KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Mert Celep Bursaspor'da

25 Kasım 2016 | 14:00

3 yorum

7550 okunma

Basketbol takımımız, Bursaspor Durmazlar'da yeni transfer 2.05 m. boyundaki 4 numara pozisyonunda oynayan Mert Celep oldu.

Basketbol takımımız, Bursaspor Durmazlar'da yeni transfer 2.05 m. boyundaki 4 numara pozisyonunda oynayan Mert Celep oldu.

Basketbola Pınar Karşıyaka altyapısında başlayan 1995 doğumlu genç milli oyuncu, sırasıyla Karşıyaka, İTÜ ve Eskişehir Basket takımlarında forma giydi.

Mert Celep İlk Antrenmanına Çıktı

Bursaspor Durmazlar'ın Karşıyaka'dan transfer ettiği 2.05 m boyundaki Mert Celep bugün takımla birlikte ilk antrenmanına çıktı.

Takım arkadaşlarıyla tanışan Mert Celep, Bursaspor Durmazlar'a geldiği için mutlu olduğunu dile getirdi,

Bursaspor'un çok büyük bir camia olduğunu söyleyen Mert, " Burada olduğum için mutluyum. Bursa'nın ne kadar büyük bir camia olduğunu biliyorum. Biran önce çalışmalara başlayıp takıma katkı sağlamak istiyorum. Takım için elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum biliyorum. Takımın durumu gayet iyi durumda. Seri galibiyetler ile üst sıralardaki yerimizi sağlamlaştırmak istiyoruz" dedi.

Bursaspor taraftarının ne kadar önemli bir güce sahip olduğunu bildiğini belirten Celep, "Seyircilerimizin desteği çok önemli. Özellikle Bursa'daki maçlarımız da bu salonun etkisini rakibe hissettireceklerdir. Her maçımıza bekliyoruz" dedi.

 Bursaspor.org.tr

    • 1963YK  
    25 Kasım 2016 | 15:38
    Taraftarlar olarak biz de bu işin üzerine düşmeliyiz. Haydi potanın timsahları.
    • Carlos Arroyo  
    25 Kasım 2016 | 14:59
    -1
    Vay arkadaş nasıl transfer etmişler bunu. Hem ödemeler geriden geliyor diyorlar. Hem gs maçı primini 2 katına çıkarıyorlar. Sonra para yok diyorlar. Anlamadım gitti.
    • Earsyg  
    25 Kasım 2016 | 14:49
    Zenci gard (1) istiyoruz baskannn

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR