KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Özlüce'de çalışmalar başladı

04 Ağustos 2016 | 22:39

1 yorum

5957 okunma

Takımımız 3 günlük izinin ardından bugün akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla çalışmalarına başladı.

Sezon başı hazırlıklarının 3. Etabına başlayan takımımız bugün akşam saatlerinde Özlüce Tesislerimizde antrenman yaptı.

Teknik Direktörümüz Hamza Hamzaoğlu nezaretinde gerçekleşen antrenman yaklaşık 2 saat sürdü.

Isınma koşularıyla başlayan antrenman esneme çalışmasıyla devam etti. Takımımız daha sonra tempolu koşular yaptı. Son bölümde ise 6'ya 3 kontrol pas oyunu ve yarı sahada 3 kale ile maç yapıldı.

Takımımız yarın sabah saatlerinde yapacağı antrenmanla çalışmalarını sürdürecek.

Faty, Cris ve Sane'ye Doğum Günü Sürprizi

Antrenman öncesi futbolcularımız Cristobal Jorquera, Vieux Sane ve Ricardo Faty için sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı. 3 oyuncumuzun da aynı gün doğum günü olması sebebiyle aynı anda kutlama yapıldı. Doğum günü pastasının mumlarını üfleyen futbolcularımız bu güzel organizasyon için teşekkür ettiler. Daha sonra Başkanımız Ali Ay, Yönetim Kurulu Üyemiz Yüksel Çolak, Teknik Direktörümüz Hamza Hamzaoğlu, teknik ekibimiz, futbolcularımız ve personelimizin tebriklerini kabul ettiler.

 Bursaspor.org.tr

    • Nexus  
    04 Ağustos 2016 | 23:05
    Doğru düzgün 3 adam bizi ilk 5e sokar. Yaptığın iyi icraatları sportif başarısızlıkla unutturucan başkan. İyi adamsın ama futboldan anlamıyosun. Kadro işini Profesyonel birilerine bırakın.(Hh zaten kadro kurma konusunda sıkıntılı ona hiç güvenilmemeli) Ayrıca sosyal medyasa gsli taraftarlar HH'nin takıma iyi kondisyon yükleyemediğinden dert yanıyodu bunu da sene içinde görücez inşallah yanılıyolardır.Kondisyonsuz takım hiç bir zaman başarılı olamaz.

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR