KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

"Play-Off'ta taraftar desteği önemli"

22 Mart 2015 | 18:53

5 yorum

8365 okunma

Başantrenörümüz Şemşetin Baş, 29 sayı farkla kazanılan Maliye Milli Piyango maçının ardından yaptığı açıklamada Play-Off'a 11'de 10 yaparak girdiklerini ve tüm rakiplerin çok zorlu bir Bursaspor bekleyeceklerini belirtti.

Sezonun normal döneminin son haftasında Atatürk Spor Salonu'nda Maliye Milli Piyango takımını 81-52'lik skorla geçerek grubu 3.sırada tamamlayan Bıursaspor'umuzun başarılı antrenörü Şemsettin Baş maçın ardından şu açıklamalarda bulundu.

11'DE 10 YAPTIK

Play-Off öncesi güzel bir maç yaptıklarını belirten Baş sözlerine şöyle başladı; " Ligin normal sezonunun son maçını güçlü bir ekip olan Maliye Milli Piyango ile oynadık. Play-Off 'taki güçlü ekipler Acıbadem, Zirve Üniversitesi,i Bolu ve İzmir Büyükşehir Belediyespor kadar güçlü bir rakip ile oynadık. İyi bir hazırlık maçı gibi de oldu. Karşılaşma öncesinde rakibi seçme durumu yapabilirdik ama yapmadık ve iyi bir oyun sergiledik. Bundan sonra çok zorlu bir yola giriyoruz. Play-Off'ta elimizden gelen en iyisini yapmak istiyoruz" dedi.

TARAFTARIMIZIN DESTEĞİ ÇOK ÖNEMLİ

Sezon başında vermiş olduğu demeçlerde "Maçı kaybedebiliriz ancak mücadele etmeden, savaşmadan kaybetmeyi kabul edemem" cümlelerini kurduğunu ve ligin ikinci yarısında sadece 1 maçtan mağlubiyetle ayrıldıklarını belirten Baş, " Bugün yapmış olduğumuz savunma ile Play-Off sertliğine çıktık. Her topa baskı yaptık. Hücumda da minimum hata yaptık. Play-Off'ta çok zorlu bir Bursaspor'u herkes beklesin. Sezon başında kolej takımı yaratmak istediğimizi belirtmiştim. Geç başlamamız nedeniyle ancak sezonun ikinci yarısında takım gibi takım olduk. Seyircimiz de maçlarımızda inanılmaz destek oluyor. Takımımız adeta şehir ve taraftarımız ile bütünleşti. Play-Off'ta İzmir Büyükşehir ile karşı karşıya geleceğiz. İyi basketbol oynayan bir ekip. Oynayacağımız müsabakalarda taraftarlarımızın desteği çok önemli" dedi.

 Bursaspor.org.tr

    • Haklısın ama....  
    23 Mart 2015 | 15:34
    Çok Haklısın ama ctesi günü playoff maçı olmamalı herkes çalışıyor pazar gününe alınmalı lütfen dikkate ALIN inadına teXas....
    • u.S  
    22 Mart 2015 | 20:35
    Takım 2.yarı 10 da 9 yapmıs.salon hala tam anlamıyla dolu değıl.yakısmıyor beyler
    • heyoleybursaspor  
    22 Mart 2015 | 19:40
    Aşağı yukarı 2000 taraftar ortalaması yakaladık 3. ligde. Play-off'larda salonda yer kalmaz. İnşallah 2. lige çıkalım Nilüfer spor salonu bile yetmeyecek.
    • basketsever  
    22 Mart 2015 | 19:24
    Acibadem maci ne olacak ??
    • escobar  
    22 Mart 2015 | 19:04
    14
    Bursasporumuzu basketbolda zirveye çıkartmalıyız. Bu görev bizlere düşüyor.
    Bursasporun 1. ligde oynaması ve euroleague seviyesinde avrupada mücadele edecek olması heyecan verici olacak. Bunun için adım adım ilerleyeceğiz.

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR