KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Kulübümüzden transfer açıklaması

24 Temmuz 2015 | 15:43

43 yorum

25261 okunma

Geçtiğimiz sezon Fethiyespor’da forma giyen ve oynadığı futbol ile çıkış yapan 1993 doğumlu genç defans oyuncusu İbrahim Sürgülü, yapılan görüşmeler neticesinde Bursaspor’a kazandırılmıştır.

Gelecek vadeden genç futbolcu, 2015-2016 sezonu için pilot takımımız Yeşil Bursa A.Ş. takımında kiralık olarak forma giyecek ve sezon boyunca göstereceği performans teknik heyetimiz tarafından takip edilecektir.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.

 Bursaspor.org.tr

    •  
    25 Temmuz 2015 | 19:28
    Medya gurubunun yanın da olacğınıza
    başkanınızın yanında durun:
    Hangi bayrağa hizmet ettiğiniz belli değil:
    • Taraftar  
    25 Temmuz 2015 | 13:52
    Ederinden fazla değer soytarıyı kral eder. Ey Recep Bölükbaşı adaşın Recep Altepe'nin arkasına saklanarak şımardıkça şımardın ne duruşun var nede beynin. Seni kimse takmıyor bile taraftara zibidi diyen palyanço seni. Ama yinede kombinemi alacağım Bursaspor herşeye değer arma aşkı bu başka birşeye benzemez.
    • adalet mah  
    25 Temmuz 2015 | 10:30
    Bu yıl birlik olma zamanı.
    Birbirimize güveneceğiz.
    Kombinemizi alıp bekleyeceğiz.
    Güzel günler göreceğiz inşallah
    • adalet mah  
    25 Temmuz 2015 | 10:23
    Birlik olma zamanı.
    Dirlik olma zamanı.
    Birbirimize güvenelim.
    Hakemler,TFF ve İstanbul takımları ile anacak o zaman mücadele edebiliriz.
    Bu yıl kombinemizi aldık.Takımı bekliyoruz.
    Güzel günler göreceğiz.inşallah
    • adalet mah  
    25 Temmuz 2015 | 10:20
    -1
    Daha bir şey yok ortada .
    Karamsar olmayalım.Bekleyelim.
    Türkiyede hırsız İstanbul takımları ve hakemler oldukça biz birlik ile bu pislikleri boğarız.
    Kendi içimizde birlik olma zamanı.
    • iddialı  
    25 Temmuz 2015 | 09:51
    ulan taraftara zibidi diyen basın mensubunu döven bütün takımı satan yerine oyuncu dahi alamayan bir başkan varken ne kombinesi ne forması çıldırtmayın adamı !
    • wearethebest  
    25 Temmuz 2015 | 09:40
    -1
    Gencler artik kabak tadi vermeye basladiniz. Bilende konusuyor bilmeyende. Bazi arkadaslar cok iyi yorumlar yapiyor eyvallah onlara sozum yok. Ama artik birlik zamanidir. Bizim timsah arenada ne gibi gorsel showlar yapabiliriz ne gibi yeni marslar yada tezahurat yapabiliriz bunlari konusmamiz gerek. Buradan teksasa cagri yapiyorum tezahurat yarismasi yapilsin dereceye girenlere kombine falan verileblir. Birde teksas site yoneticlerine soruyorum sitenin maddi anlamda nasil idare ediyorsunuz ve kaynaginiz var mi. Zaman birlik zamanidir...
    • Tsc 16  
    25 Temmuz 2015 | 09:36
    Genç oyuncu hayırlı olsun onun için ama siz ne sabır bıraktınız nede tahammül.
    • cinaralti16  
    25 Temmuz 2015 | 00:28
    1963 greenarmy 16
    senin bu yazdiklarini buradaki yorumcular hepsini okuyacagini hic sanmiyorum alman ligine bakarken bu turbunler niye ful cekiyor diye gipdeyle bakmisimdir bu 1
    2 yazdiklarini bizim Bursa medyasinda yazacak ne bi adam var nede bunlardan haberi olan 3 ist medyasi bizimkilerden de bok aziz yildirimin agzinin icine bakiyorlar TRT dahil varsa yoksa uc kulup
    4 bizde de her kongereden sonra ilk is olarak baskana sallamak hakaret etmek ondan sonrada takimdan basari beklemek oldu CAVIT CAGLAR gibi bi haci AGA daha bekliyorlar bitti o zamanlari gecip gitti
    yarama melhem oldun tebrik ederim seni bazilarina da kapak olsun
    yazdiklar Tesekurler:
    • Balıklılı  
    25 Temmuz 2015 | 00:10
    Hay transferiniz batsın. Alın kombinenizi bakın keyfinize. Taraftar dediğin maç izler zevk alır. Siz boşuna kendinize eziyet ediyorsunuz.
    • koray  
    24 Temmuz 2015 | 23:53
    -1
    rodegellayı osmanlıspor alıyormuş... takıma 3 tane acil transfer lazım... ama bu transferleri yapacak bir irade yok...
    • asker  
    24 Temmuz 2015 | 23:01
    Takima destek vermesi gereken taraftar ilk sirada kostek olma pedinde. Skorsporlular. Armaya renklere asik olanlar sadece destek zamanidir ve bekleyip gorucez gerisini. Elestirirsek stadyimda yapicaz bunu burda drgil
    • Secim  
    24 Temmuz 2015 | 22:15
    Istanbulu yeniden devirmenin yolu Transfer degil ALTYAPIDIR .
    • serdar gündüz  
    24 Temmuz 2015 | 22:10
    al atıfı bakaryi satma kimseyi al sana 20 bin daha kombine satıp adam almak iş değil bakambu her zaman o paraları eder büyük olmak öyle olur
    • Santana  
    24 Temmuz 2015 | 21:40
    -2
    Kombine aldımda transfer yokki boşuna mı aldık şamilimi izlicez
    • 1963greenarmy16  
    24 Temmuz 2015 | 21:25
    13
    -Borussia Dortmund'un iflastan kurtuluşu ve yeniden yapılanması.
    2000'li yılların başında girdiği mali kriz nedeniyle çok zor durumlara düşen, ancak daha sonra toparlanarak Bundesliga Şampiyonluğuna, ardından Şampiyonlar Ligi yarı finalistliğine ulaşan bu kulüp, adeta küllerinden yeniden doğdu.
    -İyi yönetilemeyen Dortmund krize girdi.
    Dortmund'da yolunda gitmeyen bir takım yanlışlıklar vardı ve bunlardan en önemlisi özellikle futbolculara ödenen maaş ve ücretler ile primlerde yaşanılan çok önemli artışlar ve transferlere delicesine akıtılan milyon dolarlardı. Nitekim bu kapsamda Borussia Dortmund Avrupa'da oyuncularına en fazla maaş, ücret ve prim ödeyen kulüplerin başında geliyordu.
    Kulübü iflasın eşiğine getiren bu süreçte, Borussia Dortmund'un plansız bir şekilde borsaya açılması, gelecek düşünülmeden yapılan gereksiz pahalı transferlerle mali disiplinden hızla uzaklaşılması, bu işin sonunun iyi olmayacağının da habercisi gibiydi. Nitekim beklenen oldu ve kulüp iflas noktasına geldi. Borç 175,4 milyon dolardı.
    -Dortmund geri dönüşü nasıl becerdi?
    İçinde yaşadığı sıkıntılardan kurtulabilmek için oyuncuların ücret ve maaşlarını indiren kulüp öncelikle en değerli oyuncuları David Odonkor'u Real Betis'e ve Tomáö Rosick'i de Arsenal'a satarak kendisine nakit para yaratma yoluna yönelmek zorunda kaldı. Buradan gelen nakit parayla öncelikle gecikmiş borçlarını ve takımın giderlerini karşılayan Dortmund aynı zamanda bankalarla da anlaşarak borçlarını yeniden yapılandırdı.
    Öncelikle yanlış yönetimleriyle kulübü çıkmaza sokan başkan Gerd Niebaum ve menajer Michael Meier 15 Şubat 2005'de istifa etti.
    Dortmund'u içinde bulunduğu darboğazdan kurtarmaya yönelik 5 basamaklı bir plan hazırladı. Bu plana göre yönetim 1- İflası engelleme, 2- Yeniden yapılanma, 3- Felsefe değişikliği, 4- Uygulama, 5- Sürdürebilirlilik konularında acil aksiyonlar aldı ve bunları hayata geçirdi.
    -Yüksek maliyetli oyuncular yerine alt yapıya yöneldiler.
    Yaşadıkları finansal sıkıntı kulübü ücretlerde ve transfer harcamalarında sıkı bir disipline yöneltti. Çok pahalı yabancı transferleri yerine alt yapıya yöneldiler ve kulübü gençleştirdiler.
    -Sermaye açığını azaltacak yeni öz kaynaklar buldular.
    Kulüpteki ortaklık yapısında bazı değişikliklere yönelerek kendisine yeni öz kaynaklar buldu. Vadesi gelen borçların yaklaşık yüzde seksen beşi ise beş ila on yıllık bir ortalama vade ile yeniden yapılandırıldı. Bu yapılırken, finans maliyeti de aşağı çekildi. Ancak kulübün aldığı mali önlemleri destekleyen en önemli politika kulübün yıldız transferi için bütçesini heba etmemesiydi. Tüm bu idari ve finansal yapılanma, bir yandan kulübün sportif anlamda önünü açarken, parasal gelirlerinde de önemli artışlara yol açtı. Bu dönemde yeni sponsorluk anlaşmalarıyla kulübün önü açıldı. Bu şekilde kulübün mali borçları 118 milyon Euro'dan 26,7 milyon Euro'ya kadar gerilerken, zararlar da hızla kara dönmeye başladı.
    -Bilet fiyatını aşağıya çekip tribüne daha fazla seyirci çektiler.
    Bilet fiyatlarını aşağıya çekip tribüne gelen seyircilere daha fazla ürün satarak maç günü gelirlerini artırdılar. Dortmund'un neredeyse her maçını ortalama 80.000'e yakın kişiye oynuyor ve bu durum onları bu ortalamayla Avrupa'nın bir numaralı kulübü haline getiriyor. Kulüp aynı zamanda yaptığı doğru hamleler ile son sekiz yılda gelirlerini istikrarlı bir şekilde artırarak, 79 Milyon Euro'dan 215 Milyon Euro'ya yükseltti.
    -Çok sevilen teknik adamı iş başına getirerek seyirci sayısını ve gelirleri artırdılar.
    Kulüpteki değişimin en önemli dönemeçlerinden birisini kulüp felsefesinin değiştirilmesi süreci oluşturuyordu. Hem kulübün yeni politikasına uygun bir tarzı olan, hem de seyirci ile çok iyi iletişim kurabilen Jürgen Klopp ile anlaşarak bugünlerin temelini attı. Jurgen Klopp ile 72.500 civarında olan seyirci sayısı da 77.250'ye kadar yükseldi.
    -Sonuçta, klasik ama acı reçeteyi taviz vermeden uyguladılar: Kulüp ilk etapta yönetsel, iktisadi, mali ve sportif anlamda yeniden yapılanmaya yöneldi. Bu bağlamda kulüp öncelikle yeni bir yönetimle yola çıktı. Oluşturulan yeni yönetim ile bankalarla güven tazelendi. Bu sayede, mevcut borçlar yapılandırılarak, borçların vadesi uzatıldı, maliyetler aşağıya çekildi, kulübün üzerindeki finansal baskı azaltıldı. Sıkı bir mali disipline yönelindi. Kulüp öz kaynak açığını kapatabilmek için yeni kaynak arayışına yöneldi. Bu kapsamda başta borsada hisse satışı olmak üzere ortaklık yapısında bazı değişiklikler oldu. Bu arada yeni sponsorlarla anlaşılarak, kulübe taze para sokuldu. Popüler bir hoca ile tribüne daha fazla seyirci çekilerek, stat gelirleri ve maç günü gelirleri artırıldı. Pahalı oyuncu yerine alt yapıya dönüldü. Bir süre sonra yetişen bu oyuncular önemli paralara diğer kulüplere satılarak, kulübe yeni finansal olanaklar yaratıldı. Takım içi rekabeti olumsuz etkilemeyecek dengeli bir maaş ve ücret politikasına geçildi. Takım içi sağlanan rekabetle sportif performansta yeniden Bundesliga şampiyonluğuna ve şampiyonlar Ligi başarısına ulaşıldı. Buradan gelen gelirler tekrar sportif performansın artırılmasında kullanıldı.


    • cinaralti16  
    24 Temmuz 2015 | 21:03
    -3
    Avrupali Timsah= hicmi avrupali gormedik
    batallayi dotunemi sokacaksin hala batalla yuh
    • cinaralti16  
    24 Temmuz 2015 | 20:56
    (supportes) HAY agzina saglik senin
    • ahmet bursalı  
    24 Temmuz 2015 | 19:28
    Demek ki sedat berisha da gercekten bir şey yok ki süfekli stoper alıyoruz ya gecen sene yapılan transferler cuk diye oturmurştu senol güneş bakambu emre josue holmen bu yıl da transferler fena degil ama kadro korunamadı o yüzden başkan sana el fatiha
    • Bursask  
    24 Temmuz 2015 | 19:16
    Kendi takimina bu kadar kostek olan bir taraftar toplulugu varmidir.istanbul medyasi bile Bursaspora bu kadar kotuluk yapamaz.biraz sabirli olun.takima tam destek zamani.ama gercek anlamda forma ve kombine alma zamanidir.ancak bu sekilde bizansa karsi dik ve guclu durabiliriz.buyuk Bursasporuma ve buyuk Bursaspor taraftarina saygilar..

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR