KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Sağlam öğrencileri yalnız bırakmadı

20 Eylül 2012 | 16:53

5 yorum

13713 okunma

Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam Mudanya Hatice İsmail Hakkı Kayan İlköğretim Okulu öğrencilerine kırtasiye malzemesi dağıttı.

 Mudanya Mütarekespor Kulübü'nün Hatice İsmail Hakkı Kayan İlköğretim Okulu'nda yapılan kırtasiye malzemeleri dağıtımı törenine Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam, Yardımcı Antrenörümüz Mutlu Topçu, Kaptanımız Ömer Erdoğan ve takımımızın efsane kaptanı Sedat Özden katıldı.

Çok özel ve güzel günde öğrencilerle bir araya geldiklerini belirten Sağlam, "Sizlerle birlikte olmak bizler için çok mutluluk verdi. Sizler bugün çok şanslısınız, iki tane Bursaspor'un efsane olmuş iki kaptanı da burada, Mutlu Topçu hoca burada. Bu güzel organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Mütarekespor hep hayırlı iş peşinde. Bursasporluluk bilincini çocuklara aşılıyor. Siz bugünün ve geleceğin taraftarı ile buluşmak çok güzel" dedi.

Burada bulunmaktan mutluluk duyduğunu söyleyen Kaptan Ömer Erdoğan, "Yeni öğretim yılında hem hocalara, hem öğrencilere sonsuz başarılar diliyorum. İnşallah Bursaspor bundan sonra da elde edeceği başarılarla futbol sevdasını çok daha yukarılara taşır" diye konuştu.

Konuşmaların ardından sınıflara giren Ertuğtul Sağlam, Ömer Erdoğan, Mutlu Topçu ve Sedat Özden öğrencilere kitap, defter, kalem ve çeşitli okul gereçlerinden oluşan hediye setini dağıttı. Çocuklarla yakından ilgilenen Sağlam, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Organizasyonun ardından Mütarekespor Kulübü Asbaşkanı Fatih Pulat, Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam’a plaket takdim etti.

 

    • emin  
    22 Eylül 2012 | 01:05
    Ne yani ben bizansta mi okuyorum. Bizans ne demek yaa . Şu istanbul takımlarına bizans demeyi kesin artık. Peygamber efendimize bari biraz saygıniz olsun
    • YUSUF AKBULUT  
    21 Eylül 2012 | 01:49
    KIRTASIYE YARDIMI 1922 MUTAREKE SPOR KULUBU TARAFINDAN MUDANYANIN KOYLERI DE DAHIL TUM OKULLARA DAGITILMISTIR TUM OKULLARA AYNI ANDA GIDILEMEYECEGINDEN ARALARINDAN BIR OKUL BELIRLENIP O OKULUN OGRENCILERINE DAGITILMISTIR.OZET OLARAK MUDANYANIN KOYU KASABASI TUM OKULLARA YARDIMIMIZ GITMISTIR.1922 MUTAREKE SPOR BASIN SOZCUSU YUSUF AKBULUT...
    • bursabursa  
    20 Eylül 2012 | 18:38
    umarız bu tür etkinliklerin devamı gelir,çocuklarımızın hocamıza ve kaptanımıza bakışlarını gördünüz mü,bu çocuklar bizans sevdalısı olmayacaklar büyüdüklerinde de
    • Mustafa D.  
    20 Eylül 2012 | 18:12
    @eski teksas adamı çağırmışlar gitmiş kardeşim bunun reklamımı olur sırf eleştiri yapıcam diye eleştirmeyin adamın böle bi reklama neden ihtiyacı olsun eleştiri yapıcaksanız saha içinde kalsın karakter sorgulamak sizemi düştü
    • eski teksas  
    20 Eylül 2012 | 17:13
    -7
    arkadaşlar bu okul fakir bi okul değil ki neden buokulda dağıtılıyor mudanyanın daha fakir köy okulları var
    sadece gösteriş başka bişey değil

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR