KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

"Mevcut kadroyu kullanmak istiyoruz"

05 Temmuz 2014 | 13:17

11 yorum

9263 okunma

Teknik Direktörümüz Şenol Güneş, sabah yapılan antrenmanın ardından açıklamalarda bulundu.

GÜRCİSTAN TAKIMI AVANTAJLI

UEFA Avrupa Ligi 2.Ön Eleme Turu'ndaki muhtemel rakiplerimiz FK Turnovo-Chikhura Sachkhere arasında oynanan ve deplasman ekibinin 1-0 üstünlüğü ile biten mücadeleyi Makedonya'da izlediğini belirten Şenol Güneş, " Muhtemel rakiplerimizin mücadelesini yerinde takip ettik. Makedon Turnovo takımı teknik beceresi olmasına karşın fizik gücü olarak Gürcistan takımı karşısında eksik kaldı. Gürcistan takımı daha iyi bir ekip görünümündeydi. Geçen sezondan var olan oyuncular ile oynuyorlar. Kadrolarını dağıtmamışlar. Fizik güçleri ve takım oyunları iyi. Karşılaşmanın ilk yarısında 10 kişi kalmalarına rağmen rakibe 1 tane pozisyon verdiler. Blokları arasında uyumları iyiydi. Yardımlaşmaları çok iyiydi. Amaçlarına ulaştılar. Avantaj elde ettiler. Ama ikinci maç ne olur bilemiyoruz. Maçın temposu çok fazla olmadı. Turnovo takımı genç oyunculardan kurulu. Sezon başı olduğu için takımlarda bu tür dalgalanmalarını göreceğiz. Rakibimizi daha sonra değerlendireceğiz. Zamanımız olacak" dedi.

FUTBOLCULARIMIZ İYİ NİYETLİ ÇALIŞIYORLAR

Sezon öncesi çalışmaların ilk etabını bugün sabah saatlerinde yapılan antrenman ile tamamladıklarını ifade eden Güneş, " Yeni bir sezona başladık. Hepimiz için hayırlı olsun. İlk haftamızı ön hazırlık olarak kullandık. Futbolcularımıza dayanıklılık ve kuvvet testleri yaptık. Onlara dertlerimizi anlattık. Ne yapmak istediğimizi anlattık. Futbolcularımız gayet iyi niyetli çalıştılar. Bunu devam ettirerek, tempomuzu arttıracağız. Sahadaki oyunumuzu da geliştireceğiz. Geçen sezon durum tespitleri yapacağız. Doğruları devam ettirip, eksikleri düzeltmek için çalışacağız. Şuanda her şey olumlu. Transfere bağlı sıkıntılarımız var. Başlangıçta başkanla konuştuğumuzdaki durumla, şimdiki durum arasında farklılıklar var. Eldeki mevcut kadroyu kullanmak istiyoruz. Burada önemli olan elimizdeki oyuncuların motivasyonunun yüksek olması. Önce onlar, daha sonra transferler. Çünkü transfer yaptığımızda elimizdeki oyuncularımızı etkileyeceksek bu durum daha da büyük bir sorun olur. Şuanda çocuklarımızın iyi niyetiyle beraber iyi bir takım 11'i çıkartmaya çalışacağız'' dedi.

 Bursaspor.org.tr

    • ümit umut  
    07 Temmuz 2014 | 17:38
    bu kadroyla bi cacık olmaz. yönetim uyuma
    • Yediyol  
    07 Temmuz 2014 | 16:22
    Arkadaşlar şunu bi aklınızın köşesine yazın frey ve taıwodan adam olmaz genel görüş herkes yararlanılabilir yazmıs ama kanaatkar olmak lazım ....Bence 3 isim arasında civelli iş yapar
    • mert can  
    07 Temmuz 2014 | 15:05
    Bursaspor'un kadrosu şu anda hiç fena değil. 3 iyi transfer yapıldı. ön libero traore, aydın ve emre. elimizde kalırsa taiwo ve civelli'nin de katkıları olacaktır. şenol hoca bu kadroyu Avrupa kupalarına rahat götürür.
    • atomk  
    07 Temmuz 2014 | 09:00
    körüstan enkazından bişeyler çıkartabilsede çıkartamasada şenol hocaya desteği kesmeyelim.

    adam açıkça diyor transfer yoksa bunlarla bi cacık olmaz diye.

    her durumda bu sene hocanın arkasında durmak zorundayız.
    • ENDSTRİYL TRİBÜN  
    07 Temmuz 2014 | 00:33
    ben olsaydım şenol güneşin yerine gelmezdim Bursaspora. gercekten cok kaliteli hem iş olarak hem de insan olarak taraftar olarak kaldıramayız biz onu agırlığını kalitesini. çünkü biz taraftar olarak denge noktamız yok sagduyumuz yok sabrımız yok.görün bak 2 maç yenilelim hemen şenol istifa yönetim istifa.gecen seneyi ligi Bursaspor taraftardan daha önde bitirdi.gecen sene başarısızlığın nedeni taraftardır bakın hikmete erciyesi ligte tuttu terim bile yapamazdı onu. sabretseydiniz böyle bedavaya uefa ya gitmezdik.Umarım aynı senaryolar bu senede yaşanmaz.Tek gerçek Bursaspor ve geleceğidir amigolar futbolcular gruplar değildir...
    • bold  
    06 Temmuz 2014 | 16:12
    vaatler gerçekleşmezse şenol hoca bırakıp gider. yönetim ne yapıp edip takımı güçlendirmeli çözüm üretmeli. geçen seneki kadroyla geçen senenin üzerine çıkmak mümkün değil. geçen seneki rezil futbolu bir sene daha seyretmek istemiyoruz.
    • Mesken City  
    06 Temmuz 2014 | 12:19
    -9
    Mevcut kadroyu koruyup bir forvet transferi yaparsak bize yeter . Volkan şen forvet arkasında da oynayabilir sağ kanatta ozan tufan veya şenerde iyi .
    • Recep16  
    06 Temmuz 2014 | 12:00
    Her zaman arkandayız hocam siz savaşın yeter biz diğer zorlukları biliyoruz.Allah yardımcımız olsun.
    • Kaymakoba  
    06 Temmuz 2014 | 11:15
    Mevcut kadroda kaleden başlarsak freyi göndermemiz zor gibi gözüküyor su anda onun için küstürülmeden hazır tutalmalı diye düşünüyorum çünkü bütün sezon Harun la geçmez sakatlığı var cezası var formsuzluğu var sol bekte Emre su anda Tek oda daha çok genc ve 2 alt ligden geldi bütün yükü ona yüklemek onu kaybetmemize neden olabilir muhakkak bir sol bek trnsferi şart bu 1 stoperde Serdar Ethem Civelli ibrahim var su şartlarda oraya takviye yapılmadan devam edilebilir sağbek ozan tufan Şener le su anda en sorunsuz bölgemiz gibi duruyor orta sahada oyun kurucu haricinde takviyeye gerek yok bence hatta iyi bir 10 numara alınırsa Yasin ve şamille hemen teşekkür edilebilir forvet fernondaoun altrnfi olarak muhakkak iyi bir golcüye ihtiyacımız var
    • uğur1023  
    05 Temmuz 2014 | 21:17
    -14
    Yabancı oyuncular geçen sene geç transfer edildiği için hiç verim alamdk voyvodina maçına 10 gün varken ve hazır olmadan alındkları için çok yetersiz kaldılar iyi bir kamp dönemiyle civelli taivo ve freyden yararlanabilirz
    • YENİ BESTE ????  
    05 Temmuz 2014 | 14:58
    45
    Şenol hoca muhteşem hoca ama yanlış zamanda geldi borç batağındayız adamın istediği ve istemediği adamları alıp gönderemiyoruz o da biraz bu durumdan rahatsız farklılıklar var diyerek onu belirtmiş malesef acı gerçek bu !!

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR