KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Özer'e Mersin kancası!

18 Ağustos 2012 | 01:49

5 yorum

5627 okunma

Bursaspor'un ilgilendiği oyuncu için Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan devreye girdi.

Yeni sezon öncesi transfer harekatında hız kazanan Mersin İdmanyurdu’nun Bursaspor’un daha önce teklifte bulunduğu Fenerbahçeli Özer Hurmacı’yı transfer etmek istiyor.

AK Parti Mersin Milletvekili ve Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan’ın Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Abdürrahim Albayrak ile yaptığı görüşmelerin Culio’nun transferinde kritik bir rol oynadığı belirtilirken; Arjantinli futbolcunun imza törenine AK Parti Mersin Milletvekili ve Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan da katıldı.
 
’KENDİSİ DE KAZANIR...’

 
Bakan Çağlayan, Fenerbahçeli futbolcu Özer Hurmacı için transfer girişiminde bulunduğunu, Kulüp başkanı Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu üyesi Abdullah Kiğılı ile gerekli görüşmeleri yaptığını belirterek, şöyle konuştu:

“Zannediyorum ki, Özer’in, başka beklentileri, büyük beklentileri var. Kendisine bir ağabeyi olarak, bir büyüğü olarak, Ekonomi Bakanı olarak tavsiyem şu: Özer iyi bir futbolcu. Mutlaka Mersin İdmanyurdu’na da katkı sağlar ama gelirse kendisinin de aldığı verdiğinden çok daha fazla olur.”
 
’HEDEF AVRUPA KUPALARI...’
 
“Özer’in Mersin’de olmasının kendisi açısından çok önemli olacağını ifade etmek istiyorum. Mersin İdmanyurdu değil Özer kaybeder. Umarım ki, belki biraz daha olumlu ve ılımlı yaklaşarak kulübün kendisine yaptığı teklifi değerlendirir.” Mersin İdmanyurdu’nu artık Avrupa kupalarına taşımak istediklerini ifade eden Bakan Çağlayan, ’’Mersin İdmanyurdu hak ettiği şekilde Avrupa kupalarında yerini alacak. Ligde ilk maçımızı Orduspor ile yapıyoruz. Mersinlilere bir bayram hediyesi vermelerini takıma iletiyorum’’ dedi.
 

 Olay Gazetesi

    • Mustafa D.  
    18 Ağustos 2012 | 15:26
    inşallah gider o adamdan bize hayır gelmez zaten bizans havası soludu bozulmuştur
    • lethe  
    18 Ağustos 2012 | 14:55
    ne demeli bilmiyorum.bu ibretlik bir durum aslina bakarsaniz,Bursali bakanlar onlarin kardeslerinin ne denli Bursa sewdalisi olduklari anlasiliyor,bugun her transfer hareketi bir sekilde sonduruluyor taraftar da bunu yonetimin beceriksizligi olarak algiliyor.bakanlar cikip transfer yapiyor yok boyle bir durum.hep diorduk ya anadoludan sampiyon cikmaz diye ciktiginda da hicbirseyin degismedigi ortada rahat durmuyor su nefis.futbolumuzun durumu rezillik.
    • Velii  
    18 Ağustos 2012 | 10:35
    Yolu açık olsun , Bellushi olursa kulübede otururdu.
    • Murat  
    18 Ağustos 2012 | 09:59
    Şu bakanlar kendi işini beceremiyorken, transferlere el atıyor ya sinir oluyorum.
    • hayırlıolsun  
    18 Ağustos 2012 | 02:34
    Cumaya kadar bekleriz sonra kaşımpaşa alır.

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR