KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

"Sadece taraftar için geri dönerim"

22 Kasım 2012 | 09:48

46 yorum

20456 okunma

Ozan İpek suskunluğunu Bursa Hakimiyet'e bozdu ve çarpıcı açıklamalar yaptı.

Kadro dışı kaldıktan sonra ilk açıklamasını yapan deneyimli krampon "Hatalarım var. Biliyorum ama bu kadar üzerime gelinmesine de anlam veremiyorum" dedi.

Antalya'da iddia edildiği gibi halı sahada çalışmadığını belirten Ozan, "Burada yatmıyorum. Çalışıyorum. Çıkan haberlere sadece gülüyorum" diye konuştu.

Melo'nun Riera'yı dövdüğünü ve affedildiğini örnek gösteren tecrübeli futbolcu, "Bu saatten sonra affedilir ve dönersem, bir tek taraftar için geri dönerim" ifadesini kullandı.

Gün geçmiyor ki Ozan İpek'le ilgili bir haber daha ortaya atılmasın. Bursaspor'da kadro dışı kaldıktan sonra hakkında bir- çok spekülatif haber yapılan tecrübeli futbolcu ile ilgili son olarak 'Çalışmalarını halı sahada sürdürüyor' şeklinde iddialar ortaya atıldı. Kadro dışı bırakıldıktan sonra bugüne kadar hiçbir gazeteye demeç vermeyen Ozan İpek Bursa hakimiyet'in soruları üzerine suskunluğunu bozdu. Ozan,  ilk olarak 'Old Trafford'dan, Halı Sahaya' başlıklı ilgili haberi değerlendirdi.

Çocukları üzse miydim?
Bu haberin gerçeği yansıtmadığını belirten Ozan İpek, "Herkes benim nerede, kiminle çalıştığımı çok iyi biliyor. Ama bu yapılan haberler kasıtlı. Ben çalışmalarımı Antalya'da DSİ Spor Tesisleri'nde sürdürüyorum. İsteyen gelip izleyebilir. Habere konu olan fotoğrafı sosyal paylaşım sitelerinden almışlar. Çim sahada gerçekleştirdiğim antrenman sonrası orada bulunan eski dostlarımın çocuklarının ricası üzerine onlarla fotoğraf çektirdim. Ne yapsaydım çocukları üzse miydim" dedi.

Antalya'da yatamıyorum
Bursa'dan sürekli rapor alarak Antalya'ya gidişiyle ilgili de konuşan tecrübeli krampon, "Bunda kimse art niyet aramasın. Annemin rahatsızlığı dolayısıyla kadro dışı kaldığım bu dönemi onların yanında ailemle birlikte geçiriyorum. Vakıfköy'de sadece bir kez topla çalıştık. Oradaki antrenörüm de iyi niyetli ama Tagoe ile ikimize verecek çok fazla bir şeyi yok. Antalya'da eski antrenörümün nezaretinde çalışıyorum. Burada yatmıyorum. Formda kalmam için bunu yapmam şart" diye konuştu.

Kavga saha içinde kaldı
Ozan'ın yaptığı özel açıklamalarda konu kadro dışı bırakılma nedenine geldi. Takımdaki hiçbir futbolcuyla probleminin olmadığını belirten Ozan, "Vederson ve Pinto ile tartıştım. Olaylar saha içinde kaldı. Soyunma odasında konusu bile geçmedi. Fakat iş bu noktalara geldi. Ben rahat bir insanım. Kimseden bir şey gizlemem. Belki bunlar özgüvenimin fazla oluşundan kaynaklandı. Özel hayatım çok sorgulandı. Hatalarım elbette ki var. Ama ben bunlardan gerekli dersleri çıkarıyorum" dedi.

Kaptan bir kez aradı
Kadro dışı bırakılma nedenini hala tam olarak bilmediğini ifade eden deneyimli futbolcu, "Bunu elbet bir gün öğreneceğim. Sigara içtiğim konuşuluyor. Bunu gizli mi yapsaydım. Tamam doğru bir şey değil bunun farkındayım ama bu camiada sigara içen tek kişi ben miyim?"dedi. Bu süreçte teknik heyet ve yönetimden kimseyle görüşmediğini söyleyen Ozan, "Kaptan Ömer bir kez aradı. Ama moral bozukluğuyla onunla da konuşmadım" sözleriyle konuya açıklık getirdi.

Melo Riera'yı dövdü
Suskunluğunu Bursa Hakimiyet için bozan Ozan İpek açıklamalarını son olarak şu cümlelerle sonlandırdı: "Ben kimseyi vurmadım, adam öldürmedim. Kulüp tarihinin en büyük cezasına çarptırıldım. Galatasaray'da Melo, Riera'yı dövdü ama affedildi. Zaman her şeyin ilacıdır. Benim için çok şey yazılıp çiziliyor. Fakat şunun bilinmesini çok istiyorum. Takıma geri dönmeyi en çok isteyenlerden biriydim. Ama nedenini bilmediğim bir şekilde üzerime çok geliniyor. Bu saatten sonra affedilir ve dönersem, bir tek taraftar için geri dönerim".

Taraftarımız duygulandırdı
Takımının Mersin İdman Yurdu ile yaptığı maçı televizyondan izlediğini söyleyen deneyimli krampon taraftarın verdiği desteğin kendisini duygulandırdığını söyledi. Ozan, "Maç öncesi taraftarlarımızın benimle ilgili tezahüratta bulunması çok anlamlıydı. Onlara binlerce kez teşekkür ederim" dedi.

Kadro dışı kaldıktan sonra ilk açıklamasını yapan deneyimli krampon "Hatalarım var. Biliyorum ama bu kadar üzerime gelinmesine de anlam veremiyorum" dedi.
 
Antalya'da iddia edildiği gibi halı sahada çalışmadığını belirten Ozan, "Burada yatmıyorum. Çalışıyorum. Çıkan haberlere sadece gülüyorum" diye konuştu.

Melo'nun Riera'yı dövdüğünü ve affedildiğini örnek gösteren tecrübeli futbolcu, "Bu saatten sonra affedilir ve dönersem, bir tek taraftar için geri dönerim" ifadesini kullandı.

Zararım 600 Bin TL
90 bin TL para cezasına çarptırılan Ozan İpek bunu çok dert etmediğini söyledi. Bu süreçteki zararının yaklaşık 600 bin TL olduğunu belirten deneyimli krampon, "Bunun önemi yok. Benim için forma giyememek daha büyük ceza" ifadelerini kullandı.

Ferhat gayet iyi gidiyor
Kadro dışı kalmasının ardından formayı kapan ve iyi bir çıkış yapan Ferhat Kiraz'la ilgili görüşlerini aktaran Ozan İpek, "Ferhat gayet iyi gidiyor. Mükemmel bir çıkış yakaladı. Sezon başındaki gibi değil. O dönemde nereye geldiğini bilmiyordu. Allah bozmasın. Daha iyi bir şekilde devamını getirsin" sözleriyle meslektaşına destek verdi.

Tek anlam veremediğim konu…
Ozan İpek, kadro dışı şeklinin de düşündürücü olduğunu kaydetti. Ozan, "Bir tek anlam veremediğim konu neden A2 takımına gönderilmedik. Bu hem benim için hem de Tagoe için geçerli. Orada olsaydık hem takıma faydamız olurdu hem de biz topla çalışırdık, Demek ki tam olarak gözden çıkarıldık" diye konuştu.

Menajerlerim kulüplerle temas halinde
Bonservis bedelinin ne kadar olduğu konusunda çeşitli spekülasyonların olduğunu belirten Ozan İpek, menajerlerinin bazı takımlarla görüştüğünü açıkladı. Ozan, "başkanımız bonservisim konusunda bir ifade kullanmadı. 4 milyon Euro rakamları kulağıma geliyor. Açıkçası çok ilgilenmiyorum sadece menajerlerimin bazı takımlarla görüştüğünü biliyorum. Beşiktaş, Trabzonspor, Galatasaray ve Kasımpaşa ile bazı girişimler var" dedi.

Antalya’daki DSİ Spor’un çim sahasında form tutan Ozan İpek, halı sahada çalıştığı iddialarına; “Herkes benim nerede, kiminle çalıştığımı çok iyi biliyor. Ama bu yapılan haberler kasıtlı” dedi. Halı sahada çalıştığı iddia edilen Ozan İpek, ormanda kondisyon depoluyor.

 Hakimiyet Gazetesi

    • stk  
    27 Kasım 2012 | 10:58
    gerek yok geri dönmene... taraftar için değil BursasporUMUZ için oynaman gerekir. Anlayamadın sanırım Kişiler gelir geçer (sercan, volkan) Bursaspor DAİMİDİR.....
    • texas  
    24 Kasım 2012 | 00:07
    Onca futbolcu var sadece bu adam mı sigara içiyor????sanki sastakları baserleri içmiyorda ozanara mana bulunuyor!!!wederson ve pinto beyler istanbul gecelerinde takılınca çok hoşumuza gidiyordu sanki orada onlar içmiyormuydu????alkol ve sigara ikiside eşit zararları var!!!hadi bu adamın gunahı bumuydu bende okadar para kazansam popüler olsam bende içerim gezerim burada yorum yazanların hepsi gezer!!!kendinizi kandırmayın!!
    • Lethe  
    23 Kasım 2012 | 11:23
    ne kadar cok ıcımızde ertugrul hocayı cekemeyen warmı arkadas.ozan 2 senedır top mu oynadı bırı soylesın?kafasına gore takılan bır arkadas oldu cıktı.sımdı kıymete bındı yok wederson ıcın pınto ıcın gonderılırmıy mıs.sonra atıp tutmasını bılırler ertugrul saglam bu takıma kımı kazandırmıs dıye.sankı ozan 20 senedır bu takımda oynuyordu.Bursaspor klubu ne ozanlar gordu,senelerdır cekıldı nazı bır yere kadar.sımdı trıbunlere oynuyor.yok taraftar ıcın donermıs donerse.efendı olsaydın,ornek olsaydın ınsanlara da kawga etseydın bu adamlarla.bak bakalım o zaman bu taraftar neler yapıyor senın ıcın..yazıklar olsun,bu taraftarın en buyuk yanlısı bu ıste.bırını sewdımı olumune sewıyor,sonunda hep kullanılan hep harcanan kendısı oluyor.
    • balıkesirli  
    23 Kasım 2012 | 10:51
    Sonu volkan ve sercan gibi olacak. bence bir şans daha verilmeli, en ufak bir hatasında bu sefer affedilmemeli.
    • teksas1963  
    23 Kasım 2012 | 01:40
    -1
    hem sigara içiyorsun birde çıkıp evet içtim ama ders çıkardım diyorsun bunun neresi profesyonellik ozan her şey bu kadar basit mi
    • texas  
    23 Kasım 2012 | 00:44
    Hepiniz yanlış düşünüyorsunuz arkadaş bu adam haklıydı kim nederse desin!!!!wederson kim?pinto kim?hane ne yararları şimdi bu adamların Bursasporumuza!!!ama bu çcuk bizi şampiyon etti lan böle mi saygı gösteriyoruz biz futboılcularımıza kım nederse desin bu adam sapına kadar haklı bir husumet görmüş ve ertugrul hocaya iletmiş ama olan ona oldu ne yapsın günhaı yokkş şampiyon yaptı suçlu oldu çocuk!!Volkan şen Bursanın çocugu gitti trabzona 'a .Sercan yıldırım Bursanın çocugu gitti GS ye !!Ozan ipek kırşehirlerden izmirlerden gelmiş Bursa ile alaksı yokken bu adam taraftarımıza şehrimize hasta olmuşp avrupa klupleri tr klupleri peşinde koştu 5 senden beri hala Bursasporda kalmak istedi biz ise ne yaptık burada yorum yaptık adama eleştiriken!!gerçekleri bilin konuşun ben 2010 sezonunda bu adamın gollerini unutmuyorum !!!!!!!!!!yolun açık olsun Ozan İpek!!!
    • SİPTAR...  
    23 Kasım 2012 | 00:08
    arkadaşlr hala görmüyonuz mu pişman olan insan akıllanan insan böyle konuşmaz özür diler bekler olacakları ozan napıyo hatalarım var ama... diye başlıyo cümleye altına kılıf uydurmaya calışıyo yani, bi de büyütülmüşler dn örnek veriyo melo dövmüş de riera yı senin de annene küfretseler sende dövsen bu taraftar seni bagrına basar ama olmadık sebeplerle kendin soguttun bizden bir maç degil bu ozan sezon başından beri sen top falan oynamıyosun naval okuma bize görünüyo burdan her şey hala akıllanmamışn belli oluyo yoksa pişman olan sadece taraftar icin geri dönerim demez HOCASINI TARAFTARININ ÖNÜNE ATMAZ SUCLAR GİBİ EFENDİ EFENDİ HATALIYIM DER AFFEDİLİRSEM KENDİMİ AFFETİRMEK İCİN ELİMDEN GELENİ YAPARIM AFFEDİLMİCEKSEM DE TRANSFER DÖNEMİNDE KENDİME KULÜP ARARIM DERSİN OLUR BİTER HER CANIN İSTEDİGNDE GAZETELERE DEMEC VEREREK BİR YERE VARAMAZSIN OZANNN...
    • sadeceBURSASPOR  
    22 Kasım 2012 | 23:31
    ya utan biraz be ozan...zararım 600 bin tl ama paranın önemi yok diyon neden reklem yapıp fiyat söylüyon...twente maçı başta olmak üzere kaç defa hocanın uzattığı eli havada bıraktın trip yapmanın ne gereği var sonra ropörtaj yap gazetelere yönetimle konuş başkanla konuş gittinde içerimi almadılar seni ...hep rüzga yapıyon,biliyorum annen kanser hastası allah acil şifalar versin snin annen bizim annemiz sayılır... ama 2 yıldır erturul hoca bunun için senin kimseyi umursamaz tavırlarını çekti...sonunda da yapacak bişey bırakmadın adama böyle yapacaksan taraftar için dönme birader be...
    • Bursasporum  
    22 Kasım 2012 | 23:13
    Ozan Bjk ile işin olmadı herhalde masal anlatma bizlere..Haa Ertuğrul Hoca Belki Ferhat'ın yedeği olarak düşünebilir bilemem orasını ilerleyen zamanlarda..
    • tolga şimşek  
    22 Kasım 2012 | 21:22
    ünlü OZANIMIZ NEŞET ERTAŞ bir parçasında ne diyor
    'bağışla sevdiğim hakkı seversen,
    ağlatma garibi eller içinde,
    hep bizi söyleşir bu halkı alem,
    beni destan ettin diller içinde'
    ertuğrul hocam yap bi büyüklük daha.........
    • bur1sa  
    22 Kasım 2012 | 19:37
    Artık bi faydan olmaz sporcu örnek insandır arkadaslar allah aşkına altyapıda bunu örnek alan çocuk herşeyi ıle örnek alıyo çunku o neyapsa doğrudur dıyerek her hareketını aynen uyguluyor. O yuzden sigara icki sporcu adama yakışmaz. Bence gıdecek ve bugunleri çok arayack. Donersem taraftar içın dıyor ya bızım ıcın dönme forma aşkı içın don bos laflar kurnaz sanıyo kendıni taraftarı arkasına alck hesapta lutfen zıplamayın bu bos sozlere
    • burgaz16  
    22 Kasım 2012 | 19:16
    ozan bizim için bizans oyununu bozan (oyunbOZAN)
    • croco  
    22 Kasım 2012 | 18:23
    Pireye kızıp yorgan yaktık. Pinto neyse de, Vederson için Ozan'a ceza mı verilir arkadaş? Para için oynayan yabancılara değil TÜRK futbolculara, kendi evlatlarımıza sahip çıkmalıyız. Bu camia bu kafayla giderse daha çook tartışırız biz Türk Futbolu neden gelişmiyor diye...
    • ınegolluler  
    22 Kasım 2012 | 17:46
    -2
    senı cok ozledık ozan kardesım
    • TekxasLi Coco  
    22 Kasım 2012 | 17:30
    -7
    bence ozan ipek geri dönsn. benmle aynı fkrde olan varsa beğeni yapsn lütfen.. ?
    • Ersan  
    22 Kasım 2012 | 17:12
    Neymiş beyefendi pişmanmış mektep mi lan burası
    • Kestelliler  
    22 Kasım 2012 | 17:10
    Bence hiç değilse forma şansı verilmeli takımda. Ben ozanın takıma katkı sağlıycağına inanıyorum hem ozan geri dönerse kadro zenginliğimizde olmuş olur .
    • ölümüne bursaspor  
    22 Kasım 2012 | 16:20
    17
    ozan üzerine düşeni yapmış buından sonra sözü ertuğrul hoca söyler. ben hocnın yerinde olsam ferhat'ın yedeği olma şartıyla kadroya katarım bakalım ozaman kim için gelecek daha net görürüz =)
    • mcrsuleyman  
    22 Kasım 2012 | 15:57
    11
    adam pişmanım diyor üzgünüm diyor oyuncu kaybetmemeliyiz kazanmalıyız birazda bu cocugun arkasında durun be kardesım her parlayanı gönderecekmıyız ıstanbulda neler oluyo adamlar grup partıler yapıyoda bısey olmuyo teknık dırektore kufur edıyolar yıne affedıyolar
    • kero  
    22 Kasım 2012 | 15:44
    16
    Türkiyenin en iyi orta açan sol kanadıydın sen, neden böyle yaptın Ozan? Görükle'de Bulvar'da İstanbul'da dolaşıp sigara içip neden kendini deşifre ettin böyle, üzülüyorum...

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR