KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

"Önemli olan kazanmaktı"

22 Eylül 2016 | 16:13

10 yorum

7748 okunma

Teknik Direktörümüz Hamza Hamzaoğlu, Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu'nda Bayrampaşa'yı 1-0 yenerek bir üst tura yükseldiğimiz karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulundu.

Bu tür maçların her zaman zor olduğuna dikkat çeken Teknik Direktörümüz Hamzaoğlu şu ifadeleri kullandı: "Bayrampaşa'yı tebrik ediyorum. Bizim daha iyisini yapmamız lazım. Şartlar, zemin ve rakibin oyunu ne olursa olsun daha iyi olmak zorundayız. Bayrampaşa bizden daha iyi bir oyun ortaya koydu. Biz de mücadele ettik, koştuk ancak önemli olan takım olarak beraber bir şeyler ortaya çıkarmaktı. Sonuçta kazanmak önemliydi. Böyle maçlarda konsantre olmakta zorlanıyorsunuz. Biz de oynarken zorlanıyorduk. Ciddiye almak, dikkatli olmak zorundasınız. 3. Lig takımı dememek lazım. Oyuncularını ve hocalarını tebrik ediyorum. Takım olmayı başarıyorsanız oynadığımız lig önemli değil. Ümit ediyorum bundan sonraki maçlar bu kadar zor geçmez bizim için. Bu sene de genç oyuncularımıza şans vermeye ve onları kazanmaya devam edeceğiz."

Hamzaoğlu, Pazar günü sahamızda oynayacağımız Kasımpaşa maçına ilişkin olarak da , "Kasımpaşa'yı ligdeki durumu ile değerlendirmemeliyiz. İyi bir takım Kasımpaşa. Biz iyi bir oyun iyi bir mücadele ile çıkmak zorundayız. Artık bu maçı geçtik tamamen Kasımpaşa maçına odaklanacağız., nşallah iyi oyunla bu maçı da kazanırız" diye konuştu.

 Bursaspor.org.tr

    • byiztherap  
    24 Eylül 2016 | 18:22
    -2
    Mac kadrosunda yedeklerde dahil dahil akhisar coplerini gormek istemiyoruz arti bunlara birde sinani ve necidi ekleyelim alin vakifkoyden genclerimizi bunyamin var mert var kubilay var emirhan var berke var var da var onlardan daha iyi ve daha hirsli oynarlar emin olun..
    • inadına teksas  
    24 Eylül 2016 | 08:47
    -1
    ÖNEMLİ OLAN ! yedek futbolculardan gençler ve bir kaçı hariç hiçbir hırs istek ve arzu göstermemiş olması !

    özellikle de senin akhisar dan getirdiğin çöpler !!!! anlıyo musun hamza !
    • byiztherap  
    23 Eylül 2016 | 14:10
    Kucumsemek icin soylemiyorum yanlis anlasilmasin bu sozum Bayrampasaya karsi bile (arada birden fazla klasman farki oldugu icin ) top oynayamayanlar en basta BILAL kazmasi olmak uzere sirasiyla Necid Merter Sercanin bu takimda yeri yok olmamali hoca onemli olan kazanmak dio ya her zaman bu kadar sansli olamazsin hoca mac 0-0 iken metin tecrubesizce davranmayip yanindaki arkadasina topu verse adam bos kaleye atacakti golu o zaman basin aciklamasinda ne dicektin acaba merak ediyorum akhisardan aldigin evlatliklarini gondermedikce bu klupte omrun cok uzun degil buraya yaziyorum girersen okursun...
    • 16BS224Texas  
    23 Eylül 2016 | 03:08
    -2
    Sayın hocam.
    Haklısınız önemli olan bu turları geçip gruplara kalmak olsa da
    Bu taraftar böyle bir oyunu haketmiyor.
    Lutfen artık bu tip maclarda kadro tamamen gençlerden kurulsun.
    Elensekte onlarla elenelim.
    Yine de o kadar uzulmeyiz çünkü onlar bizim geleceğimiz.
    Eğer gelecekte yasanacaksa sevinçler veya huzunler sizle veya siz siz bırakalım onlar yaşatsın çünkü onlar bizim geleceğimiz.
    Gelelim bu haftaki kasımpaşa maçina;
    Sayın hocam sayenizde stsl de iyi gidiyoruz.
    Düşüncem o ki artık taraftarlar sizden bol gollü galibiyetler bekliyor.
    Tam da zamanı.
    Bu hafta olursa ilaç gibi gelir.
    Futbol şansıyla beraber nice başarılar dilegimizle hepinize kolay gelsin.
    ŞAMPİYON Bursaspor...
    • timsah rafo  
    22 Eylül 2016 | 22:52
    dj serci bu aralar müziğe yoğunlaştı sanırım yeni harmoniler yakalamış olacak ki sahada yokları oynuyor hiçliğin dibine vurmuş külüstür herif.gitti gül gibi kavruk bakambu necid gereksizi ile ayarsız sercanı çekiyoruz.
    • cavit  
    22 Eylül 2016 | 21:40
    umarım bu kadar zorlanmayız diğer maçlarda demiş hamzaoğlu hamza.eeee sonuö tabii ki en önemli olay parayı da tarihi de senin lehine işletir ancak kötü oynayarak her maç ecel terleri içinde balına gollerle ite kaka kapana kapana hele iç sahada nereye varırsınız?işte bütün mesele bu ayrıca yeni transfer edilen oyuncuların alayı cacık hangisinden yararlanıyoruz da tasarruf etmiş oluyor kulüp sat bakalım kim alıyor?kaliteli üç oyuncu almamak için 9 çöp aldık devre arası postalasan üste para verip yerlerine oyuncu alman lazım.bazı dangalaklar anlamamakta ısrarcı.sane stopermiş ulan bayrampaşaya karşı oynamıyorsa elde patlamıştır o!ismail desen canlı bomba her maç vukuat!hele necid bu oyunla bakambuyu mumla aratır.7 milyon için verilecek adam değildi bakambu kar ettik ha bölükbaşı da ali ay da hava gazı!
    • Eser  
    22 Eylül 2016 | 17:48
    Zemin patates tarlası gibiydi il idarenin stadını vermişler Bursaporumuza bu zeminde bu kadar olur dua edelim sakatlık olmadı Kasımpaşa maçı öncesi
    • Manifesto  
    22 Eylül 2016 | 16:57
    Necid Merter Bilal Jorguera Sercan Sinan ilk 11 oynayamaz bu takımda. En fazla son yarın saat veya sakatlık cezalı oyuncular gibi zorda kalırsak. Sivok Mert Bünyamin iyiydiler. Mert her maç 18de olmalı ve Sercan'dan önce tercih edilmeli.
    • Ufuk Yılmaz  
    22 Eylül 2016 | 16:31
    Merter Bilal Sinan Sercan çok yetersiz umarım günün birinde çok daha iyi oyuncular görürüz şu takımda
    • semih16  
    22 Eylül 2016 | 16:18
    Rezalet top oynuyor takım

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR