KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

PFDK'ya sevk edildik

24 Eylül 2014 | 09:16

17 yorum

7033 okunma

Bursaspor, evinde oynadığı ikinci maçtan da Disiplin Kurulu'na sevk edildi. Bu kez fatura ağır olabilir.

Geçtiğimiz sezon aldığı rekor cezalarla gündeme gelen Bursaspor'un bu sezon da maşallahı var...

Daha ligin ilk haftasında oynadığı Galatasaray maçından 50 bin TL ceza alan yeşil beyazlılar, evinde oynadığı ikinci maçtan da PFDK'lık oldu...

TFF, Beşiktaş maçındaki saha olayları ile taraftarlarının çirkin ve kötü tezahüratından dolayı Bursaspor'u Disiplin Kurulu'na sevk etti. Faturanın bu kez ağır olabileceği öne sürüldü. Bu arada Bursaspor'la birlikte Trabzonspor ve Mersin İdmanyurdu'da PFDK'ya sevk edilen diğer kulüpler oldu.

 Olay Gazetesi

    • cinaralti  
    25 Eylül 2014 | 15:58
    45 bin kisiklik sdat bundan sonra fuzili yere yapiliyor basdan ne kadar
    sevinmisdik nasil dolar orasi bu duzende?
    • husopa  
    25 Eylül 2014 | 15:06
    samet ergül hocam 2011 den beri hala tüpçü ve futbolu idare eden kan emicilerin fenerbahçe dışında birine fayda sağlayacağını düşünüyorsunuz ya daha da bişey demiyorum.

    Bakın çok çabuk unutuluyor hatırlatayım.
    Beşiktaş olaylarında saha dışındaydık. Rakip taraftara veya futbolcuya zarar gelmedi sadece polisle çatışıldı. 6222 den göstere göstere ekranda açıklayarak ibret olsun diye veriyoruz deyip cezaları yapıştdırlar.

    Sonra fener polis otosu yakıp sahaya dalınca onlara ceza vermemek içib bize verilen cezaları yumuşattılar.

    Çağlayan adliyesinde polisle çatışan fenerlileri holigan, terörist ilan eden medya gördünüz mü? Ceza verilmedi kimseye.

    Sahaya dalan 1453 kartalları? Hani nerde kime ne ceza verilmiş?

    Şike yaptıklarını kabul edenler ibrahim akınlar, yaptıysam fener için yaptımlar vs. Sırf bu haramzadelere ceza vermemek için düşürmemek için Aydınlar istifa etmedi mi? 58.Madde UEFA ya aykırı olmasına rağmen değişmedi mi?

    Yöneticiler kendi çıkardıkları yasa ucu kendilerine dokunup hapsi boylayacaklarını anlayınca bir gecede mecliste 6222 yumuşatılmadı mı?

    UEFA, UEFA disiplin kurulu, 16. Ağır Ceza Mahkemesi, Yargıtay, CAS şike yapan yöneticileri suçlu bulmadı mı? TFF ceza verdi mi bunlara?

    Peki hüküm giyen, Stadlara girme yasağı olan Aziz Y. 'a TFF bir yaptırım uyguladı mı? PFDK ya sevk etti mi?

    Alenen takımları doğrayan hakemlere herhangi bir yaptırım, ceza, hak mahrumiyeti var mı? Denetleyen, böyle olmaz diyen var mı?

    Afedersiniz ama boğazlarına kadar boka sokmuşlar futbolu bir de bakıyorsun tek suçlu taraftar. Küfür etmicek, hatta çirkin tezahürat bile yapmayacak.
    Diğer yandan bir yanlışı olursa hem taraftara hem kulübe yapıştırcaz cezayı oh ne ala. Yukarıda saydığım kendi hataları olunca ses seda yok. Ondan sonra bana gelcen dicen bak bu passo card. Bundan al herşey toz pembe olacak. Yılda 25 lira her bilette te 2 lira bize bayıl. Bize de sikmeseler bari demek kalıyor.

    Ben senin her dediğine gelcem OK dicem. Yan tarafta kafası güzel abim kötü tezahürat yapacak (küfür demiyorum bak) benim hiç bir suçum yokken tribünü komple kapatçan bir sonraki maça gelemicem? Bu sisteme hassktr lan ordan derim sadece.

    Görüyorum ki yine baya bir passolig kartı alan olmuş. Yazıktır günahtır. Sen gitmesen başkaları gitmese bu sistem ellerinde patlamayacak mı?

    Geçen sezon 7 maç üst üste seyircisiz oynama cezası kesmediler mi?
    Üstelik bayanları onlar alıp onlara da ceza kestiler ve yine bayanlar izledi. Bizim başımız kel mi?

    Hem cebime el uzatacaksın, hem kulübü soyup soğana çevireceksin cezalarla. Birde şikecilere ceza vermeyip hakemlerle şampiyonu masa başında belirleyeceksin. Hem de tüm suçlu biziz. YERSEN! Daha da bu soygunculara şikecilere bir ihtimal deyip güvenen varsa saç baş yolup verdiği paralara yazık olur. İsterse 5 lira olsun Kimse kolay kazanmıyor o paraları.

    Bu tüpçü ve avanesi gidene kadar, şikelere cezalar hakkıyla verilene kadar, herkes ağzını payını osmanlı tokadı gibi alana kadar bunlara verecek 1 liram bile yok.

    Kulübe destek olsun diye passo card alıyosun. 10-15 lira bu düzenbazlara aktarıyosun. Her bilette kulübe para gitçek diyosun maça gidiyosun. 5 maç cezayı bi kitliyolar o kulübe aktarılcak diye umduğun paraları misliyle geri alıyolar. Sen de maç izleyemediğinle kalakalıyosun. ne kulüp kazanıyo ne sen ;)
    Zaten bu düzenin amacı LİG TV gibi dijital abonelikler artsın diye. Ordaki cukka daha büyük sizden bizden stadda binbir zorlukla para kazanmak istemedikleri için yapıyorlar. Otur evinde sessiz sakin bayıl paraları. Bu düzen değişene kadar kimse kusura bakmasın ben yokum! hadi eyvallah
    • escobar  
    25 Eylül 2014 | 10:57
    Ben sene başından beri bu passolig denen saçmalığa karşıydım. Şimdi bakıyorum da, o zaman bize cevap yetiştirmeye çalışanlar da passolige karşı olmaya başladı...

    Burası Türkiye kardeşim. Burda yasalar yazılır, sadece zayıf olanın üstüne uygulanır. Güçlü olana yasa işlemez!
    Küfür sorunu harbiden çözülücek olsa gidip bende alırdım, ama biliyorum çözülmeyeceğini; hatta daha berbatt yapacaklar, 10-15 kişi alacaklar tribünden devamlı ceza kesecekler...

    Sahaya bakıyoruz hakem doğruyor takımı, okkalı bir küfür sallıcam bireysel olarak mesela. Ağzımı okuyup bana 1.500 TL ceza ve 1 yıl men cezası verecekler... Ee Aziz Yıldırım benden daha mı çok adam!? Adam stada girişi yasak olduğu maça bile giriş yapıyor.

    İşte tüm bu adaletsizlik! Tüm bu futbol camiasının sadece taraftarın üstüne baskı koyması, diğer futbolun aktörü olan kişilerin padişah gibi dokunulmaz olması...
    • Samet Ergül  
    25 Eylül 2014 | 10:42
    Ben passoligi başından beri destekleyenler arasındaydım. Sebebi ise küfür edenle küfür etmeyen, gerçekten takımını, Bursasporumu kalpten seven ile sevmeyenin ayrılacağını düşünmüştüm. Fakat uygulama noktasında anlatılanlardan eser yok. Hala Bursasporum bir avuç Bursaspor ile ilgisi olmayan ve Bursasporuma zarar vermek için stadlara gelen, ayyaş yada kafası güzel insanlar tarafından zarar görmekte. Passolig amacına uygun devreye girmediği sürece bu durum bu şekilde devam edecek gibi duruyor. Passolig çok güzel anlatılmıştı harika bir sistemdi, fakat uygulama maalesef sıfır. Küfür eden bir kaç grup insan yüzünden, kalpten sevdiğim Bursasporum zarar görmeye devam ediyor. Bunu yapanlar kına yaksın beyler ;) desteğiniz 3 kuruş, zararınız dağ kadar.
    • Cankopat  
    25 Eylül 2014 | 08:48
    biz daha tribün olarak bütünlük bile sağlayamıyoruz. ya adam akıllı passolige karşı çıkıp kimse gitmesin maça takım kan kaybetsin baskı yapamayalım vs vs ama en azından duruşumuzu sergileyelim. yada tamamen takıma odaklanıp Bursaspor için herşeyi göze alıp boyun eğelim bu sisteme ve hepimiz geçelim. ben daha almadım passolig 25 senedir her maçı stadta izlemiş birisi olarak içim acıyor. eziktaş maçı full dolu olsaydı döve döve baskıyla yenerdik. ben josue olsam passolig falan anlamam bilmem bu ne bomboş derim tribünler. josue bilmezki bizim eski ateşli halimizi... twente atmosferini yarattığımız zaman futbolculara karşı anlayışlı sabırlı rakibe agresif olduğumuz zaman Bursadan kimse çıkamaz ama biz tribün olarak bölünmüşüz birlik yok birileri diğerlerini çorbacılıkla suçluyor diğerleri onlara başka bişey diyor. böyle olmaz beyler böyle olmazzzz bu futbolcuların emeğine yazık. geçen sene 3-0 kaybettik ezildik burda ama bu kadar üzülmemiştim. çünkü yüreklerini ortaya koyan futbolcularımız vardı bu maçta....
    • bianco-verde  
    25 Eylül 2014 | 01:13
    gs maçında seyirci yok 50 bin ceza, bjk maçında tribünün çoğu boş yine ceza, geçen sezon desen iki ay stadın yüzünü göremedik. bilet gelirlerinin coğunu cezaya ödüyoruz. passolig de cabası...

    ben de her sene kombine alırdım bu sene almadım. artık Türkiye'de futbol stadyumda izlenmekten çıktı. takımını seven ne olursa olsun stada gelmeli diyenler var. asıl tüm taraftar grupları organize olup bu sene stadları boş bırakmalıdır. boş tribünlere oynasınlar. teksas bu işe öncülük edip anadolu'daki diğer takım taraftar gruplarıyla gereken birliği sağlamalıdır. gördüğünüz gibi federasyon ve türk futbolu temizlenmeden bizim takımımıza faydamız dokunmaz.
    • radikal murat  
    24 Eylül 2014 | 23:50
    hadise konserinde Bursa formalı bi dünya kişi var dı keyfiniz yerindemi beyler iyimiydi hadise nasıl olsa Bursa umrunuzda değil
    • arda1606  
    24 Eylül 2014 | 22:25
    passolig aldım sırf Bursasporumu eziktaş karşısında yanlız bırakmamak için evet bende pasalige karşıyım ama sadece beşiktaş maçında yanlız bırakmamak için aldım keşke herkez benim gibi düşünüp takımının yanında olsaydı sonrada kırıp atardınız passoligi benim gibi, passolig küfürü bitirecekmiş biraz zor bitirir önce siz staddan polisleri çıkarınn yaptıkları sadece Bursaspor taraftarına terörist muamelesi bende verdim veriştirdim küfürüde bastım harekette yaptım ne olcak şimdi olcağı şu 1 sene stada giriş men ? adalet kavramı sadece BursasporA işliyor beşiktaş maç sonu olaylarındaki gibi.......
    • cinaralti  
    24 Eylül 2014 | 22:04
    yeter be bundan sonra pasolik alan top olsun
    hani seyirciye ceza sahislara ceza kulubun bunda sucu ne
    bu dunyada iki yakaniz bi araya gelmesin size desdek verenlerinde sizinde en ufak bi sahsiyetiniz varmi acaba ? sanki birlesmil miletler daimi uyesi ayni hesap bes ulke butun dunyaya yon veriyor akillarinca bizdekide uc yuh yuh
    bu duzene ortak olanlara futbol bitiyor SN Cavcay yerden goge kadar haklisin bi konussanda tarihe gecsen NEOLUR bizde arkanda secdeye dursak
    • kale arkası  
    24 Eylül 2014 | 21:07
    eee bende maçtaydım, pire için yorgan yakmıyorum.Stada gelipte küfür edenlere sözüm de, millet sizin yüzünüzden kombine almıyo hep zarar hep zarar...küfürden başka türlü protesto olmuyomu?
    • eğitim şart  
    24 Eylül 2014 | 20:36
    Cezaları maça gelenlere paylaştırın
    • escobar  
    24 Eylül 2014 | 14:13
    19
    Zaten maça gelen kişi sayısından elde edilen gelir 100 milyar anca ediyor, tek maç için diyorum... TFF geliyor 60-70 bin ceza kesiyor.

    Protesto edip passolig almadım, haklılığımı gayet net görüyorum.
    • ölümüne bursaspo  
    24 Eylül 2014 | 13:03
    13
    stadlarımızın doluluk oranı ortada kimse pasoligi istemiyor. türk futbolunu bitirmek üzereler adalet desen kalmamış (keza memleketimde nerede adalet kaldı ki?) milli takımın başarısız olmasına neden aramaya gerek yok. herşey açık ve net değil mi
    • iso16  
    24 Eylül 2014 | 12:41
    12
    Iyiki maça girmemışık zaten stadın yarısı boştu ya dolu olsaydı tff Bursayla uğraşıyor bu yılda pasolig bile ise yaramıyor galiba zaten almadım bu yıl bu tff varken stadlarda mac izlenmez zevk vermiyor
    • yaşasın TFF  
    24 Eylül 2014 | 12:00
    çok güzel , objektif bi federasyonumuz var. gurur duyuyorum :)

    duyulmayacak gibi mi . ilk olarak fenerbahçeyi görmezden geldiler şike dosyaları el arabalarıyla taşındı bir dünya kanıt olmasına ragmen cezalar yok .
    orjinal federasyonumuz feneri savundu .
    erkekler küfür edince bayanları aldılar öteki maç stada. bayanlar ib*e dediği zaman ceza alındı yine bayanlar gitti . süper bi sistem . yeterki Bursamın ateşli taraftarı , kaliteli teksas girmesin de , çığlık çığlığa oje , parfüm kokan stadta maç oynansın . bayanları küçümsemiyorum tabiki onlarda taraftar , onlarda seyirci ve kimisi bazı erkekten daha yürekten destekliyor eyvallah.
    8taş maçında küfür yok denilcek kadardı . üçlü çekerken bile tezahuratı kesiyorsa bu taraftar küfür istenmiyordur gercekten bunu da göz önüne almak lazım .
    ama gelgelelim yeter yıldırım demirören demek bile ceza almamıza yetecektir . BİZ BursaYIZ . SEVENİMİZ ÇOK ;)
    • UltraSporters  
    24 Eylül 2014 | 10:00
    14
    Sozde pasolig kufurleri bitiricekti....yersen
    • Yeşil79  
    24 Eylül 2014 | 09:37
    12
    sanki tertemiz bir lig federasyon aman zarar vermeyelim tüp kafa ve sana akıl verenler senin bu pasolig tutmadı

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR