KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Recep Bölükbaşı kesin listesini sundu

21 Mayıs 2014 | 17:18

15 yorum

13775 okunma

23 Mayıs 2014 Cuma günü saat:18:00'da Atatürk Spor Salonu'nda yapılacak Olağanüstü Genel Kurul öncesinde tüzüğümüz gereği Divan Başkanlık Kurulu'na verilmesi gereken Yönetim, Denetleme ve Disiplin Kurulları Asil-Yedek listeleri başkan adayları tarafından Divan Başkanlık Kurulu'na teslim edildi.

Özlüce Tesislerimiz son gelen başkan adayı Recep Bölükbaşı listelerini Divan Başkanlık Kurulu Başkanımız Kadir Şankaya'ya teslim etti.

Başkan adayı Recep Bölükbaşı yaptığı açıklamada, "15 günden bu yana yoğun bir süreç yaşıyoruz. Bu hafta kesin listelerimizi takdim ettik. Öncelikle Bursaspor'umuza, Bursa'mıza, Türkiye'mize ve tüm spor camiasına hayırlı olmasını diliyorum. Bursa'nın kabul edeceği ve arkasında duracağı bir yönetim hazırlamaya çalıştık. Biliyorsunuz zor dönemler bizleri bekliyor. Üç aday için de bunu söylüyorum. Kim kazanırsa Bursaspor'un başkanı olacak. Kim kazanıyorsa basınıyla, taraftarıyla, iş adamlarıyla, ülke amirleriyle yanında olmalıyız. Çünkü bu 1 yıllık bir kongre. Geçen sezon çok sıkıntılar yaşadık. Bu sezon bunu yaşamayalım ve atağa kalkalım istiyorum. Bunu yapabilecek güçteyiz. Bu güce gerçekten uygun insanlarla uzun süredir görüştük. Ben yalnız asil listeme 36 kişi müracaat etti. Hepsiyle görüşmeye çalıştım. Tabi benimle beraber 15 kişiye yer vermem gerekiyordu. Diğer arkadaşlarım lütfen gönül koymasınlar. Bursaspor çok büyük. İnşallah önümüzdeki dönemlerde listeye girerler. Ama bize desteklerini ifade ettiler. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Yedek yönetim içinde aşağı yukarı 50 kişi müracaat etti. Bu teveccüh beni çok memnun etti. Moral motivasyonumuz çok iyi. İnşallah çok öncelerden başlattığımız o hamleyi hep beraber yaparız. Ben daha öncede ifade etmiştim, " Kim başkan olursa olsun asıl olan taraftarımızın bütünlüğü, iş adamlarımızın birlikteliği ve olmazsa olmazımı Sayın Valimiz, Belediye Başkanlarımız, İlçe Belediye Başkanlarımız, sivil toplum örgütlerimiz bu dönemde lütfen hep birlikte olalım. Bursa'mızı birlik ve beraberlik içinde kalkındıralım. Biz bunu yapabilecek güçteyiz. Daha önce yapmıştık. Yine yaparız diyorum. Diğer arkadaşlarımıza başarılar diliyorum" dedi.

Divan Başkanlık Kurulu Başkanımız Kadir Şankaya yaptığı açıklamada, "Üçüncü adayımız Recep Bölükbaşı da listesini sundu. Listede bir usulsüzlük yok. Kendisine başarılar diliyorum. Seçilecek olan arkadaşımızı sadece Divan Kurulu değil tüm Bursa'nın desteklemesini istiyorum. İnşallah öyle de olacak. Tekrar Fair-Play şampiyonluğu yaşamak istiyoruz. Bunu şampiyon olduğumuz sezon yaşamıştık. İnşallah bundan sonra seçilecek olan başkanlarımıza, taraftarlarımız da aynı başarıyı yaşatırlar" dedi.

YÖNETİM KURULU ASİL

YÖNETİM KURULU YEDEK

1-RECEP BÖLÜKBAŞI (BAŞKAN ADAYI)

1-KEMAL KİREVETÖZEN

2-NİHAT SAPAN

2-MEHMET KÜÇÜKYALÇIN

3-HASAN GÜLAYAN

3-RECEP TURGUT

4-NEJAT ÇÖLEK

4-HAYRETTİN GÜLGÜLER

5-İLYAS ACAR

5-ŞENOL NAZİF KÖSE

6-RECEP GÜZELDAĞ

6-SELAHATTİN AKTAŞ

7-DR. YAHYA BAHADIR

7-MUHARREM ŞENOCAK

8-ABDÜLKADİR ÖZGÖRÜŞ

8-ZEKİ ÖZTÜRK

9-ENVER KUMOVA

9-MEHMET CEYLAN

10-SADETTİN GARİP

10-SEBAHATTİN YENİLMEZ

11-ALİ TURAN

11-RECAİ DÜZCE

12-SEZER SEZGİN

12-MUSA LOYAN

13-ALİ BÜYÜKKURT

13-İSMET KARADAĞ

14-ALPER TUNGA ÇEVİK

14-BURHAN ŞENTÜRK

15-NİHAT AKINOĞLU

15-YAŞAR BAYAN

DİSİPLİN KURULU ASİL

DİSİPLİN KURULU YEDEK

1-KONURALP YEŞİL

1-İSMAİL İBİŞ

2-ÖZGÜR ALPASLAN SÜMER

2-MAHİR KORKMAZ

3-ADİL ÖZTÜRK               

3-MUSTAFA ŞENYURT

DENETLEME KURULU ASİL

DENETLEME KURULU YEDEK

1-KAMURAN ŞAKİR

1-SEYİDULLAH ULUDERE

2-KANER YAVUZ

2-ERSAN KAYABAŞ

3-ERSİN BİRNİCAN         

3-HÜSEYİN YAVUZ

 Bursaspor.org.tr

    • atomk  
    23 Mayıs 2014 | 11:32
    anketlere ıyı bakın recebın oy potansıyelı cuneytten dusuk.

    ya cuneyte oy verıcez yada mestanın Bursasporu nasıl btırdıgını aglayarak ızlıyıcez.

    MESTAN KORUSTANIN ALTEPENIN ADAMI.

    OYLARI BOLMEYIN
    MESTAN HARICINDEKI EN GUCLU ADAYA OY VERIN !!!!!!!
    kulubumuzu les kargalaraına bırakmayalım
    • Mey Nur  
    23 Mayıs 2014 | 11:28
    En makul liste..Seneye Haziranda yine seçim var.Bu liste bizi bir yıl götürür..Bu yılki başarıları onlarla devam edip etmeyeceğimizi belirler.
    • bursabursa  
    22 Mayıs 2014 | 08:25
    En mantıklı liste cüneytte arkadaşlar sadece cüneytin disiplin kurulu adayları asil yedek hepsi avukat diğerleri nedir belli değil işi bilene vereceksin
    • nusret  
    22 Mayıs 2014 | 08:18
    şu adam seçilsin futboldan olabildiğince uzaklaşırım. ve şunu anladım ki millet çabuk unutuyor yanlışlar samimiyetsizlik umurlarında değil!eeee kulüp düşerse niye düştü demiyecekler o zaman.küfürle takıma zarar verenler ancak bunu seçer zaten!
    • haydar  
    22 Mayıs 2014 | 08:08
    -3
    şampiyon başkandan bir şeyler kapmıştır demiş tey allam ya! bu adam önce mestanala birleşme ayağına yattı kaybetme korkusu sarınca sonra yüz bulamayınca mestana gider yaptı.böylesine iki yüzlüce samimiyetsiz hareket yapan birini destekleyenlere yuh olsun!başkanda derinlik olmalı yazıcı zamanında dahi sevmezdim bu zatı hiç de yanılmamışım!ortaya ayakları yere basan yepyeni sağlam proje koyacağına o dalaşmayı seçti.mevcut başkan adaylarından hiçbiri Bursasporu haketmiyor. ortaya koydukları hiçbir yeni şey yok!daha önce aday olanların ezbere konuştukları içi boş şeyleri tekrarlıyorlar. benzin isyasyonu proje boşa çıkan oyuncuları almak transfer şovu. yersen!

    cüneyt ozkan gerçekçiyim modunda ama lig cadı kazanı.gerçekçi olayım derken düşersen kimse gözünün yaşına bakmaz.ayrıca lobisi de yok.hakem hatalarını gördük işte!ne mali açıdan düzlüğe çıkaracak proje ne de kendisi cebinden verecek parası var.

    mestan şovu seviyor. transferde iş bitirici olabilir ama takımında 300 alana 900 verirsen dedem de bitirir o işi.ve kulübe bağışı adaylık öncesi gösteriş olsun diye yapmak şık değil.

    evet özetlemek gerekirse al birini vur ötekine amma velakin bölükbaşı gibi sığ adamlar hiç olmasın!
    • Eski tsc...  
    22 Mayıs 2014 | 02:34
    -6
    Beni (-) licegşnize ne dediğimi anlayın cahiller Alper Tunga çevik hem burda hem de Mestanın yedek listesinde ilk aday araştır eksiye basacağına ne Dio diye düşün
    • edip sen  
    22 Mayıs 2014 | 00:39
    BU liste dururken diğer adaylara oy verenler sonra körüstan gibi ağlarsınız biz nerde yanlış yaptık diye bu listeye oy verilir...
    • Salih Vardarlı  
    21 Mayıs 2014 | 23:54
    20
    Arkadaşlar Alper Tunga Çevik'in, Sn Mesut Mestan'ın listesinde olduğundan habersizdir kendisi, bunu görünce zaten kendisi gereğini yapmış ve istifa etmiştir, benim 30 senelik kadim dostumdur, bilgisi olmadan o listeye yazılmıştır kendisi Sn Recep Bölükbaşı'nın listesindedir en başından beri, ben 40 senelik kongre üyesiyim, sizlere sadece diyeceğim, Rahmetli Başkanımız Sn İbrahim Yazıcı, Bursaspor kongresinde birkere rekor kırmıştır ve Sn Cavit Çağların desteğini almadan Bu takımı Şampiyon yapmıştır, Sizlere bir abi tavsiyesi nekadar dinlersiniz orasını bilmem ama, Bırakın Bursasporumuz dışarıdan yönetilmesin, bunun acısını gecen sene çektik, Recep beyi yada Cüneyt beyi başkan yapalım, oyuna gelmeyelim çünkü birtane Bursaspor var onuda kaybetmeyelim...Saygılar.
    • levent16  
    21 Mayıs 2014 | 23:17
    12
    hayırlı olsun.güvenimizi boşa çıkarmaz inşallah
    • Eski tsc...  
    21 Mayıs 2014 | 22:20
    -8
    Alper Tunga biladerin sınıf başkanlığı seçimleri de var oraya da yazdır ismini...Mestanın listesinde de vR bu adam!!!
    • Akin  
    21 Mayıs 2014 | 20:24
    15
    En iyi liste bence, Recep Bolukbasi umarim kazanir. ALLAH BursasporUMUZ icin en hayirlisi nasip etsin.
    • beyazıtlı  
    21 Mayıs 2014 | 18:28
    14.sıradaki alper tunga çevik mestanın yadek listesinin 1. sırasında gözüküyor nasıl liste yapıyorlar bunlar.adamlar çorba için bi orada biburada .
    • memo  
    21 Mayıs 2014 | 18:02
    bence şampiyon başkandan birşeyler kapmıştır bence iyi olur herkez desteklerse mestandan iyidir bakıyorum
    • MK  
    21 Mayıs 2014 | 17:50
    Hayırlı olsun.
    • enes16  
    21 Mayıs 2014 | 17:46
    Bilmiyorum ama bu adama pek güvenmiyorum Bursaspor için hayırlısı olsun başkan olursa her Bursasporlu gibi desteklicez

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR