KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

"Mahfel Bursaspor'a yakışır"

16 Nisan 2013 | 14:38

2 yorum

8176 okunma

Bursaspor taraftarları Mahfel çay bahçesinin yeşil beyazlı kulübe kazandırılması ile ilgili basın açıklaması yaptı.

Bursa'nın simgelerinden olan ve yeniden ihale yoluyla satışa çıkarılan ancak düşük fiyat verildiği için satılamayan, 120 yıllık maziye sahip Mahfel çay bahçesinin Bursaspor'a verilmesi için yeşil beyazlı taraftarlar açıklama yaptı. Mahfel önünde bir araya gelen ve "Mahfel Bursalılarındır, Bursaspor'a yakışır" pankartı açan taraftarlar yaptıkları açıklamada şunları söyledi:

"Bugün burada her zaman olduğu gibi şehrimizin göz bebeği Bursaspor için toplandık. Bursasporumuzun sürekli üst sıralarda olabilmesi için İstanbul kulüpleriyle daha güçlü mücadele edebilmek için kalıcı gelirlere ihtiyaç vardır. Bursaspor'un başarısı Bursa şehrinin başarısıdır. Buradan kent dinamiklerine sesleniyoruz. Sayın valimiz, belediye başkanımıza sesleniyoruz. Bursa'nın sembollerinden olan Mahfel'in Bursaspor'a verilmesini istiyoruz. Tüm kişi ve kurumlar Bursaspor için elinden geleni yapmalı. Çünkü başka Bursaspor yok. Bursaspor bir tane."

 

    • Cetin16Can  
    16 Nisan 2013 | 18:04
    21
    İçerdeki maçlarda maçtan önce full çeker, deplasmandaki maçlarda da gidemeyen kardeşlerimiz mahfele akar :)
    • stiw hido  
    16 Nisan 2013 | 16:27
    19
    eğer ki mahfeli Bursaspora verirlerse yemin ederim her hafta sonu full ve maçlardaki kalabalığı düşünemiyorum ya orası bize her yıl dünya yıldızı sermayesi kazandırır inşallah olur aksilik çıkmaz da

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR