KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

"Oynamamak beni çıldırtıyor"

20 Ekim 2013 | 12:05

17 yorum

8421 okunma

Bursaspor'un talihsiz ismi Ozan İpek, içini Olay Spor'a döktü.

Şampiyon kadrodan ilk önce aklımıza gelen isimlerin başında geliyor Ozan İpek...

2. Lig B kategorisinde Bucaspor'dan transfer edilmiş, sırtına geçirdiği yeşil beyaz formayla oynadığı futbol ve attığı gollerle takımının şampiyonluğunda büyük pay sahibi olmuştu...

Şampiyon kadronun dağılmasının ardından Bursaspor'u 2 sezon neredeyse tek başına sırtlayarak Avrupa Kupaları'na katılmasını sağlayan yıldız oyuncu, önce Sebastian pinto ardından da Vederson'la yaşadığı ufak bir pürüzün ardından dönemin teknik direktörü Ertuğrul sağlam tarafından kadro dışı bırakılmıştı.

Aslında işte o anda Ozan İpek'in çöküşü başlamıştı.

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Mersin İdmanyurdu'na kiralanan yıldız oyuncu burada da 2 maç oynamadan kadro dışı kalarak bir sezonda iki kez kadro dışı kalan oyuncu olarak ilke imza atmıştı.

Bu sezon başında Erkan Körüstan Başkanlığı'nda kendine yeni bir sayfa açan Ozan İpek, kampta en çalışkan isimlerin başında geliyordu.

Kampın yıldızı olan Ozan Bursaspor'dan ayrıldıktan sonra sol kanatta yaşanan sıkıntıya ilaç olacaktı.

Yeniden efsane gibi geri dönmeyi planlayan Milli oyuncu, Avusturya Kampı'nda Eintracht Frankfurt ile oynanan hazırlık maçında rakibi ile girdiği pozisyonda sağ ön çapraz bağlarını koparmıştı.

Türkiye'ye döner dönmez ameliyat olan ve yeniden sahalara dönmek için gün sayan Ozan, futbolu çok özlediğini ve Ocak ayında takımla birlikte çalışmalara başlayacağını Olay Spor aracılığıyla paylaştı.

'Ciddi bir sakatlık yaşadın ve üzerinde talihsizlik var. Son durumun nedir?' sorusuyla ilgili Ozan şunları söyledi:

'Bu sezon benim için çok kötü geçti. İyi hazırlandım. Kampın son günlerinde şansız şekilde sakatlandım. Tedavim devam ediyor. Bana uygulanan bir program var. ilk aşamayı bitirdik. Şuana kadar iyi geçti. Sakatlığım tedaviye yanıt verdi. Bu sakatlıkta sabır önemli. Şuan durum çok iyi. Bu işin prosüdürü kendini iyi hissetsen bile 6 ay. Şuan oynama lüksün yok.'

DAUM ALMANYA'YA GÖNDERİYOR

'Erken dönmeye çalışanlar oldu mesela İsmail Köybaşı, Mustafa Pektemek ve Ersan Gülüm. Durumları ortada. Yeniden nüksetti. Yani çok riskli. Bu süre çok önemli. Bu da şubatın ilk haftalarına geliyor. Tedavi hep sürecek. Buradaki sonlandı. 10 gün içinde Almanya'ya gideceğim. İkinci aşamayı hoca çok istiyor. Köln'deki kliniğe gönderiyor. Dünyanın en iyi kliniklerinden biriymiş. Artık döneceğim günü bekliyorum. İnşallah hayırlısı olur.'

'ÇOK ÖZLEDİM'

Futbolu çok özlediğini belirten yıldız oyuncu, 'Sakatlıktan bu yana 2 ay geçti. Topa vurmak istiyorum durduyorlar. Maçları dışarıdan izlemek çok zor. Birşey yapamıyorsun. Çıldırıyorsun. Bu sezon gerçekten çok farklı. Yeni hoca takım farklı. Daum geldi. Uyum için süre geçmesi lazım. Karabükspor maçında iyi oynadılar ve uyumlu gözüktüler. İlk 6 hafta uyum yoktu. Bu dışarıdan belli oluyordu. Karabük maçı inşallah iyi bir başlangıç olur da arkasından skorlar gelir' dedi.

'TARAFTAR HAKLI'

Taraftar tepkisinin normal olduğunun altını çizen Ozan, şöyle devam etti:

'Taraftarın tepki göstermesi çok normal. Avrupa'dan erken elendik. Bu çok kötü etkiledi herkesi. Tepki konusunda şunu da söylemek istiyorum, olsun ama aşırı yapmamaları lazım. Sonuçta bu oyuncularla bu takım gidecek. Tepki herkesi etkiliyor. Taraftar desteklerse herşey güzel olur. Taraftarla oyuncular uyumlu olmalı.'

'ELENİNCE ÇILDIRACAKTIM'

'Gerçi dışarıda olunca çıldırıyorsun. UEFA Avrupa Ligi ön eleme maçında Sırbistan'ın Vojvodina takımına elendiğimiz maçta sinir katsayım arttı. Hiç beklemiyorduk. İnsan üzülüyor. Kategori atlamamız lazım. Tamam her sene katılıyoruz ama bu heyecanı düzene sokmak lazım. Gruplara kalmak lazım. Bunu başaramayınca da hiçbirşeyin anlamı yok.'

YÜKLEME YAPIYORLAR

Teknik direktörler konusunda fazla konuşmak istemediğini ifade eden Milli oyuncu, 'Her hocanın idman yapısı farklı. İyi çalıştık veya kötü çalıştık diyemezsin. Aslında Daum'un geldiğinde söylediği doğruydu. Eksiklerimiz çoktu. İyi çalışmadık. Şuan onu toparlamaya çalışıyoruz. İyi yükleme yapıyorlar. Her hocanın antrenman şekli farklı. Daum farklı, Hikmet Hoca farklı düşünür. Bunun için biz yorum yapamayız' dedi.

'ŞAMPİYON KADRO EFSANEYDİ'

Şampiyon kadroda çok iyi oyuncular bulunduğunu sözlerine ekleyen tecrübeli kanat oyuncusu Ozan İpek, 'O dönem kadro efsaneydi. Şuan kadroya bakıldığında şampiyon kadroyla arasında ne kadar fark olduğunu anlarsınız. Bu kadar kısa süre içerisinde yani 3 senede neredeyse tüm kadro değişti. Bunun zararı bize oldu. Bunu tekrar toparlamak iyi oyuncular bulmak, uyum sorunun atlatmak, inanılmaz zor' dedi.

'VOLKAN'IN KATKISI OLUR'

Transferde ismi gündemde olan Volkan Şen'in kendisinde ayrı bir yeri olduğunun altını çizen Ozan, 'Volkan Şen kardeşim. Gibidir. O benim adamım. Onun gelmesini tabi ki isterim. Çok faydalı olur. Sadece sevdiğimden değil o buradayken beraber yaptığımız işler inanılmazdı. Çok iyi oynuyorduk. Şuan takımda o seneki gibi arkadaşlığın olduğuna inanmıyorum. Volkan'ın buraya gelmesi hem bizim için hem takım için inanılmaz iyi olacaktır. Katkısı çok fazla olur' diye konuştu.

'GÜZEL BİR TESADÜF'

Sezon başında Ertuğrul Sağlam'ın çalıştırdığı Eskişehirspor maçında oynamak için çok çalıştığını ancak sakatlık çıkınca nasip olmadığını belirten Ozan İpek, 'Eskişehirspor maçında oynamak isterdim. Ertuğrul Sağlam eski hocamdı. Uzun süre sonra formayı alacaktım. İstekliydim, İnançlıydım. Allah bazen vermiyor. O hafta sakatlandım. Dönüşüm o maça denk gelebilir ama tesadüf. Güzel bir tesadüf' dedi.

'OYNARSAM MİLLİ TAKIM'A GİDERİM'

Ozan İpek, sakatlığının geçmesinin ardından Bursaspor'da yeniden oynaması halinde A Milli Takım'a gideceğini iddia etti.

Ozan, 'Ben kadro dışı kalmadan 4 ay önce A Milli Takım'a çağrılmıştım. Orası farklı bir yer. Fatih Hoca'nın gelmesi iyi oldu. Herkes orada olmak ister. Ben oynadıktan sonra zaten milli takıma rahat giderim' diye konuştu.

'RUSYA'DAN İSTEDİLER, KABUL ETMEDİM'

Yıldız oyuncu sakatlanmadan birkaç gün önce transfer teklifi aldığını söyledi.

Avusturya kampında teklifin geldiğini söyleyen Ozan, 'Teklif yurt dışındandı. Rusya'dan bir kulüp ciddi anlamda beni istedi. Ancak ben Bursaspor'dan ayrılmayı hiç düşünmedim. Yeşil beyazlı formayı giymek istiyordum. O yüzden teklifi reddettim' şeklinde konuştu.

 Olay Gazetesi

    • Vedat Akcakoca  
    24 Ekim 2013 | 21:16
    Az daha sabir dualarimiz seninle!
    • kuştepe  
    24 Ekim 2013 | 18:49
    teksasa maç öncesi çağıracağımız günü sabırsızlıkla bekliyoruz.piskopat ozan piskopat ozan piskopat ozan piskopat ozan
    • enes  
    21 Ekim 2013 | 17:20
    Daum'a tesekkurler,sayesinde insallah kus avcisi eski ihtisamli gunlerine donecek
    • serdar  
    21 Ekim 2013 | 16:40
    sahalara fırtına gibi döniceğinden eminim çünkü futbola bukadar acsın en büyük cevabı ertuğrul sağlama eskişehir maçında sen vericeksin o maçta ölümüne oyna sağlamın o büyük egosuna bi cevap ver
    • frente crocodile  
    21 Ekim 2013 | 07:49
    Sevgili ozan umarim bu surec sana iyi gelmistir ve akillanmissindir. Futbola ihanet etmenin bedelini oduyorsun. İnsallah uzun surmez cunku seni mumla ariyoruz.
    • bursalıpala  
    20 Ekim 2013 | 23:39
    dön desem seviyorum seni dön desem seni nasıl ozledik bir bilsen
    • 10 P.M.B !  
    20 Ekim 2013 | 23:08
    2.yarı sol açık transferimiz garanti yeni transfer gibi olacak eminim kadrodaki en iyi kanat adamı Ozan..!
    • mk  
    20 Ekim 2013 | 20:21
    Don artik sampiyon ruh...
    • Cephe1963  
    20 Ekim 2013 | 19:42
    Volkanın gelmesini istiyorsun da bizim ergen taraftarlar istemiyo..Bu ergenlerden kurtulmamız lazım
    • ŞİPTAR  
    20 Ekim 2013 | 18:46
    YENİ KADRO OCAKTAN SONRA :

    FREY

    BASSER CİVELLİ SERDAR TAİWO

    VOLKAN BELLUSCHİ CEYHUN G. OZAN

    BATALLA CENK TOSUN

    ALINMALI BU 3 İSİM PARAYA KIYILMALI

    VOLKAN BU TAKIMA DİNAMİZM KATAR
    CEYHUN SAVUNMAYI VE BELLUSCHİ RAHATLATIR
    CENK TOSUN DA HEM GENÇ HEM DE MİLLİ TAKIM DA OYNAYAN ENES VE BATUHAN LA BİRLİKTE FORVET SIKNTIMIZ KALMAZ ARTIK


    • aJk  
    20 Ekim 2013 | 18:09
    13
    Ozan cok degisti özel hayatınıda yola soktu aklı tamamen basında ve futbola suan ac.

    Sakatlıgı insallah atlatacak ve eski ozan olacak guveniyoruz sana kocum benim
    • Mustafa D.  
    20 Ekim 2013 | 13:28
    19
    iki şerefsiz yüzünden harcadılar adamı zamanında
    • Kestelliler  
    20 Ekim 2013 | 12:59
    16
    Ozan İpek - Serdar- Batalla bu takımı gönülden seven 3 kişi !
    • caner  
    20 Ekim 2013 | 12:50
    ozan inşallah bir an önce toparlanırsın geçmişte bazı hataların olmuş olabilir ama tek suçluda sen değilsin tabiki ertuğrulunda birçok hatası vardı takımın sana ihtiyacı var biran önce gel
    • pmb10  
    20 Ekim 2013 | 12:48
    adamsın ozan, adamın dibisin
    • Ali G  
    20 Ekim 2013 | 12:43
    36
    sol tarafta tuncayı görmek bizide çıldırtıyor be ozan. Dön artık
    • BS16  
    20 Ekim 2013 | 12:23
    12
    Sayılı gün çabuk geçer ozi bizde seni çok özledik..

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR