KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Rödinghousen 2 - 2 Bursasporumuz

VİDEO

23 Temmuz 2015 | 21:45

51 yorum

25709 okunma

A Takımımız yurtdışı kampında Alman kulübü SV Rödinghausen ile karşı karşıya geldi. Tomas Necid ve Volkan Şen ile bulduğumuz gollere Alman takımı Langer ve Veselinoviç ile karşılık verdi ve mücadele 2-2 eşitlik ile sona erdi.

üneşli ve güzel bir havada oynanan mücadeleyi yaklaşık 2000 futbolsever takip etti. Karşılaşmayı Başkanımız Recep Bölükbaşı ile yöneticilerimiz Necmettin Kocaman, Kemal Güler, Osman Malakçı ve Halil Özyürek de takip etti.

MAÇMETRE

Stat: Hacker Wiehenstadion

Hakemler: Jörn Schafer, Lars Lehmann, Julian Engelman

Bursaspor: Okan Kocuk (Dk.46 Muhammed Şengezer), Kenan Uz (Dk.53 Erdem Özgenç), Serdar Aziz (Dk.46 Ertuğrul Ersoy), Sedat Berisha, Emre Taşdemir (Dk. 46 Aziz Behich), Şamil Çinaz (Dk.46 Bekir Yılmaz), Cristobal Jorquera (Dk.46 Josue), Oğuz Han Aynaoğlu (Dk.46 Volkan Şen), Furkan Soyalp (Dk.46 Traore (Dk.75 ), Aydın Karabulut (Dk.46 Ozan İpek), Tomas Necid (Dk.46 Bakambu)

Yedekler: Harun Tekin, Mert Günok , Tomas Sivok, Ozan Tufan, Enes Ata

T.Direktör: Ertuğrul Sağlam

SV Rödinghausen: Jan Schönwalder, Angelo Langer, David Müller (Dk. 60 Smarzoch), Veselinovic, Marius Bülter, Björn Schlottke, Marcel Leenerman, Sören Siek (Dk.46 Aytürk Geçim), Kai- Bastian Evers, Cellou Diallo (Dk.60 Jakubiak)

Yedekler: Jarno Peters, Max Bachi-Staudinger, , Malte Beermann, Stefan Langemann,, Rouven Tünte,

T.Direktör: Mario Ermisch

GOLLER: Dk.1 Necid Dk.80 Volkan Şen ( Bursaspor) Dk.40 Angelo Langer , Dk.43 Veselinoviç (SV Rödinghausen)

 Bursaspor.org.tr

    • Çarşamba texas  
    24 Temmuz 2015 | 14:44
    Bu sene takım 6. Yada 7.olur
    • taraftar  
    24 Temmuz 2015 | 13:10
    bu arada ozan kardeşim, iyiniyetini anlıyorum, eski günlerine dönmek istiyorsun; inşallah dönersin ancak bu kadar agresif olmayın! serdar'la ikiniz, 2 kaptan, ortamı lüzumsuz geriyorsunuz benden söylemesi! umarım ertuğrul hoca da görüyordur ve gerekli uyarıları yapar...
    • taraftar  
    24 Temmuz 2015 | 13:03
    forvette necid tek başına götüremez, bakambu inşallah satılmaz ama satılırsa yerine süratli ve teknik birisi muhakkak alınmalı! oğuzhan'dan, ozan ipek'ten sağ açık yaratmaya uğraşmayın, olmuyor! adam gibi bir kanat oyuncusu alın! traore biraz toparlanmış ama belluschi'nin yerini dolduracak kapasitede değil, bekir ile ikisi ancak yedek olur; sağlam bir önlibero alın! bu arada enes ata'ya daha fazla şans tanınırsa bu çocuk olur, çok ümitli olduğum furkan malesef aynı furkan... kenan'da verilen şansı iyi kullanıyor, sağbekte sırıtmadan oynuyor, erdem'in defansı zayıf, şimdiye kadar ilerde de bir numarasını göremedik?.. velhasıl fernandao gittikten sonra volkan, bakambu ve josue bu takımın en önemli hücum silahları. onlar oynarsa takım gole gidiyor. orta sahada ozan tufan, defansta da sivok, serdar, emre, kalede harun. geriye kaldı 3 futbolcu! görünen köy kılavuz istemiyor, dahi olmaya, şapkadan tavşan çıkartmaya gerek yok! kalan boşlukları kaliteli futbolcularla dolduracaksın o kadar! bunu beceremiyorsanız ne başkan orda dursun ne de hoca!...
    • greenarmybursa  
    24 Temmuz 2015 | 12:27
    Takima bir on libero ve sağ bek daha lazim.Atif da Bakambu ve Necidin yanina alinirsa,gör o zaman bu takimi.Ha,Aydin da İpek de nasil top oynayacak bu yil,hep beraber izleyecez inşallah,çok kişi utanacak yazdiklarindan onu da söyleyeyim.
    • papazçeşme  
    24 Temmuz 2015 | 11:53
    Harun(Mert)
    ???? (Erdem) Sivok Serdar Emre Taşdemir
    Volkan Şen ???? Ozan Tufan ??????
    Josue
    Bakambu
    Soru işareti olan yerlerin bırakın as oyuncuları yedekleri bile yok Ozan ipeğe Aydın Karabuluta Şamile Bekire Traoreye bu adamların hiç birinden hiç birşey olmaz bel baglamamak lazım uyanın erken farkına varın bazı şeylerin 3-4 ay sonra herkes stadyumda bu adamlara sövecek Ertugrul hocayı biliyoruz ısrarla oynatır 70e kadar hatta bazen cıldırtmak için 90dk traoreyi ozan ipeği bekiri oynatır yapar bu hoca ben biliyorum önümüzü görebiliyorum bakın çok kötü gidiyoruz oyuncu takviye şart Allah aşkına kanser etmeyin bizi Traore Ozan İpek Aydın Karabulut Bekir Yılmaz Şamil Çınaz ben bu adamların isimlerini duyduğum zaman tüylerim diken diken oluyor hiç bir nane yok bunlarda niye göremiyorsun hoca niye ısrar ediyorsun bıkmadın mı zevk mi alıyorsun taraftarı cıldırtmaktan yeter artık bıktırdınız geçtigimiz yıllarda yaptıgımız hataların aynısını yapacaksın yine devşirme sağ bekler sağ açıklar olacak kadroda yine katlanılmayacak adamı 80dk oyunda tutacaksın ben biliyorum bunlar hep olacak en geç 2 ay sonra yönetim istifa sesleri başlayacak ilk etapta ıslıklayanlar olacak git gide daha cok yükselecek ve o ıslıklayanlarda gerçeğin ne olduğunu geçte olsa görecek her zaman oldugu gibi Batalla olayında Erkan körüstan olayında olduğu gibi
    •  
    24 Temmuz 2015 | 03:35
    ozan ipeğin şanssızlığı hala devam ediyor.Hoca, ozanı mevkisinde oynat,belkide adam bu sene kendini toparlıcak.Sen ozandan sağ açık olacağına inanıyormusun ?
    • fuat  
    24 Temmuz 2015 | 02:24
    Bu maclar benim icin önemli degil ama sinyallerde iyi değil açıkçası bu yönetimle de iyi olacağımızı düşünmüyorum birde sunu anlamıyorum borcumuz var borcumuz banene kardeşim benmi yaptım bu borcu ben sampiyon takımın taraftarıyım iyi takim isterim bıktım artık ya abuk subuk adamları izlemekten alamayacaksan iyi adam neden geldin
    • Cihad  
    24 Temmuz 2015 | 02:23
    Ertuğrul hocaya kızmayın adam transfer takviye şart diyo gidib kendi cebinden alacak hali yok . şuan Bursaspor un şansızlıgı başkanımızın recep b. olmasıdır. Biz şuan stad ismi trbün ismini forma ismi ve sdat reklamlarını bitirmeliydik bunları konuşmalıydık. Malesef r.bölkbaşı Bursaspor a başkan olucak bi adam degil üst düzey bi fabrika sahibi alt düzey r.bölkbaşının başında oldugu bi Bursaspor a para vermez birde rahmetli başkanının gittigini düşünün ismini kantlamış bi kişiydi . giden futbolculara ve geln arkadaşlarmza baktgımızda durum ortada acilen takviye şarttır arkadaşlar . bizde elimizden geldgince destek olmalıyız konbine forma dergi vs . yorumları okuyorum yaş olarak daha genç arkadaşlar heralde o gitsin bu gelsin falan yazıyolar saygıyla karşılamak lazım gençlere kızmayın onlarda arka camı olmayan bi otobuste kışın 10 saat deplasman yapsın bu armanın degerini o zaman bilirler saygılar.
    • mususi  
    24 Temmuz 2015 | 01:18
    ya E.Saglam iki gun once herkesten cok memnundu hemen fikri degisiverdi mactan sonra. Futbola futbolcuya bu kadar uzak, Traore'ye Aydin'a Ozan Ipek'e bel baglayan bir adama hic guvenim yok.

    Baskan kotu, hoca kotu, oyuncular kotu, iyileri de gitmek istiyor, daha ne olsun.
    • ınegolluler  
    24 Temmuz 2015 | 00:50
    bu kadroyla ılk 10 zor yaparız volkan bakambu cok ıyı gerısı tras
    • CARLOS  
    24 Temmuz 2015 | 00:01
    Hadi kongre salonundaki taklacılar alkışlayın bakalım büyük başkanınızı,salonda şakşaklamaya,etrafında takla atmaya benzemez gerçekler.saglam ileri uçta gol sorunumuz var diyormuş,e başkan devre arası alsaydın fernandaonu bonservisini millet gıpta ile bakardı,ama sen ancak cebinden para veripte kendi bazı mahallelerde meşale ile karşılatıp egonu tatmin edersin.bir sözümde ertugrul saglama, bu takıma yine geldigin senelerdeki gibi döküntüleri toplayacaksan,hiç kusura bakma hocam,nasıl daha evvel bizi heyecanım kalmadı deyip bırakıp gittiysen,galiba bu seferde bizim heyecanımız kalmadı,herhalde ne demek istedigimiz anlamışşınızdır..........
    • junior  
    23 Temmuz 2015 | 23:19
    Biri ertuğrul hocaya sağ açık mevkisi icin sağ açık gerektiğini anlatsin, gitti geldi hala akillanmadi
    • Bold  
    23 Temmuz 2015 | 23:00
    -3
    Bu takım süper ligde oynayacak öyle mi güldürmeyin adamı. Bu takım bu sene düşer bu dürüstlük abidesi Başkanı seçenler de kına yakarlar.
    • Demirci 16  
    23 Temmuz 2015 | 22:55
    Yazık transfer istemedik eldekileri tut dedik onuda basaramadin recep cok söz var sana söylencek fakat değmezsin
    • faruk  
    23 Temmuz 2015 | 22:38
    16 mayıs bugünü getirdi, görünen köy uzakta değildir. Buraya bunları yazdıkta da sonra yazmadık mı dedik bunlar bir takım uydurma laflardır :))
    • Hasan  
    23 Temmuz 2015 | 22:37
    Mahalle takımından 2 gol..
    • nedimcan  
    23 Temmuz 2015 | 22:30
    sağlam es esteki gibi hatta bizden ayrılmadan az önceki zamanı gibi.hücum varyasyonları yok.oyunu okuyuş yok.bel bağladığı adamlar bidon.gençlere karşı çekimser.hazırlık maçında şamilde ne görmek ister insan?o kadar iyiyse ona neden teklifler gelmedi?

    bu arada bu sedat berishayı kim getirdiyse allah belasını versin.futboldan bi haber kazmayı bir de övüyor başkan.ligde delik deşik oluruz valla.

    ozan ipekten sağ açık oluyorsa benden de zimbabwe ülkü ocakları başkanı olur.

    troure sevdası sağlamın başını yakacak.unutmayın bu sözümü.es este de buna benzer oyuncularda ısrar etti gördük ne oldu.vasat oyuncuları mıknatıs gibi çekiyor.yazıcı faktörü de yokken dibi görürüz.şakası yok necidmiş sedatmış şamilmiş bekirmiş erdemmiş aklımızı alırlar.

    fernandao şener bellushi gitti takım resmen gerilemiş.bundan da önemlisi sağlamın düşünce yapısı.şenol gibi hücum denemeleri yok.ne yaptığını bilmiyor.şenol ben buyum alayına hücum diyordu ya sağlam?üretim kabızlığı çekiyor gidenler zaten etkiledi bir de hocanın acayiplikleri tuz biber oluyor.gelenler yetersiz bu çok net.bir de ozan sağ açık falan şamil troure falan futbolu bilen adam stada gelmez.

    cimşirle şampiyon olduk gene oluruzcular olamadık işte hakan aslantaş şamil bekir murat ve sayısız kazma geldi ne oldu geriledikçe geriledik.kredi paraları kimlere gitti gördük.üçü beşi aradık tutmadık takımı çekeceğiz acısını.haydi hayırlı traşlar büyük başkan büyük hoca sallamayın vefasız olmayın zaaaaa
    • ivazpaşa  
    23 Temmuz 2015 | 22:18
    Busene osene 2 olcaktı belkide adam gibi biri başta olsaydıı
    • ercan sar  
    23 Temmuz 2015 | 22:18
    sedat berısha gerçekten Bursasporda mı oynuyor güldürmeyelim kendimizi yeşil Bursa da oynayamayacak adamı torpille mi aldık heeeyy nabıyonuz siz kendinize gelin yoksa bir iki maç sonra ertuğrul hoca kabak paşında patlar haberin olsun.
    • ivazpaşa  
    23 Temmuz 2015 | 22:15
    10
    Ya allah için süper kupa maçında kurtulalım bu başkandan .bukadar yalan olmaz be kardeşimmm .. Resmen kerizyerine koyuyo ..insanlarıı..çifliğe çevidi özliceyii..takım nerde başkan orda yemece içmece..aççççç..başkan..taraftar10numara.stad onnumara..futbol.yokk..alleh belanı versin recep ..hakkın dışında bilara cebine girdiyse haramzıkkım olsun...

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR