KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Minik Timsahlar ödüllendirildi

02 Mayıs 2014 | 15:55

3 yorum

6085 okunma

Bir sezon boyunca 6 tane şampiyonluk kazanan U12 takımımızın sporcuları ve antrenörleri Özlüce Tesislerimizde düzenlenen törenle ödüllendirildi.

Özlüce Tesislerimizde yapılan organizasyona 2.Başkanımız Rıdvan Şen, İcra Kurulu Üyemiz Ali Ay ve yöneticilerimiz İlyas Acar, Yusuf Arslan ve kulübümüzün Sportif Başkan Danışmanı Ayhan Barışıcı katıldı.

CENKÇİLER: "GURURLUYUZ"

Futbol Okulu Koordinatörümüz Hakan Cenkçiler yaptığı konuşmada 12 yaş grubu öğrencilerinin hepsinin Futbol Okulu'nda öğrenim gördüğünü belirtti. Cenkçiler, "Öncelikle bizleri burada ağırlayan Yönetim Kurulumuza çok teşekkür ediyoruz. 12 yaş grubu öğrencilerimiz Okul-Kulüp işbirliği çerçevesinde Rahmiye Malcıoğlu İlköğretim Okulu ile bu sezon toplamda katıldığı 6 turnuvadan da şampiyonluk ile ayrılarak büyük bir başarıya imza attı.Manisa'da düzenlenen Tevfik Lav Turnuvası, Uluslar arası Vodafone Cup, Uluslar Arası Altınordu Turnuvası, Danone Cup Bursa İl Birinciliği, Ayberk Turan Turnnuvası ve Danone Türkiye Şampiyonası'nda şampiyonluk kupaları geldi. Öğrencilerimiz, en son Danone Cup'ta Türkiye Şampiyonu olarak Kasım ayı içinde Brezilya'da yapılacak olan ve 32 takımın yer alacağı Dünya Şampiyonası'na katılma hakkı elde ettiler. 1998 doğumlu sporcularımız ile başladığımız Futbol Okulu eğitiminde şuanda Bursaspor altyapısında yer alan 150 lisanslı sporcunun 100 tanesi Futbol Okulumuzdan yetişen çocuklarımız. Bu çocuklarımızın arasında da 6 sporcumuz çeşitli yaş kategorilerinde Milli Takımlara davet edilmektedir. Bizler antrenörleri olarak çocuklarımızın elde etmiş olduğu başarılar ile gurur duyuyoruz. İnşallah gelecekte daha büyük başarılara imza atacaklardır" dedi.

BARIŞICI; "ÇOK YETENEKLİLER"

Sportif Başkan Danışmanımız Ayhan Barışıcı ise yaptığı konuşmada, " Ben çocuklarımızın maçlarını izleme fırsatı buldum. Gerçekten çok yetenekliler. İnşallah bu başarılarını ilerleyen dönemlerde de sürdüreceklerdir. Geçmiş dönemde Bursa Çınar Lisesi okullar arasında dünya şampiyonluğuna uzanmıştı. Brezilya'da inşallah çocuklarımız bu başarıya imza atacaklardır" dedi.

YILMAZ; "BURSASPOR YÖNETİMİNE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ"

Rahmiye Malcıoğlu İlköğretim Okulu Müdürü Rafet Yılmaz ise Yönetim Kurulu Üyelerimize kendilerine göstermiş oldukları maddi manevi destek için çok teşekkür etti. Müdür Yılmaz yaptığı konuşmada, " 2010 yılından itibaren bizleri pilot okul seçen Bursaspor Kulübü'ne teşekkürlerimizi sunuyorum. Antrenörümüz Hakan Cenkçiler ile bu yola baş koyduk. Biz okul tarafı olarak sportif faaliyetler kısmına hiç karışmadık. Bizler öğrencilerimizin eğitim öğretim hayatlarını en hasarsız nasıl götürebiliriz üzerinde çalıştık. Sporcularımızın hepsi birbirinden yetenekliler. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Derslerinde çok başarılar. Takdir ve teşekkür alarak bizleri mutlu ediyorlar. Hocalarımız çocuklarımızın en iyi şekilde eğitmek için çalışıyorlar. İyi birer sporcu olmalarının yanı sıra ahlaklı ve kişilikli olmaları için çalışıyoruz. Sporcularımızın velilerine de buradan bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.

ALDANMAZ; "TİMSAH ARENA'DA ALKIŞLAYACAĞIZ"

U12 takım antrenörümüz Mesut Aldanmaz ise " Çok yetenekli bir grup ile çalışma fırsatı bulduğum için çok mutluyum. 1995-1997 yaş gruplarında yetişen çocuklarımızın verdiği ürünler ortada. Tahmin ediyorum bu yaş grubundan da çok başarılı sporcular çıkacak ve inşallah onları yeni stadyumumuz Timsah Arena'da izleyip alkışlayacağız" dedi.

ŞEN; "ALTYAPIMIZDAKİ KLASİKLEŞEN BAŞARILAR DEVAM EDİYOR"

2.Başkanımız Rıdvan Şen ise U12 yaş grubunda bulunan sporcularımıza ve antrenörlerine elde etmiş oldukları başarılardan dolayı teşekkür etti. Şen, Bursaspor altyapısının klasikleşen başarılarının devam ettiğini belirterek, " Son yıllarda altyapımızda görev yapan tüm antrenörlerimize teşekkür ediyorum. Bir sezonda 6 kupa kazanmak büyük başarı. Brezilya'da ülkemizi ve Bursasporumuzu en iyi şekilde temsil edeceklerine ve oradan da başarı ile döneceklerine inanıyorum" dedi.

Törenin ardından Yönetim Kurulu üyelerimiz, minik sporcularımıza ve antrenörlerimize hediyelerini takdim etti.

U12 takım antrenörümüz Mesut Aldanmaz, 2.Başkanımız Rıdvan Şen'e çiçek, Pilot Okulumuz Rahmiye Malcıoğlu İlköğretim Okulu Müdürü Rafet Yılmaz ise Yöneticilerimiz İlyas Acar ve Yusuf Arslan'a teşekkür plaketi takdim etti.

Ayrıca minik sporcularımız ,imzalamış oldukları formayı da İcra Kurulu Üyemiz Ali Ay'a takdim ettiler.

 Bursaspor.org.tr

    • ŞİPTAR  
    02 Mayıs 2014 | 17:36
    Rıdvan Şenin söyledigi şu söze cuk oturuyo: laf var ama icraat yok misali
    siz gençlerimizin kaliteli oldugu kadar başarıları ile de övünüyosunuz madem bu kadar genclerimize güveniyosunuz geldiginiz de neden gelen teknik adama kadro da 4 genci oynatmak zorudnasın diye bi madde bi anlaşma yapmıyosun
    • AMD  
    02 Mayıs 2014 | 17:12
    Bu kadar genç yetenek nereye kayboluyor ?
    • 16161616  
    02 Mayıs 2014 | 17:12
    10
    tuncaya,kazıma,freye,taiwoya,taşkına,cajaya,yasine,şamile verilen paraların milyonda birini bu çocuklara veremezmiydiniz.

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR