KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Ozan önümüzü açtı

18 Ağustos 2012 | 14:01

2 yorum

6622 okunma

Timsahın genç oyuncular, Ozan Tufan ın KuPS Kuopio maçında attığı golün kendilerine adına büyük şans olduğunu söylediler.

Bursaspor’un alt yapısından yetiştirdiği ve kısa sürede A takıma yükselen genç yetenekleri Ozan Tufan, Emre Pehlivan, Furkan Soyalp ve Süheyl Çetin, formayı kapmak için çok çalıştıklarını söylediler.
 
KuPS maçında oyuna girdikten sonra golle tanışan Ozan, “Takımdaki ağabeylerimin, arkadaşlarımın benimle mutluluğu paylaşması çok güzel” diye konuştu.
 
Emre Pehlivan ise Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın takımı gençleştirdiğini belirterek, “Genç ve dinamik bir Bursaspor oldu, diyebiliriz. Ozan Tufan gol atınca ben de çok mutlu oldum ve duygulandım. İnşallah devamı gelir” dedi.
 
GOL BİZİ SEVİNDİRDİ...
 

Bu yıl A takımla antrenmanlara başlayan Furkan Soyalp, “Herkesin bizden beklentisi var. Bu doğrultuda çalışıyoruz. Umarım bunları karşılıksız bırakmayız. Takımda herkes bize destek oluyor. Ozan Tufan gol attığında hepimiz çok sevindik. Umarım diğer genç arkadaşlarımıza da ve bana da şans doğar. Ozan’ın bu durumu gençlerin önünü açacaktır” şeklinde konuştu. Genç oyuncu Süheyl ise Ozan Tufan’ın attığı golün herşeyin başlangıcı olacağını anlatırken şunları söyledi: “Kendim gol atmış gibi sevindim. Anlatılmaz yaşanır. Herşeyin başlangıcı bu. Hocamız şans verirse bunu kullanmaya çalışacağız.”

 Olay Gazetesi

    • 16spor  
    21 Ağustos 2012 | 14:34
    inşallah bizde siz başarılı oldunuzmu en az kendi bir parçamızının ,bir canımızın başarısı kadar seviniyoruz,siz çok çalışın başarılı olun benim için en iyi yabancı transferden daha iyidir.
    • sakal  
    18 Ağustos 2012 | 21:04
    genç timsahlar ...

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR