KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Maçın ardından

VİDEO

29 Eylül 2012 | 20:48

13 yorum

7243 okunma

Karşılaşmanın ardından Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam, Bellsuchi ve İbrahim Öztürk basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam maçın ardından düzenlediği basın toplantısında takımın ilk yarının 35 dakikalık bölümündeki oyununu hatırlamak istemediklerini söyledi.

Sağlam şöyle konuştu; “ Karşılaşmanın ilk 35 dakikasını hatırlamak bile istemiyoruz. Bu dakikalar bizim adımıza kötü geçti. Tabiri caizse o bölümü boşa geçirdik. Sonrasında bir şeyler yapmamız gerektiğini hatırladık. İlk yarının Son 10 dakikalık bölümde baskıda kurduk. İkinci yarıya iyi başladık. Futbol adına ilk yarıda yapamadıklarımızı bu devrede yapmaya başladık. Baskı kurduk. Bu baskı sırasında defansımızda rakibe pozisyon vermemeye çalıştık. Maalesef bir tane pozisyon verdik. Gol için arayışlarımız devam etti. Sonunda 85. dakikada golü bulduk. Bugün kaybedilmiş 2 puan görüşüyor. İki puan kaybettiğimiz için üzgünüz. Sonradan beraberliği bulmak açısından baktığımızda ise çokta kötü gözükmüyor. İlk 35 dakikada iyi bir futbol ortaya koymamak bizim gibi bir takıma yakışmadı. Bu sorunları çözebilmek için çalışacağız. Sivasspor maçına kadar mesafe kat etmemiz gerekiyor. Bugün özellikle ikinci yarıdaki ortaya konulan mücadele, kazanma adına gösterilen istek ve coşku iyiydi. Bugünkü karşılaşmanın olumlu yanı buydu.  Rakibimizin de iyi bir takım. İyi bir kadroları var. Onları da tebrik ediyorum..

Arjantinli orta saha oyuncumuz Fernando Belluschi
maçın ardından yaptığı açıklamada son dakikalarda gelen golün ardından galibiyeti getirecek gol için zamanı bulamadıklarını söyledi. Belluschi, “ Maça kötü başladık. Özellikle golü yediğimiz ana kadar futbol adına bir şeyler ortaya koyamadık. Sadece maçı seyrettik. Yenik duruma düşünce kendimize geldik ve ilk yarının sonlarında büyük bir baskı kurduk. Karşılaşmanın ikinci yarısında ise aradığımız golü ancak 85’te bulabildik. Bu dakikadan sonra galibiyeti getirecek gol için fazla zamanımız kalmamıştı. Ama bugünkü oyuna göre beraberlikte kötü bir sonuç değil” dedi.

Tecrübeli defans oyuncumuz İbrahim Öztürk
ise “Geçen hafta kaybettiğimiz 2 puanın ardından bu maçtan 3 puan daha önemliydi. Bu düşünce ile maça çıktık. İlk yarım saatte bize yakışmayan bir oyun vardı. Mücadele anlamında olsun, pas yapma anlamında olsun istediklerimizi sahaya yansıtamadık. Golü yedikten sonra toparlandık. İkinci yarı risk almaya başladık. Kendi evimizde kazanmak istiyorduk. Sürekli önde baskı yaptık. Mücadele ettik. Golü erken bulabilseydik daha farklı olabilirdi. İlk 30 dakikaya bakarsak çok ders çıkarmalıyız. İnşallah hepsinden ders çıkaracağız. Artık toparlanıp üst sıralara çıkmamız lazım. Bundan sonra iyi mücadele edip üst sıralara çıkmak istiyoruz

 

HİKMET KARAMAN ; “İKİNCİ GOLÜ BULMALIYDIK”


Gaziantepspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman maçın ardından yaptığı açıklamada ise şöyle konuştu; “Maçtan önce Bursa gibi zorlu bir deplasmandan 1 puan ile ayrılmayı düşünmek pozitif bir sonuç olarak görülürdü.  Ama 90 dakikayı değerlendirdiğimiz de 1-0 önde olan takımın ikinci golü bulması gerekiyordu. Kupa maçının yorgunluğu zaman zaman etkisini gösterdi. Isınan oyuncuların başında teknik adam olmalı. Isınan oyuncular iyi ısınmıyorlar. Bunu daha önce Federasyona önerdik. Gaziantepspor olarak yavaş yavaş ideal kadroyu yakalamaya başladık. Bunu daha ileriye taşımamız lazım. Bursaspor taraftarına teşekkür ediyorum. Maçtan önce çağırarak büyük bir centilmenlik örneği gösterdiler. Her iki takımada başarılar diliyorum.

 

 

 Bursaspor.org

    • peaces_16  
    30 Eylül 2012 | 22:10
    musa kardesim dön bir bak kendine nasıl oynuyorum diye malesef vasatsın batalla+pinto gruplaşma var ndiaye geç girdi pinto sakatlandı batalla malesef bencil silkinin beyler carson,ibrahim ,tuncay iyiydi ömer umarım en kısa zamanda jübileni yaparsın tahacan bekliyoruz serdarla beraber.......yönetim sorun bilet değil yönetim anlayışı anlayan anladı......
    • halil can  
    30 Eylül 2012 | 16:03
    hocam seni maçlara davet ediyorum Bursasporu yanlız bırakma
    • YENİ BİR HOCA  
    30 Eylül 2012 | 15:55
    Yeni bir hoca bulmak şart oldu, yeni bir heyecan yaratmak, takımı ateşlemek için başka bir yol yok, hocayla yol yakınken ayrılmak lazım, ama yeni hoca kim olmalı bence ona kafa yormalı, sağlamla ancak küme düşeriz.
    • yaman_bursa  
    30 Eylül 2012 | 14:15
    takım defans yapıcaz diye topun peşinde koşuyo yazıkki nerede duracaklarını bilemedikleri için kendilerini yoruyolar topu kapıcaz diye takım faz la kanatlara açılıyo avrupa takımları pek kanatla uğraşmazlar defans yaparken takım defansını göbekte yoğunlaştırırlar iki sezon önce valencia ve manchesteri canlı olarak izledik hiç bizim takım gibi topu kapmak için yorulduklarını gördükmü?hayır ortayı çok sağlam tutarlar ne yaparsan yap kolay kolay pozisyon vermezler.bizim takım ise sahaya o kadar yayılıyo ki karşımızdaki tüm takımlar çok rahat pas yapabiliyo karşımızda.hocanın önce futbolcuların özellikle defans yaparken birbirilerine neden uzak durdukları ve sahaya yayılmadaki problemleri çözmeleri gerekiyo yoksa top kapıcaz diye zaten yorgunluktan dili çıkıyo takımın bunu musa çağıran röpörtajında söylemişti zaten (bazen öyle yoruluyoruzki takım olarak ileriye çıkacak derman bulamıyoruz diye)dolayısıyla bu şekilde oynanan oyundan ne futbolcular zevk alır nede o takım başındaki hoca sevilir.bizim asıl sorunumuz futbolcularımızın beceriksizliği değil sahada çok fazla yorulmalarıdır.hocanın acil bir şekilde bu olaylara çare bulması gerekir.
    • peaces_16  
    30 Eylül 2012 | 14:14
    Hikmet hoca dün maçtaydım hoca adamların yattığı yerden kalkmak bilmedi kaleciye nedemeli adam kalenin içine fileye kadar dayandı en az 10 dak 2 adam yerde sanırsın öldü ayağı koptu ah ah hoca bukafayla biyol alamazsın ERTUĞRUL HOCAM ndiae başlasan ömer yerine hocam sende çağrıyorsunda taraftarı futbolcu kafa bitmiş carson tuncay ok
    • Masal  
    30 Eylül 2012 | 13:08
    Lale devri bitti hocam bundan sonraki 5 macta sana bol sans diliyorum cunku bu takimla bu mantaliyle sansa cok ihtiyacin olacak bu maclardan 1-2puan almak icin bile.
    • ZAFER SEVİM  
    30 Eylül 2012 | 10:00
    Hoca her hafta içi yerel basına konuşuyorsun işte Bursa taraftarı büyük İşte hafta sonu bizi yalnız bırakmasınlar buna deplasmanlarda dahil olmak üzere peşinizden binlerce insanlar geldi bu zamana kadar fakat Birşey sormak istiyorum;HOCA NE İÇİN ÇAĞIRIYORSUN HERKESİ STADYUMA NE İÇİN 3 PAS YAPAMAYAN BU TAKIM İÇİN Mİ ÇAĞIRIYORSUN Bizleri STADYUM'A SANA SORUYORUM ŞİMDİ .
    • ZAFER SEVİM  
    30 Eylül 2012 | 09:26
    HE DEMEKKİ SONSUZA KADAR HALA ERTUĞRUL HOCA DİYORSUNUZ BAZILARI,SİZ BÖYLE DEMEYE DEVAM EDİN DAHA BAKALIM NELER KAYBEDİCEZ.UYUTULUYORUZ.SONSUZA KADAR ERTUĞRUL DEĞİL.HOCA SENDE BECEREMİYORSUN ARTIK İSTEMİYORSUN FAZLA UZATMADA GİT BE HOCA BARİ HERŞEY MUTLU BİTSİN SENİ MUTLU HATIRLAYALIM HAFIZALARIMIZDA KÜFÜR YEMEDEN GİT BE HOCA


    SONSUZA KADAR Bursaspor-SONSUZA KADAR ARMA-SONSUZA KADAR YEŞİL BEYAZ.
    • hikmet hoca  
    30 Eylül 2012 | 00:17
    -4
    hikmet karaman Bursasporun basina yakisir aslinda
    • tamer  
    29 Eylül 2012 | 21:36
    ilk yarı her oyuncu gölgeye kaçtı ben bu maçı saat 17.00 e koyan federasyana...........
    • taraftar  
    29 Eylül 2012 | 21:18
    takımda ruh yok hocam oyuncular birbirine yabancı maç bitsede gitsek havasında topa koşan yok toptan kaçıyolar takımlar artık işi çözmüş battalayı markaja aldn mı tmm oyun acıcak başka oyuncu yok altyapıdan hiçmi oyuncu yok takıma katılcak yavaş yavaş söylemek istemesekte takım böle giderse durum vahim
    • soydaner  
    29 Eylül 2012 | 21:12
    -16
    BursasporLU GÖZÜYLE Aykut KOCAMAN hemen istifa sen teknikdirektörsüz Kasımpaşaya nasıl yenilirsin? Fatih TERİM önce manchestera sonra Orduspora nasıl yenilirsin hemen istifa....istfa etmesi gereken diğer iki hocada Samet AYBABA ve Şenol GÜNEŞ.....
    • maraton  
    29 Eylül 2012 | 21:03
    HOCAM İÇERDE 4-4-2 BUNU Bİ YERE YAZ PİŞMAN OLMAZSINNN.

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR