KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

"Pes etmiyoruz"

22 Eylül 2016 | 17:01

3 yorum

9273 okunma

Federasyon Kupası'nda Petkimspor'u 68-65 mağlup ederek 3'de 3 yapan Bursaspor Durmazlar'ın Baş Antrenörü Şemsettin Baş maçın ardından yaptığı açıklamada ligin güçlü ekiplerinden Petkimspor'u özellikle ilk yarıda 20 sayıda tutmanın önemli olduğunu vurguladı.

Şemsettin Baş maçın ardından şu açıklamayı yaptı; "İlk devre istediklerimizi sahaya yansıttık. Özellikle de savunma anlamında. Hücum anlamında bazı aksaklıklar olmasına rağmen istediğimiz oynadık. Rakip takım çok hazır ve değerli oyuncuları ve koçlar var. Rakibi ilk yarıda 20 sayıda tutmak önemliydi. İkinci yarıda yediğimiz 45 sayı olacak gibi değil. Biz önde de olsak geride de olsak mücadeleden geri durmuyoruz. Sezon başından beri oynatmak istediğimiz felsefede bu. Tüm maç son düdüğe kadar mücadele ediyoruz. Pes etmiyoruz. Hiçbir şartta geri adım atmamaya çalışıyoruz. İlk devre ribaunt katkımız iyiydi ama ikinci yarı bunu sürdüremedik. Rakibe 7 hücum ribaundu verdik. Çok kritikti. Top kayıplarımız ilk devre 3^dü ikinci devre 8 oldu. Bunları azaltabilirsek ve sert yapılan agresif müdafaalara karşı basit sayı atarsak farkta açılacaktı. Rakip o farkı eritmek için baskı yaptı, biz biraz sindik. Sinmememiz gerekiyordu. Biz buraya gelirken hazırlık turnuvası olarak görüyorduk. Bizim önceliğimiz ligde kalıcı olup kendimizi kabul ettirebilmek. Petkimspor'a bundan sonra başarılar diliyorum.

Salih Uğraşan: '' Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum"

Petkimspor karşısında 12 sayı 3 ribaunt ve 1 asist ile oynayan kaptan Salih Uğraşan ise maçın ardından şu açıklamayı yaptı; "Tüm takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Çok güzel bir galibiyet aldık. Grubumuzun iyi takımlarından Petkim'e karşı önemli bir galibiyetti. Petkimspor'un gruptan çıkma adına kazanması gerekiyordu. Bu mağlubiyetle onların şansı azaldı. İlk yarı her ne kadar iyi başlayıp önde bitirsek de ikinci yarı baskı yapacaklarını biliyorduk. Nitekim de öyle oldu. Az hata yapan biz olduk ve maçı kazandık. Çok mutluyuz."

 Bursaspor.org.tr

    • UnitimsahEREĞLİ  
    23 Eylül 2016 | 22:40
    qwe zaten bi üst liğe cıktık kardeş
    • 1963YK  
    23 Eylül 2016 | 15:55
    Bu yıl önümüzdeki yılın hazırlığı olmalı. Çünkü çıkarsak üst küme basketbol süper ligi. İnanılmaz güçlü takımlar var. Karşıyaka, gs, bjk, fb, darrüşafaka, trabzon, banvit falan çok sağlam takımlar kurdu. Salonlarda yalnız bırakayalım takımlarımızı.
    • qwe  
    22 Eylül 2016 | 19:30
    üst lige ne zaman çıkarız bilmiyorum ne zaman çıkarsak çıkalım takım başından Şemsettin Baş olmalı

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR