KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Olcay Şahan an meselesi

27 Haziran 2012 | 09:40

14 yorum

9374 okunma

Orta saha ve sol kanatta görev yapan 25 yaşındaki futbolcunun Bursaspor'a transferi an meselesi.

Bursaspor, 1 ay önce Galatasaray’ın transfer etmek istediği Kaiserslautern’de forma giyen Olcay Şahan’ı kadrosuna katmak için harekete geçti.
 
Yeşil beyazlı yönetimin Olcay’ın ağabeyi ve FİFA menajeri olan Osman Şahan’la görüşmelere başladığı ve gurbetçi futbolcunun transferini bitirmekte kararlı olduğu bildirildi. Bundesliga’dan bu sezon düşen Kaiserslautern kulübünün 25 yaşındaki oyuncu için 1.5 milyon Euro bonservis bedeli istediği öğrenildi.
 
SAĞLAM ONU İSTİYOR...
 
Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın 2 yıl önce Alman 2. Lig ekibi MSV Duisburg’da forma giyerken de görüşme yaptığı Olcay’ın Türkiye’de oynamaya sıcak baktığı bildirildi. Galatasaray’a transferi son anda yatan, Trabzonspor ve Kayserispor’un da bir ara ilgilendiği Olcay, UEFA Avrupa Ligi maçları nedeniyle Bursaspor’a gelmek istediği öğrenildi. Her iki ayağını da kullanabilen gurbetçi futbolcu sol kanatta ve orta sahada forma giyiyor. Çifte vatandaş olan Olcay’ın işini bitirmek isteyen Bursaspor’un diğer taraftan 1,5 milyon Euro’luk bonservis ücretini aşağıya çekmeye çalıştığı bildirildi.

 Olay Gazetesi

    • emre_mdnya  
    28 Haziran 2012 | 02:12
    arkadas sankı sebze halinden curuk domates alıyon bas parayı arkadas kayserı bıle ıstedıgı transferı yapıyo bız hala uc kurusun hesabını yapıyoz baskan yapamıcaksan sıktır gıt.ver parayı bız gıdıp alalım
    • osman adıgüzel  
    27 Haziran 2012 | 21:37
    partizan kardeş söylediklerine katılmamamk mümkin değil doğru yazmışsın .. fakat yattara ve tuncan şanlı Bursaya ne katkı veriir ? onların ahı gitmiş vahı kalmış inşallah iyi bir transfer yaparlarda bizde şaşırıız :)
    • isim soyisim  
    27 Haziran 2012 | 19:49
    3 gün sonra cikacak olan haber " kulüpler anlasamadigi icin transfer gerceklesmedi" siktirin gidin herzaman ayni haberler
    • partizan  
    27 Haziran 2012 | 18:37
    imzalı formasını alın yeter..ancak,büyük Bursaspor yönetimi başarabilir bunu:)not: transfer filozofu hacı ertuğrul efendi hazretleri,"takımda kendisinden daha meşhur bir futbolcu görmek istemez"..bunu kendisine de yazdım okumuştur inşallah! cevap bekliyorum!unutmayın diye yazdım..şükrü arkadaş bak sen çok kaşınıyorsun:) bu kadar doğruyu yazarsan,şakşakçılar eksiye boğarlar seni..sen kimsin ki ertuğrul efendimizin transfer politikasını eleştiriyorsun? hem şampiyonluğu rüyanda görürdün:) herşeyin en ama en iyisini o bilir..geçen sene ince ince eleyip sık sık dokuyup aldıkları transfer bombaları:) tunay acar,bıldırcan,kaldırımcan,mehmet sak,muhammede karşılık aldıkları ahmet arı,steinert,leblebici insua,nunez,stepanov,takoz tago,swensson vs..geri postalamadılar mı?yapılan 41 transferin 36 sı fiyasko olsa da alkış tutacaksın! buna ters büyü derler..ne kadar kötü o kadar iyi felsefesi..sonra da büyük taraftar stadı tıklım tıklım neden doldurmuyor diye ağlansalar da şöyle deriz beraber;..ah dolar!..yazıcının ensesini seyretmeye gidemem ben stada!ertuğrul efendi hazretleri bu takımda kendisinden daha meşhur bir oyuncu görmeye tahammül edemezz! gelir gider dengesiymiş,para politikasıymış..geç bu işleri..tuncay şanlı haber yolladı,cevap:istemezük! yattara geldi cevap:istemezük! romariç içki içiyormuş,istemezük! isterük dediklerinizi hasretle bekliyoruz bakıp göreceğiz! şampiyon takımı ne hale getirdiniz! ben 35 yıllık Bursaspor taraftarıyım arkadaş! ömrümde ilk kez şampiyonluk gördüğüm için allahıma şükrettim,bunu sağlayanlara da sonsuz teşekkürler ettim!ancak şampiyon olmuş bir takımı büyütmek yerine farklı bahaneler öne sürerek küçültme çabası içinde bulunanları da affedemem! yalaka değilim şakşakçı değilim! ben ancak başarıyı alkışlarım,yanlışı da kafamı kuma gömüp yok sayamam yoksa kendimi kandırmış olurum başarısızlığın ortağı olurum! ancak;durum malesef kötüye gidiyor,başarılı olmak adına atılan adımların çoğu yanlış diyorum! yönetim ve hoca karar vermeli!ya büyük Bursaspor için büyük adımlar atacaklar! yada biz sıra takımı olacağız bu işin sonu yok deyip korkularını açıkça dile getirip gerekeni yapacaklar! ben bir taraftar olarak olumlu,somut adımların atılmadığını görüyorum! kararsız bir yönetim beni ürkütüyor..transfer politikası her sene fiyasko ile sonuçlandığı gibi,taraftarı heyecanlandıracak hiçbir futbolcunun alınamadığı gerçeği ve bu yönde izlenen titrek ve heyecansız politika beni deli ediyor! sanki Bursaspor taraftarının kaliteli ve ünlü oyuncuları izlemeye hakkı yokmuş,her kaliteli ünlü futbolcu para tuzağıymış gibi gösterilmek isteniyor,ben isimsiz topçuları seçerim az para veririz ucuz olur paraları havaya saçmayız gibi dededen kalma güvensizlikten kaynaklanan uyuz düşüncelere sahip zihniyetlere tahammül edemiyorum! hadi beni eksileyin şimdi,büyük ve olgun taraftar topluluğu sizi..
    • isim soyisim  
    27 Haziran 2012 | 18:10
    Almanyadan Tolga Ciğerci(Defansif Ortasaha) ve Enser Baykana(Forvet Arkası) dikkat edin
    • isim soyisim  
    27 Haziran 2012 | 17:08
    2-3 tane kilit adam almadıktan sonra.ıstedıgın kadar genc topcu doldur hıc bı cacık olmaz. 2-3 tane hele orta sahanın ortasına cok iyi yaratıcı bi adam lazım.batallanın arkasına. ademle ndıayeyle fılan olmaz orası.benım kanım cok ıyı bı orta saha lazım.
    • emircan  
    27 Haziran 2012 | 15:00
    bu sene galıba hızlı ve dinamık takım olucaz .hadi bakalım
    • Teksas_nl  
    27 Haziran 2012 | 13:28
    1.5 milyon Euroluk adam için bizim başkan tam 1.5 sene pazarlık yapar. Hiç öyle an meselesi filan değil bu iş.
    • MustafaKemalPaşadan  
    27 Haziran 2012 | 12:48
    Biraz düşünün abi, şampiyon olduğumuz sene kadroya bakın ne kadar gençti, Sercan'ı Volkan'ı başka takımdan almadık bizim alt yapımızdan çıktı. Bu seneye bakın yığınla alt yapıdan isim topladık İlhan Depe, Bedri Can, Furkan Soyalp, Okan Deniz ve niceleri. Ve bunların yanına da az transfer yapılmalı ki bu gençler hep forma şansı bulsun onlardan tam verim alalım. Herkes sövüp duruyor düzgün transfer yok düzgün transfer yok. Transfere de gerek yok dalyan gibi genç delikanlılarımız var biraz onlara güvenin ve görün bu sene ilk üçteyiz.
    • Deus Dominus  
    27 Haziran 2012 | 12:13
    Doğru isimler hedefte, Deniz Yılmaz da Olcay Şahan da izlediğim beğendiğim oyuncular. Kadro derinliğini arttıracak isimler. İnşallah gerçekleşir iki ismin transferi de, bende görürüm bu -bilmediği oyuncular için- atıp tutanların 180 derece dönüşünü.
    • özgün ünal  
    27 Haziran 2012 | 12:02
    bu adamlar kımdır ya.yok deniz yok sahan.bıde şişirmezlermi .sanki biz hic futbol takıp etmıyoruz.taraftarın sabrını tasısrmayın adam gibi transfer yapıosanız yapın.yapmıcaksanızda ortamı sacma sacma haberlerle mesgul etmeyın.ayıp be her sene her sene aynı hareketler.bi ogrenemedınız su takıma kilit 2-3 oyuncu alındıgında neler olacagını.nerde anı sanı duyulmamıs adam var toplayın hepsını.
    • CASANOVA  
    27 Haziran 2012 | 11:50
    anıl yaşın kaç bilmem ama yazdıkklarından ufaksın gibi geliyor..bak kardeşim bu işler istanbul kahbeleriyle parasal olarak yarışmakla olmaz..biz yavaş yavaş büyüyoruz..elbet mesii ronaldo isteriz ama adamların borçları 200 trilyon civarı biz 30 trilyon borcu öderken neler çekildi..bırakın bu popülist yaklaşımı..porto modellerini takip edelim..
    • mcrsuleyman  
    27 Haziran 2012 | 11:08
    anıl kardeşım ne guzel acıklamış bank asya super amatör gurbencılrın hepsı lıg fark etmez toplayın bakalım bu transferler takımı asagı çekıyor
    • Anil  
    27 Haziran 2012 | 10:02
    İlandır....Bursaspor futbol klubü ;e. Sağlam 'ın istekleri doğrultusunda Türkiye 'de ve almanya' da amatör,süper amatör , 3. Lig, 2. Lig ve banka asya ^da oynayan tüm oyunculara taliptir.alınan ve beğenilen oyuncular bu sene avrupa ve süper ligde oynama şansı bulacak. Ve seneye bank asya da direkt oynama garantisi verilecektir.....

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR