KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Moussa Sow imzaladı!

15 Ocak 2018 | 14:00

6 yorum

10175 okunma

Ara transfer döneminde anlaşmaya vardığımız başarılı hücum oyuncusu Moussa Sow, bugün Özlüce Tesisleri'nde düzenlenen törenle kendisini sezon sonuna kadar Bursasporlu yapan sözleşmeye imza attı.

Taraftarımızın yoğun ilgi gösterdiği imza töreninde konuşan Başkanımız Ali Ay, şu ifadelere yer verdi: "Sevgili Bursasporlular, hepiniz hoş geldiniz. Hocamızın çok isteği, Bursaspor taraftarının da çok isteği Moussa Sow ile bugün anlaşıyoruz. Kendisini 6 aylığına kulübünden kiraladık. Ama sezon sonunda inşallah kendisi çok iyi performans gösterir ve devam kararı alırız. Moussa'ya çok teşekkür ediyorum. Bizden başka kulüpler de kendisini istedi. Ama karakter örneği gösterip bizi tercih etti. Hepimiz kendisine golleriyle ve özellikle röveşata golleriyle hatırlıyoruz. Bursa'da da inşallah bu gollerine devam eder ve takımımızı üst seviyelere çıkartırız inşallah. Kendisine yeniden hoş geldin diyorum."

Moussa Sow: Benim için büyük mutluluk

Başkanımızın ardından düşüncelerini aktaran Moussa Sow ise, bu büyük karşılama için herkese teşekkür ederek başladığını konuşmasında şunları söyledi: "Sezonu sizinle noktalamak büyük keyif olacak. Umarım Bursaspor'a gollerimle yeni umutlar, hedefler getiririm. Bu formayı giyecek olmak benim için büyük mutluluk. Bursa'da olmaktan dolayı da çok mutluyum."

İmzanın ardından soruları yanıtlayan Sow, hedeflerinin sorulması üzerine, "Benim için önemli olan iyi başlamak ve takıma bir şeyler katabilmek. Gol konusu ileride göreceğiz. Böylesine kalabalık bir şekilde beni karşıladığınız için teşekkür ediyorum. Eski takımımda Bursaspor'a karşı oynamıştım ve büyük bir taraftara sahip olduğunu biliyordum. Umarım bizi desteklemeye devam ederler" dedi.

"Bir dakika bile düşünmedim"

Kendini Gençlerbirliği ve Başakşehir maçlarına hazır hissedip hissetmediği ile ilgili gelen bir soru üzerine Moussa Sow, "Bunun kararını hocamız verecek. Ancak antrenman eksiğim var. İlerleyen zamanlarda göreceğiz" yanıtını verdi.

Bursaspor'u tercih etmesindeki etkenlerin sorulması üzerine Sow, "Buradaki proje ilgilimi çekti, kulübün beni istediğini biliyordum. 1 dakika bile düşünmedim" dedi. Gelmeden önce Paul Le Guen ile görüşüp görüşmediğinin sorulması üzerine ise başarılı futbolcu, "Le Guen ile telefonda birkaç kez görüştüm. Bu görüşmelerde de bana olan ilgisini gösterdi. Bu benim için çok önemliydi" ifadelerini kullandı. Taraftarımızın tezahüratlarına alkışlarla karşılık veren Sow, üçlü çektirmeyi de ihmal etmedi.

 Bursaspor.org.tr

    • Mususi  
    20 Ocak 2018 | 13:41
    İyi transfer başarılı olur
    • analiz  
    15 Ocak 2018 | 16:01
    -12
    adam bizim ulu-camii nin orda saat satan adamlara benziyor
    • Pmb2316  
    15 Ocak 2018 | 15:49
    Bilet devredecek yok mu bom boş kalacak yarın stadyum
    • ünitimsahizmir35  
    14 Ocak 2018 | 19:18
    bir gün parayı bulup Bursasporum'un başkanı olursam, futbolcu transferinden önce Göztepe tribünlerinden besteci transfer edicem : ) bu ne ya tribün ölü gibi beste desen yok yeni besteler marşlar tezahuratlar yapmak lazım
    • Earsyg  
    14 Ocak 2018 | 18:32
    11
    İnşallah 18-20 yaş üstü taraftarları alırlar içeri. Le Guen geldiğinde yaşa bakmaksizin herkesi iceri aldilar adam daha konusup lafini bitirmeden hurrag alkışlıyolardı
    • sosyete1963  
    14 Ocak 2018 | 18:10
    hayırlu uğurlu olsun inşallah başarılar sana güveniyoruz ve seni seviyoruz güvenimizi boşa çıkarma

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR