarak dikkat çekmişti. Ayrıca yetenekli oyuncu Ozan İpek, Bursaspor formasıyla bugüne dek çıktığı 123 maçta 16 gol 19 asist’lik bir performans sergilerken, yıldız tangocu ise çıktığı 125 maçta 30 gol 37 asist ile son 3 sezonda takımına en fazla katkı sağlayan isim olmayı da başardı.

SAĞLAM OZAN’DAN VAZGEÇEMİYOR

Başarılı teknik adam Ertuğrul Sağlam, her transfer döneminde ismi başta İstanbul takımları olmak üzere birçok Avrupa kulübüyle de anılan yetenekli oyuncu Ozan İpek’ten vazgeçemiyor. Özellikle geçtiğimiz sezonun son haftalarında yaşadığı sorunlar nedeniyle takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan yıldız oyuncuyu kadrosunda tutmayı başaran genç çalıştırıcı, Ozan İpek’i yeni sezonda da takımında en çok güvendiği isimlerin başında tutuyor.

 Olay Gazetesi

    • isim soyisim  
    10 Eylül 2012 | 20:28
    bizim yedek bi forvet almamız gerekiyodu ama uzun boylu iyi kafa vurabilen pintoda vurur ama boy yok u ozan her topu kesiyo arkadaş batallada ztn hiç bişi demicem dicek bişi yok bildim bileli bu adam kötü oynamadı
    • SemihSavatli  
    10 Eylül 2012 | 04:38
    Ozan iyi oyuncusun saygımız var ama şu tavrını ve gururunu takımın rengin ülken için biraz düşürürsen güzel olucak. Bence en iyi adam Serdar Aziz ve Batalla dır bu kesindir.
    • inadına  
    10 Eylül 2012 | 00:02
    sağlamın ozandan vazgeçememesinin nedeni sol açık yedeği yokta o yüzden he yanlış anlaşılmasın ozanı eleştirmiyorum ama durum böyle
    • sadeceBURSASPOR  
    09 Eylül 2012 | 23:40
    ah ozan adam olsan biraz,şu gururunu kırsan artık ta takıma daha cok katkı sağlasan diyorum... twente maçında çıkarken hocaya yaptığını hala unutamıyorum...gerçi ilk değil ama son olur inş.

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR