KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Sağlam'dan transfer açıklaması

VİDEO

16 Temmuz 2015 | 13:21

32 yorum

18552 okunma

Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam Özlüce Tesisleri'mizde sezon öncesi hazırlıklarının 1 etap çalışmalarının son gününde basın toplantısı düzenledi.

Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam 2015-2016 sezonu için çalışmalara 2 Temmuz'da başladıklarını ve 2 haftalık Özlüce kamp dönemini bitirdiklerini belirtti.

Oyunculara üç gün izin verdiklerini, 20 Temmuz Pazartesi akşam 18.00'de Almanya'da ikinci hazırlık kampının başlayacağını kaydetti. Bu dönem oyuncuların takıma adaptasyonu ve performanslarını üst seviyeye çıkarmak için ellerinden geleni yaptıklarını belirten Sağlam, bu dönemde sakatlık yaşamadıkları için mutlu olduklarını vurguladı. Sağlam, Almanya'da 11 günlük kapta 4 hazırlık maçı yapacaklarını ve oyuncuları fiziksel olarak en üst seviyeye çıkarmaya çalışacaklarını ifade etti.

"DÜNYACA ÜNLÜ KULÜPLERDEN TEKLİF OLAN OYUNCULARIMIZ VAR"

Bütün hazırlıkları 8 Ağustos'ta Galatasaray ile oynayacakları Süper Kupa maçı ile bir hafta sonra başlayacak lig için yaptıklarını belirten başarılı çalıştırıcı, şöyle konuştu: "Ben başkanımız ve Necmettin Bey ve diğer yönetici arkadaşları teşekkür ediyorum. Ekonomik zorluklara rağmen bize destek olacak oyuncuları transfer etmek için yoğun bir çaba sarf ediyorlar. Kulübün bütün imkanlarını seferber etmiş durumdalar. Bu ana kadar yaptığımız transferler gerek kişilik ve karakter yapısı itibariyle, gerekse de sporculuk kalitesi ve performans itibariyle bizi yukarı taşıyacak arkadaşlarımız. onları bu iki haftalık dönemde gösterdikleri uyum da bize gelecek adına umut verdi. Bugün bir arkadaşımız da aramıza katılacak. Jorguera, Eskişehir'de bir sene çalıştık, daha sonra almaya çalıştık alamadık. Kendisi çok kaliteli, düzgün bir insan. Diğer takım arkadaşları ile birlikte daha önce gösterdiği performansın üstüne çıkacağını düşünüyorum. Rahmetli başkanımız her Bursaspor'da transfer bitmez derdi. Tabi ki bitmez. Her hedef yeni arayışlara sürükler bizi. 2 veya üç oyuncu alarak, ki takımımızdan da oyuncu kaybetmemek gerekiyor. Onun içinde de büyük bir uğraş veriyoruz. Aslında transferde ziyade bunu da gündeme getirmek gerekiyor. Dünya çapında kulüplerden teklif olan oyuncularımız var. Onların da kafasını rahatlatmak burada devam etmelerini sağlamak da transfer başarısıdır. Şuanda biz onları bu noktaya gerdik çok şükür. Bakambu olsun, Volkan Şen, Ozan Tufan, Emre Taşdemir, ciddi teklifler alan oyuncular. Çocukların kafası karışıyor. Onlar şuanda çok mutlu şekilde tatillerine çıktılar. İnşallah Pazartesi günü de kendilerini Bursaspor'a ait hissederek işlerini yapmaya devam edecekler."

"FAIR PLAY'DEN TAVİZ VERMEYECEĞİZ"

Gelecek sezon zirve mücadelesi verirken Fair- Play'den asla taviz vermeyeceklerini dile getiren Sağlam, sözlerini şöyle sürdürdü: "Önümüzdeki sene hedefimiz ortada. Gerek Türk futbol kamuoyunun ve gerekse Bursaspor camiasının bizden ne beklediğini çok iyi biliyoruz. Bunun bilincindeyiz. Çalıştığımız 4 yıllık dönem içinde kesinlikle taviz vermediğimiz bir şey, biz bir taraftan performans itibariyle sıralamada üst sıralarda olmaya çalışacağız. Ligin zirvesinde iddialı olmaya çalışacağız ama biz bunu aynı şampiyonluk sezonunda olduğu gibi Fair-Play içinde, herkesin bize saygı gösterdiği şekilde yapmaya çalışacağız. Sonucu bize neye mal olursa olsun bundan kesinlikle taviz vermeyeceğiz. Hele hele ülkenin son dönemde yaşadığı futbol içinde olmasını istemediğimiz işlerin hiçbirinin içinde olmayacağız. İşlerimizi düzgün yapacağı. Sadece Bursa'nın takımı değil Türkiye'nin takımı olmak için gerekirse fedakarlık yapacağız. Rakibe, bu işin içinde olan birimlere saygı noktasında üst düzey bir çaba ortaya koyacağız. Bundan herkes emin olabilir. Bizden çok daha ekonomik anlamda güçlü takımlara karşı mücadele içinde olurken farklı olarak bu işi düzgün yapacağız. Futbolun evrensel değerleri ile beraber bu işi herkesin takdir ettiği şekilde yapacağız. Bursaspor'un yanında olduğunu söyleyen herkesten de bu değerleri uygulamasını isteyeceğiz."

"HEDEFİMİZ AVRUPA KUPALARINA KATILMAK, FAZLA TRANSFER YAPMAKLA BU OLMUYOR"

Rakiplerin çok ciddi transferler yaptığını belirten genç teknik adam, "Bizim bütün transferlere harcadığımız dan9 daha fazla parayı bir tane oyuncuya verebiliyorlar. Ama olsun, biz bunun tecrübesini yaşadık. Fazla para harcamak, fazla transfer yapmakla olmuyor. Daha evvel olduğu gibi bizim başarımıza katkı yapacağına inandığımız arkadaşlarla değerler üreterek bu açığı kapatmaya çalışacağız. Daha evvel yaptık, yine yaparız. Ne yaptık, içerde birbirimizi sahiplendik, şehir genelinde bütünlük sağladık, şehri yönetenlerin, sivil toplumun, taraftarlarınla takımı sahiplenmesiyle beraber, bunu bir kent hareketi haline getirdik ve ciddi anlamda bir kuvvet ürettik. Sonra bir baktık onlarda daha güçlü haline gelmişiz. Bunu yine yapacağız inşallah. İnşallah son dönemde kaybolan bu şehir bütünlüğünü sağlayıp, rakiplerimizle aramızdaki bu saydığım farkları ortadan kaldıracağız, hatta onların önüne geçmeyi başaracağız. ben bu şehrin insanına güveniyorum, geçmişte yaptık, yine yaparız... Önümüzdeki sezonda hedefimiz Avrupa kupalarına katılan, bunu gelenek haline getiren bir Bursaspor oluşturmak istiyoruz. Bu konuda iddialı konuşuyorum. Çok iddialı değilim ama bu konuda şehrimize, başkanımıza, taraftarlarımıza çok güveniyorum. Bunu geçmişte yaptık, inşallah yine yapacağız." diye konuştu.

"KALEDE SIKINTIMIZ YOK, SAĞ BEK VE İLERİYE OYUNCU ALACAĞIZ"

Oyuncuların kalitesini ve transfer çalışmaları hakkında bilgi veren Sağlam, şunları dile getirdi: "Kalede bir sıkıntımız yok. Belki de ülkede bulunan planlama ve oyunu kalitesi itibariyle en öndeyiz diyebiliriz. 4 tane en iyi potansiyel ve ülke futbolunda önemli yerlerde olacak 4 kalecimiz var. Bir şansımız da kaleci antrenörümüz, Öztürk hoca. Defans hattımızda sağ bekte bir alternatif oyuncu gerekiyor, orada rekabet oluşturmamız gerekiyor. Defansın ortasında Sedat Berisha ile onun da kampta performansını değerlendireceğiz. Solda sıkıntımız yok. Bakambu solda oynadı biz de orada düşünüyoruz. Bakambu, Ozan, Aydın'ın performansı iyi gidiyor, iyi de çalışıyorlar. Onlar içinde net bir karar vermek için kampın ikinci bölümüne bakacağız. Treore için de bu geçerli. O da iyi çalışıyor. Bu arkadaşlarımızdan ümitliyiz. Kendileri ile yaptığım konuşmada biz sizi bu takımın içinde görmek istiyoruz dedik. Ama biz istemekle yetmiyor, sizin istemeniz lazım. Onlar istediklerini gösterdiler. Çalışan adamın, bize destek olmak isteyen adamın her zaman yanındayız. Alırız başımızın üstünde taşırız. Bizi suistimal edecek, bize zarar verecek herhangi bir şey görürsek onları da affetmeyiz. Bakambu'yu kenarda kullanırsak önde bir eksiğimiz olacak. Oraya da bir yabancı olacak."

"BELLUSCHİ'NİN GİTMESİNE ÜZÜLDÜK AMA HAYIRLI OLDU"

Sağlam, "Belluschi'nin takımdan gitmesi planlarınızı bozdu mu?" şeklindeki soruya şu karşılığı verdi: "Belluschi geçen sene iyi bir performans ortaya koydu. Ama bazı gerçekler var. Bazen istemeyerek de olsa başınıza gelen bu olayların sonrasında hayırlı bir iş çıkabilir. Belluschi 32 yaşına geldi. onun bu takımda olmasını istedik, yoğun bir şekilde görüştük. Onun burada kalması için her şeyi yaptık. Mukavelesinde iyileştirme bile teklif ettik. Şöyle düşünüyorum, Belluschi gelse dese ki iki sene buradayım, 2 sene mukavelemi uzatın, uzatılabilirdi. Parası da iyiydi. 3 yıllık süre içinde değerlendirdiğimiz zaman, 35 yaşına geleceğini düşündüğümüz zaman aslında tabi ki yerini doldurmak şartıyla belki de bu kararın bizim için çok da kötü bir gelişme olmadığını değerlendirebilir. Biz onun burada olmasını çok istedik. Ama burada olmak istemeyen bir oyuncuyu zorla tutmak da doğru değil. Yalvararak, nazlanarak, rica minnetle burada bir oyuncu olacaksa olmasın. Gitmesine üzüldük ama çok da sıkıntılı bir durum olmadığı ortada."

"TARAFTARIMIZ OLMAZSA BÜYÜK BAŞARILARA ULAŞAMAYIZ "

Taraftarlara da seslenen Sağlam, "Taraftarlara çok iş düşüyor. Geçen sene istirahat ettiler. Tatil yaptılar. Bu sene sorumluluk alacaklar, geçen sene yapamadıklarını bu sene yapacaklardır. Bizim başarılı olabilmemiz için onların bize vereceği destek çok önemli. Daha önceki başarılarımız taraftarın desteği ile oldu. Onların desteği olmadan başarının imkanı yok. Bursaspor'u seviyorlarsa gelecekler takımlarını destekleyecekler. Biz de onları mahcup etmemek için elimizden geleni yapacağız." dedi.

"8-9 YABANCI OYUNCULU İLK 11 DÜŞÜNMEK BİLE İSTEMİYORUM"

Ertuğrul Sağlam, ligde yabancı oyuncu sayısı ile ilgili soru üzerine şu değerlendirmede bulundu: "Yabancıya bir defa karşı değilim. Yetenekli, Türk futboluna bir şeyler katacak yabancılar gelecekse kapımız açık. Biz de alıyoruz. Ozan Tufan, Volkan, Aziz, Serdar Aziz gibi, kalece iki tane Milli kalecimiz var, iyi kalecimiz var, yerli oyuncu konusunda dengeyi oluşturacak kadro oluşmuş durumda. Ben yabancı sayısının bu kadar arttırılmasının sonuçları ile ilgili ilk olarak kulüpleri ekonomik olarak biraz rahatlattı gibi. Ama ne getirecek zaman gösterecek. Ama bir takımda 8-9 yabancı, 2 yerli oyuncu düşünmek bile istemiyorum. Böyle bir durum Türk milli takımına zarar verir. Yerli oyuncuların oynaması gerekir. Onlar da belki performanslarını üst seviyeye çıkartacaklardır."

 Bursaspor.org.tr

    • Yediyol  
    20 Temmuz 2015 | 08:25
    Storeden alınan ürün Bursasporumuzun kasasına gittiği için hoiuma gitmesede ürünler bu seneki!!! alıyorum kardeşim nabayım gerçek olan Bursasporumuz...

    He bi yandanda düşüncem yönetimle ilgili olumsuz hala kombinede kararsızım ya stadı doldurduğumuzda gitmeli yada kimseyi yormadan gitmeliler hayırlısı olsun
    • T 590 mesut  
    18 Temmuz 2015 | 13:20
    Kombine alma gel buradan catir catir yaz konusmayin lan yeter artik o sitadi doldur ondan sonra elestiri yap armaya sayginiz olsun belliki sevginiz yok takim bomba gibi hem neyi elestiriyorsunki ayiptir gunahtir ya
    • eray  
    17 Temmuz 2015 | 15:59
    -3
    ey ertuğrul bana bir tane topçu göster bunu ben yetiştirdim diye...
    • cml vrd  
    17 Temmuz 2015 | 15:21
    250 TL ilk kombine yi alma burda bütün gün yorum yaz. Super valla lafa geldi mi super taraftar gecen sezon gördük turubunleri yorumcularin hepsi evde yorum yaziyor. Ayip ayip
    • ENDÜSTRYL TRİBÜN  
    17 Temmuz 2015 | 00:41
    eksilemenim anlamı yok kendinizi dev aynasında görmeyi bırakın gerçeklerle yüzleşim birbirinizi pofpoflamayın.Takımdan önce tribünlerde kökten değişiklik yapılmalı ıstakalar ayıklanmalı ergenlere yol verilmeli deplasmana sağlam gidilmeli yalaklar otobüslere alınmamalı.Bunlar olursa adamlar merdivenden yukarıya kaçanlar bestesini yaparlar.Üzerine videoya çekip servis ederler sonra sen istersen 90 dk bağır kralız diye..
    • biyedi  
    17 Temmuz 2015 | 00:40
    Mavi forma yerine Ertugrul Hocanin uzerindeki olmaliymis. Cok klas duruyor. Satisa cikarsalar da alsak.
    • Hasan  
    17 Temmuz 2015 | 00:20
    Sıktınız artık yeter.Unutmayın en buyuk transfer her zaman ertugrul saglamdir cunku her zaman en cok o kazancli cikar.

    • Telekom Mehmet  
    16 Temmuz 2015 | 22:38
    Sevgili Bursasporlu kardeşlerim evet biz diğer takımlar gibi transfere çok fazla para veremiyoryuz neden mi bizim kombinler ortalama 500tl diğer takımların 1500tl biz kaç kombine aldık kaç forma aldık büyüklük artık ekonomik değerler ile de ifade ediliyor gelin bırakalım yazmayı çizmeyi forma kombine alıp şampiyonluk senesi gibi takımıza sahip çıkalım klüp e üye olalım sonra yazalım çizelim şunu sat bunu sat demek ile olmuyor Bursaspor dan futbolcu satılıp mı şampiyon olundu yoksa satılmayıp mı futbolcu satarak hiçbir klüp büyüyemez bu istisna lar hariç (porto ajax ) biz şehir takımıyız biz Bursaspor uz saygılar
    • Yeşil Bursa  
    16 Temmuz 2015 | 20:59
    -6
    Ben başkanın yerinde olsam, bakambuya 9 , ozana 10 volkana5 serdar aziza5 milyon euro veren kulübe satardım. Ertuğrul hocanın oynattığı futbol ile göze batan oyuncu çıkaramayız. Seneye bu oyunculara 2 milyon euro veren çıkmaz. Bu oyuncuları satalım, ertuğrul hocanın defansif oyununa uygun bonservisi elinde oyuncular getirelim. Seneye bu oyuncuları satamayız.
    • ENDÜSTRYL TRİBÜN  
    16 Temmuz 2015 | 20:23
    -1
    tribün reislerinin kendi tayfasındaki elemanlarının grup elemanlarınında tribün reislerinin pırasasını yalamaktan vazgecmedikçe bizi inönüdede kadıköydede bıçaklarlar.Hem de 15 kişi ile.Sonra kimse demesin alemin kralıyız 2010 bjk olayları teksası bitirmiştir.Toplanmak için tek yol birlik olmak dürüst olmak harbi olmak çürükler elenmeli önüne gelen yalakalar deplasmana götürülmemeli sağlam adamlar ile yola çıkılmalı...
    • erdinc  
    16 Temmuz 2015 | 20:01
    Crocodile aynen kardesim ama bizim taraftar 2010dan sonra bu hale geldi atki isportadan Forma pazardan bilet dernekten ordan burdan herkes icin degil bu soylediklerim ama cogunluk bu sekilde kulupte var 150 milyon tl borc onu satma bunu al yapma ya sonra ol ankaragucu kocaeli gibi sürün bu borclarla gidersek yakinda yeni ceza gelir.
    • cbg  
    16 Temmuz 2015 | 19:44
    Kombine alin kombine fazla bidi bidi yapma taraftar
    • Radagast  
    16 Temmuz 2015 | 18:15
    20 temmuzda herkes kombınelere yuklensın gecen sana aldık bu sene de aldık. Avrupada basarı ıstıyorsak yenı stadta kombıne satısı en az 30 bin olması lazım. Sponsor diyoruz transfer bekliyoruz önce taraftar olarak biz üstümüze düşeni yapmamız lazım takıma destek olucaz gerisi gelir.
    • ölümüne batalla  
    16 Temmuz 2015 | 17:19
    -4
    bakambudan forvette kanatta oynatacağından dcaha fazla verim alacaksın. 9milyon veriyolarken satın bari yoksa piyasası düşecek. aldiatoreye çevirecek adamı hoca
    • crocodile  
    16 Temmuz 2015 | 17:17
    14
    Hoca ne diyor her iki cümlesinden birinde, birlik olmalıyız diyoruz beraber şampiyon yapalım yine takımı diyor, sen pasolig var diye maça gelmemezlik etme gel diyor, transfer olmadı diye 2 tane kıçıkırık Bursasporu benimsememiş futbolcun ayrıldı diye bu takımı yalnız bırakma diyor, medyasıyla dernekleriyle taraftarıyla futbolcusuyla bütünleşelim diyor, bahane üretmeyelim diyor, kendimizi sorgulayalım biz bu takım için ne yapıyoruz ki ne bekliyoruz diyor, Bursasporuma canım feda diyen topluluk yine kombinesini formasını aldı mı diye soruyor, diyor diyor ama anlayabilene. Adı Aşk Bu Eziyetin diyerek çıktık yola biz başlarım pasoliginede başkanınada yürüyün maçlara gidiyoruz !
    • şükrü macırella  
    16 Temmuz 2015 | 16:43
    -4
    yapma işte bunu yapma ertuğrul gazi hazretleri.bakambu kanatta gerçek kimliğine bürünemez.geçen sene kupa maçlarında fernandaonun yerinde oynadığında nasıl hat trickler yaptı köftehor izlemedin mi yahu?sağ bek alacaksın anlaşılan ama solda oğuzhanı harcama bilekleri iyi çocuğun efendi de aydın da öldürmesi kolay ama diriltmesi hocalık unutma.ender yeteneklerden.ozan bidonuna sahip çıkacağına aydına çık.troureyi göz bebeğin yapmaya kalktın bedelini ödersin benden demesi.cılız silik zenci yetenekleri vasat.uğraşma.6 numara ve 8 numara al.bekir ve şamil geçen sene içlerinden adam geçiriyordu.özellikle şamil.horquera mıdır jorquera mıdır o ne göbek be kardeşim kaslı adam alsanıza herif bira göbeği yapmış nasıl sporcu bu?
    • mehmet34  
    16 Temmuz 2015 | 16:16
    İnşallah hocam inşallah. Sen varsan kafamız rahat...
    • KFC  
    16 Temmuz 2015 | 16:13
    Kimse kusura bakmasın geçen seneden daha kötü bir kadromuz var.Alınacak oyuncular alternatif olarak değil kadroda kesin oynuyabilcek YILDIZ oyuncular olunmalı.Ve koca bir sezon Necid ile geçmez iyi bir forvet daha almamız lazım.Ve artık şu avrupa kupaları hedeflerindende sıkıldım ! Hedef ne zaman şampiyonluk olcak ?
    • ata  
    16 Temmuz 2015 | 16:10
    -8
    Ertuğrul hocanın futbolculuğuna diyecek yok fakat teknik direktörlük bilgin 0 .butakımı rahmetli başkan, batalla,ergic, ivankov ali tandogan şampiyon yaptı
    • yansaslı  
    16 Temmuz 2015 | 15:55
    -Traoreye şans verecen! eyvallah,josuenin yedeği jorguerayı alacağına,ortaya bi yabancı alaydın demeden geçemeyecem.Furkanı kazanma ihtimalimizide sıfırladın bu arada,hayrını gör.
    -sağbeke alternatif, doğru tesbit.
    -Stopere destek,ertuğrul ersoy var elinde onu kazanman lazım,hep hazıra konma bence.
    -Solda oğuzhandan bahsetmemişsin bile,demekki yolcu.Aydın ve ozan iyi durumdalarsa bakambuyu solda oynatmak neyin kafası!!! geçenyıl mecburen oynadı o mevkide ve her oynadığı maçta solkanatsız hatta on kişi oynadık.Bakambuyu solda oynatıp,bir santrfor daha alacaksan,hazır para yapıyoken satın gitsin,yoksa hem aydın,hem ozan ipek,hem bakambu piç olup gider bu mantıkla.
    -Kedi ulaşmadığı ete mundar dermiş hesabı,başgan hödükbaşının tarzıyla konuşma,beluşiyi çok ararız bu sene.
    SONUÇ!!! hangi mevkiye olursa olsun,Bİ TANE!!! ADAM GİBİ PARA VERİP!!! Bİ YILDIZ OYUNCU ALDIRT YETER!!! bu takım şampiyon mampiyon olamaz,bari onu seyretmek için gelelim stada.belki erecebi protestoyu unuturuz bir müddet...

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR