KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Ozan'ı kolay kolay alamazdık

02 Ocak 2013 | 09:35

3 yorum

7607 okunma

Kasımpaşa'nın Gürcü teknik adamı, tecrübeli futbolcunun kalitesinin farkında olduklarını belirtirken, kadro dışı kalması sebebiyle Ozan İpek'e talip olduklarını ve takımlarına önemli bir oyuncuyu kattıklarını söyledi.

Bursaspor'da kadro dışı kalan ve Kasımpaşa ile anlaşan Ozan İpek'in yeni teknik direktörü Shota Arveladze, Bursa Hakimiyet'e özel açıklamalarda bulundu. Gürcü teknik adam Ozan'ın kalitesinin tartışılmaz olduğunu belirterek; "Açıkçası Ozan İpek kadro dışı kalmasaydı kendisini kolay kolay alamazdık. Bursaspor'dan ayrılmak istediği için kadromuza katabildik" dedi.

KENDİSİNE GÜVENİYORUM
Ozan İpek'in uzun süredir topla antrenman yapmamasının ve maça çıkmamasının kendileri için fazla önemli olmadığını belirten Shota Arveldze; "Durumu zaten belliydi. Ona rağmen renklerimize bağladık çünkü kendisine güveniyoruz. En kısa zamanda açığını kapatıp takıma katkıda bulunacağını düşünüyorum" ifadesini kullandı.

BİREBİR GÖRÜŞTÜM
Başarılı futbolcuyla birebir görüştüğünü belirten Gürcü çalıştırıcı; "Ona kulüp ile ilgili her şeyi ve hedeflerimizi anlattım. Sonucunda kendisini ikna ettik" dedi. Ligin en az gol yiyen takımlarından biri olduklarını sözlerine ekleyen Arveladze; "İyi bir takımız. Oyunu bırakmama özelliğimiz var. Ozan'ın gelmesiyle hücum hattımız daha da güçlendi" açıklamasını yaptı.

 

 Hakimiyet Gazetesi

    • cihan carsamba green  
    02 Ocak 2013 | 22:05
    baksın dalgasına bizene artık ozandan biz önümüze bakalım
    • ahmet pas  
    02 Ocak 2013 | 18:56
    ulan ozan, bize bu sene gol atmayasın sakın, kadro dışı bıraktı diye hocaya, sattı diye yönetime demediklerini bırakmaz bunlar..
    başarılar dilerim şampiyon ozan, gönlümüzde yerin var..
    • ölümüne bursaspor  
    02 Ocak 2013 | 13:08
    şotayı izlemekten zevk alırdım, teknik direktör kende bizans basınına karşı yaptığı açıklamalara hayranım.. başarılar ozan ipek

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR