KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Paul Le Guen imzaladı!

VİDEO

22 Haziran 2017 | 12:00

24 yorum

17367 okunma

Yeni teknik direktörümüz Fransız çalıştırıcı Paul Le Guen, kendisini Bursasporlu yapan sözleşmeyi, Özlüce Tesislerimizde düzenlenen törenle attı.

İmza törenine Başkanımız Ali Ay, Finansal Yapılanmadan Sorumlu Asbaşkanımız Fatih Pulat, Dış İlişkiler ve Pazarlamadan Sorumlu Asbaşkanımız Fatih Korkmaz, Yeşil Bursa Başkanımız Cem Öztürk, Gayrimenkul Yatırımlar A.Ş ve Akaryakıt A.Ş'den Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Yusuf Arslan ve Genel Sekreterimiz Adem Sakarya'nın yanı sıra taraftarımız katıldı.

Başkanımız Ali Ay, imza töreninde yaptığı konuşmada, şu ifadelere yer verdi: "Hepiniz hoş geldiniz. Aşağı yukarı 10 günden beri hocamızla temas halindeydik. Hocamız daha önce başka bir kulüple anlaşmak üzereydi. Burada kendisine teşekkür etmek istiyorum. Bursaspor'u tercih ettiği için. Bizimle ilgili bizde oynayan futbolcularla konuşmalar yapmış, bizim nasıl bir takım olduğumuzu, nasıl bir taraftara sahip olduğumuzu, ne kadar heyecanlı bir camia olduğumuzu onlardan öğrenmiş. İnsanlar heyecanlı camialarda çalışmak isterler. Hepiniz biliyorsunuz Paul Le Guen ismi dünyanın tanıdığı çok iyi bir isim. Herhalde Bursaspor tarihinde bu anlamdaki ilk hocalardan bir tanesi... Kendisine çok güveniyorum. Yeni bir kadro oluşturacağız. Artık kötü günler görmek ben de istemiyorum. Camiamız da istemiyor. Elimizden ne geliyorsa yapacağız. Geldiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Sağ olun var olun."

Le Guen: Dev bir kulübe geldiğimi biliyorum

Başkanımızın ardından duygu ve düşüncelerini paylaşan yeni teknik direktörümüz Paul Le Guen, bu sıcak karşılama için herkese teşekkür ederek başladığı konuşmasında şunları söyledi. "Başkanımıza güzel sözleri için teşekkür ederek başlamak istiyordum. Büyük ve dev bir kulübe geldiğimin farkındayım. Bunun sizin de farkında olmanızı istiyorum. Biliyorum ki beklentiler yüksek. Ama ben bu baskı ile çalışmaya hazırım ve bunun için geldim. İlk adım geçen sezondan daha iyi bir performans ortaya koymak olacak. Geçen sezon istendiği gibi geçen bir sezon değildi. Dolayısıyla daha iyi şeyler ortaya koymalıyız. Ligin ilk yarısında kendimize yer bulabilirsek bizim için bu iyi bir şey olacak. Daha fazlası olabilir mi? Neden olmasın? Bunu yapabiliriz ama siz olmadan olmaz. Sizin desteğinize kesinlikle ihtiyacımız var. Kulüpte bulunan herkesin pozitif enerjisini takıma yansıtması gerekiyor. Aynı zamanda buranın taraftarı çok özel bir taraftar... Bunun farkında olarak geliyorum. Bursaspor büyük ve popüler bir taraftar kitlesine sahip bir kulüp... Bu taraftarı mutlu etmek için elimden gelen her şeyi yapacağım. Çok zor sorular sormamanızı umut ederek sorularınızı alabilirim."

"Ben hayalperest değilim"

Le Guen'in konuşmasının ardından basın mensupları yeni teknik direktörümüze sorularını yönelttiler. Bir basın mensubunun "Şampiyon bir taktıma geldiniz. Siz de geçmişte kupalar kaldırdınız. Taraftar heyecanlı. Biraz daha heyecanlanmak istiyoruz. Bir şampiyonluk daha sizinle kazanabilir miyiz?" sorusuna Fransız hocamız, şöyle yanıt verdi: "Ben de en az sizin kadar istekliyim. Ama şunu söylemeliyim ben bir hayalperest değilim gerçekçi bir adamım. Geçen sezon gibi bir sezondan sonra bizim atacağımız ilk adım toparlanma adımları olacak. Büyük sözler söylemeden önce daha dikkatli davranmaya çalışırım. Siz ne kadar istekliyseniz ben de o kadar istekliyim. Dolayısıyla ayakları yere basan gerçekçi bir şekilde, güçlü bir kadro kuracağız ve en iyilerle rekabet edeceğiz."

"Futbolda mucizelere yer yoktur"

Bir basın mensubunun "Transferde nasıl bir yol izleyecek" sorusuna Le Guen; şöyle yanıt verdi: "Gelir gelmez teknik ekibimle toplantılara başladık. Takımın tanınması ve eksiklerimizin neler olabileceği hakkında konuşmaya başladık. Yavaş yavaş takımı tanımaya başladığımızı söyleyebilirim. Kampa kadar belli bir süre var. Aynı yoğunlukta çalışmaları devam edeceğiz. En iyilerle rekabet etmek için güçlü kadro kuracağız. Bugün bakarsak geçen sezonu 14. bitirmiş bir Bursaspor var. Tabi ki Bursaspor çok büyük bir kulüp ve kendisini konuşlandırması gereken yer ligin tepesi. Ancak bu 10 günde yapılabilecek bir şey değil. Hepimizin istekleri var ama futbolda mucizelere yer yoktur. Hemen olacak bir şey değil bu. Transfere gelince, tabi ki scout ekibimize güveneceğim. Raporlar önem taşıyor. Aynı zamanda çok uzun yıllardır futbolun içindeyim. Benim de tanıdığım bildiğim oyuncular var bunlarla birlikte bir karışım olacak. 2-3 oyuncu getirebileceğimi söyleyebilirim. Dün yaptığımız çalışmalar bununla alakalıydı. Bunun planlamasını yaptık."

"Anahtar kelime birlik"

"Eğer burada başarı gelecekse birliğe ihtiyacımız var. Anahtar kelime birlik. Etrafımdaki herkese ihtiyacım olacak. Tek başına yapamam bunu. Biz birlik olursak bunu başarabiliriz. Gelen bazı oyuncular Fransız olabilir, neden olmasın? Zaaflarımızı ve güçlü taraflarımızı belirlediğimizde olacak bunlar." Bir gazetecinin, "Çok fazla isim var transferde adı geçen. Bu isimlerle ilgili tasarrufunuz nedir" sorusuna Le Guen; "Alex Song benim de daha önce birlikte çalıştığım ve çok iyi bir oyuncu. Tabi ki kararı biz vereceğiz. Başkanımızla konuşarak scout ile bilgi alışverişinde bulunarak. Ama ben bugün isimlerden bahsetmek istemiyorum. Biz Bursaspor olarak geleceğe odaklanmalıyız. Bu oyuncuların geçmişleri güzel ama gelecekte bize ne verip veremeyeceklerini düşünerek adım atmalıyız. Geçmişlerini düşünerek değil" yanıtını verdi.

"Ben de çok istekli ve tutkulu bir futbol taraftarıyım"

Bir basın mensubunun "Bol gol pozisyonuna giren ofansif oynanan takım görmek isteyen bir taraftarımız var. Siz teknik adam olarak futbol felsefenizi nasıl açıklayacaksınız? Ayrıca teknik kadronuzu da öğrenebilir miyiz?" sorusuna Paul Le Guen, "Öncelikle ben de çok istekli ve tutkulu bir futbol taraftarıyım. O tarz oyunun taraftarıyım. Ne kadar çok topa sahip olabilirsek ne kadar çok üretken ve pozisyon üreten bir takım olursak o kadar iyi bir takım addedeceğim kendimizi... Bu oyunu oynamak için buna uygun oyuncuları takıma monte etmek gerekecek. Tabi ki sezon içinde rakibimizi analiz edip söylediğimiz şeylerden belli maçlarda biraz değişikliklere gidebiliriz, anlayışımızı değiştirebiliriz. Ama çok da büyük değişiklikler olmayacak bunlar. Biz her maçta üretken futbol oynamaya çalışacağız. Teknik ekibime gelince, ben her şeyden önce bu ekibe güveniyorum Mustafa hocam ve İsmail hocam ile konuştuk. Ben kendi ekibimden de birilerini getireceğim. Şunu söylemek istiyorum, bir ordu ile gelmiyorum. Bir yardımcı, bir kaleci antrenörü, bir fizyoterapist getireceğim. Dolayısıyla Türk arkadaşlarım ve benimle çalışmayı bilen arkadaşlarımla güzel bir uyum yakalayıp üretken bir ortam yakalayacağız. Sizlere burada çıkıp belli kelimeler söyleyip biz Ay'a gideceğiz gibi ya da buna benzer umutlar satmak istemiyorum. Ama başarıya gitmemiz açısından ne gerekiyorsa ben her şey ile ilgileneceğim, her şeye elimi atacağım. Sizlerle çalışmayı dört gözle bekliyorum. Pozitif ortam yaratmak hepimizin görevi olacak. Ben de sizin yüzünüzde gülümseme yaratmak için çalışacağım. Amacım bu olacak" ifadelerini kullandı.

"Gyan defterini kapattık"

Asamoah Gyan ile ilgili bir konuya açıklık getirmek istediğini söyleyen Başkanımız Ali Ay ise, "İki menajer sağda solda -herhalde kendilerine PR yapmak istiyorlar- sürekli anlatıyorlar. Biz Gyan için 1,6 milyon Euro teklif verdik ama daha yüksek istediler. Araya başka menajerler de girince -beni tanıyan tanımıştır, ben öyle çer çöp işlere ehemmiyet vermem- o anda Gyan defterini kapattık. İlgilenmiyoruz. O arkadaşlar da kapıdan içeri bir daha giremezler. Scout ekibimizle ve Mali asbaşkanımla ilgili konuşmalar yapmışlar. Yazıklar olun Allaha havale ediyorum. Bunu da buradan belirtmek istedim" dedi.

 Bursaspor.org.tr

    • Mustafa  
    30 Haziran 2017 | 15:54
    Levent kizili fenerbahce baskaninla basin toplantisinda gormek icimi acitti yaziklar olsun ekmegini suyunu yediniz BursaYA haiinliktir bu
    • Harbi timsah  
    29 Haziran 2017 | 21:06
    Son dakkada kurtarıp ta kendini şampiyon zannedenlere kapak olsun
    Atalarımız ne demiş
    40 yıllık kani olmazmış yahni
    • Harbici  
    26 Haziran 2017 | 09:24
    Nerde transferler ali ay kandir bakalim milleti menajer oyunu felan asil oyuncu sizsiniz
    • Timsah 16  
    24 Haziran 2017 | 14:54
    Artik onemli olan sadece sabir ve destek bunun harici olanlar rahat birakin
    • Muhendis  
    24 Haziran 2017 | 14:01
    Arkadaslar, taraftar olarak kendimizi gelistirmemiz lazim adamin aciklamalarina dikkat edin size hayal satmiyor yavas yavas duzelecegiz beklentilerinizin farkindayim diyor. Rakibe gore taktik olusturacagiz her takima karsi hucum futbolu oynayamayiz diyor biraz ayaklarimiz yere basmali demeye getiriyor. Bu adama biraz anlayisli ve yapici olmamiz lazim
    • Yeşil79  
    24 Haziran 2017 | 13:27
    -7
    Jourgera kalmali
    • sabri abi  
    24 Haziran 2017 | 10:11
    -11
    keşke düşseydik ali defolur giderdi belki
    • Kamil  
    23 Haziran 2017 | 20:27
    Çilek tıransfer. Faruk Korkmaz Mış bunlar alt yapıdan hayır bekliyor
    • asdfaa  
    23 Haziran 2017 | 19:06
    Aynen tek ihtiyaç sabır 3 haftada hemen yuhalamayalım bu sefer
    • vertblan  
    23 Haziran 2017 | 15:54
    Beyler Hic Supeniz Olmasin bu Defa Turnayi Gozunden Vurduk
    SADECE BIRAZ SABIR insallah ilk macimizi icerde oynariz.
    • GüneyTribünü  
    23 Haziran 2017 | 14:12
    Merhaba. Bir Bursaspor taraftarı olarak bu sezon kombine alacağım her zamanki gibi fakat bir çok taraftar sitesinde forumlarda gördüğüm ve kendimin de katıldığı bir fikiri sizinle paylasmak istedim. Kombine alan taraftarlara fiyati ne ise arttirilarak ayni polarlardan verilerek tribünde birlik ve beraberliği sağlayabiliriz hem hoş bir görüntü olur. Yeni sezonda birlik ve beraberlik açısından çok önemli bir olay olur boyle bir sey yaparsak eger saygilarimi sunuyorum iyi gunler.
    • Yeşil79  
    23 Haziran 2017 | 10:44
    Hamzayida alinca bu yönetim adam gibi transfer yapmadi gecen seneki hatayi hala tekrarlarsa yazıklar olsun
    • yağız  
    23 Haziran 2017 | 10:16
    eğer bu adama 1 sene sabredebilir ve gerek kombine gerekse takımı yalnız bırakmama adına üzerimize düşen görevi (görev min. 20 bin kombine / 25 bin ortalama olmalı..) gerçekleştirebilirsek, bir sonraki seneye gülüş-cümbüş İLK3/TR KUPA FİNAL oynarız.. bu adama sabredelim bir daha böyle bir t.d zor buluruz, hazır yönetiminde sütten ağzı yanmışken daha dikkatli olacaklardır. sakın ola 3 maç üst üste mağlubiyet ya da 4 maç kazanamama gibi bir durumda çatlak sesler çıkmasın aksi halde bırakın geçen seneki halimizi mumla aramayı kocaeli sakaryadan farksız oluruz.... tekrar söylüyorum bu sene sabır!
    • alperrr  
    23 Haziran 2017 | 08:31
    FERİD kardeş teşekkürler.. hep böyle olalım inş... arkadaşlar dün bütün basın yayını okudum dinledim izledim... ortak görüş sabır sabır sabır ki olursa Bursaspor herzaman yukarı oynar..lütfen sabır gösterelim.. çorbacı tribün liderleri sizde tribünü bırakmaya niyetiniz yok gibi duruyonuz lütfen birleştirici olalım yeni sezonda.. size düşen görevde bu yeni sezonda...
    • garaj6  
    23 Haziran 2017 | 08:23
    ''Ferrari alıp depoyu dolduramamak'' olarak yorumluyorum bu adamın gelişini, umarım yanılıyorumdur. Adamın iyi olduğu ortada fakat bizim yönetimde iş yok. İyi bir teknik adam boş kadro. Deposu boş Ferrari misali.

    Acilen oyuncu almamız gerekiyor zaman daralıyor çok hantal gidiyoruz.
    • ALİVELİİ  
    22 Haziran 2017 | 18:17
    -3
    defans agırlıkla yerli ucuz, orta saha kaliteli yabancı kanatlar ucacak kadar kaliteli forvet için kıyın milyonlara başarı ancak böyle gelir
    • Telekom Mehmet  
    22 Haziran 2017 | 18:13
    Sevgili Bursasporlular evet gerçekten bizim en büyük ihtiyacımız olan şey birlik öyle4 hale gedlik ki herşeye bir neden bir sebep buluyoruz ayrıca hiç nir şeyi beğenmiyoruz bakın Bursaspor taraftarının en büyük gücü her koşul ve şartda takımın arkasında durmasıdır peki biz geçtiğimiz sezon enler yaptık yeni sezonda küfür etme ettirme 35 bin kombine atkını formanı al olsun bakalım Batalla yı sevdiğimiz gibi mi yapacagız kimse kimseye suç bulmasın lütfen herşey senın benim bizim elimizde inşallah çıkarsın güzel bir birlikteliği yakalarız tıpkı 2010 da ki gibi
    • Mustafa  
    22 Haziran 2017 | 17:22
    10
    Burasi Bursa zor sehir cilgin atesli camia pol le guen dogru yerde oda bu buyuk taraftara guve nirse daglari yikariz biz
    • uçbeyi  
    22 Haziran 2017 | 16:16
    21
    Le Guen, ayakları yere sağlam basan, gerçekçi ve deneyimli bir teknik adam .

    Süper lige ne kadar sürede uyum sağlayacağı önemli .

    Fransadan 2-3 futbolcu getirecekmiş. Yeterli olmaz .

    Şayet Alex Song transfer edilebilirse , araya atacağı pasları kontrol edebilecek hızlı forvet oyuncuları gerekli . Oyunu tek yönlü oynayan Bilal Kısa ya da gerek kalmaz . Çok kolay gol pozisyonlarına gireriz . Bu sistem kurulursa müthiş bir takım haline geliriz.

    Kondisyonerini getirmesi de çok önemli . Uzun lig maratonunda futbolcuların kondisyonu bitebiliyor . Bunun iyi ayarlanması gerekli .

    Diğer önemli ve öncelikli bir konuda verim alamadığımız futbolcuların gönderilmesi . Gitmesi gereken çok futbolcu var . Zaten bu futbolcular atletik kadro ile uyum sağlayamaz .

    Fakaaaaaaaaaaaat ;


    Ali Ay ve ekibine güvenmiyorum .

    Ne dik duruş gösterebiliyor , ne de doğru ve zamanında hamleler yapabiliyor .


    Bu yönetim başımızı ağrıtmaya, bizi üzmeye devam edecek .
    • gerçek taraftar  
    22 Haziran 2017 | 16:12
    inşallah belediyede çalışan sözde tribün liderleri daha 2 haftadan sana sallamazlar hocam. Le Guen İnşallah başarılı olursun.Seni ilk protesto eden belediyede yoğunluk olarak çalışan maraton grubu ve ünitimsah olur.Sonra texas gelir

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR