KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Kulübeden skora fayda yok

27 Kasım 2012 | 10:09

3 yorum

5553 okunma

Süper Lig'de ilk 13 hafta sonunda 18 puanla 9.sırada bulunan Bursaspor'da yedek kulübesindeki futbolcuların skora katkı yapamaması dikkat çekiyor. Oyuna en fazla giren futbolcu 8 kez ile tartışılan isim Teteh Bangura...

Bursaspor'da yedek kulübesi skora katkıda bulunamıyor. Ligde 13 haftada 18 puan toplayan ve 9.sırada yer alan Yeşil Beyazlılar'da Ertuğrul Sağlam toplamda 35 değişiklik yaptı. Sadece cumartesi günü oynanan Antalyaspor karşılaşmasında 2 futbolcuyu oyuna süren genç çalıştırıcı, diğer 12 mücadelede de değişiklik hakkının tamamını kullandı. Timsah, oyuncu değişikliğinin ardından 2 puan kazanırken, 5 puan kaybetti.

Bangura ve Murat
Bursaspor'da oyuna sonradan giren futbolcular sıralamasında Teteh Bangura zirvede yer aldı. Ertuğrul Sağlam Sierra Leoneli futbolcuyu 8 kez oyuna aldı. Genç futbolcu maça sonradan girdiği dönemlerde sadece 1 asist yapabildi, gol atamadı. Sağlam'ın yedek kulübesinden sahaya sürdüğü ikinci futbolcu ise Murat Yıldırım oldu. Murat'a, Ertuğrul Sağlam tarafından 6 kez sonradan görev verildi.

Bir tek Sestak
Bursaspor'da ilk 13 hafta sonunda oyuna sonradan girip ağları havalandıran tek futbolcu Stanislav Sestak oldu. Slovak futbolcu 6. haftada oynanan ve 1-1 sona eren Gaziantepspor maçında beraberliği getiren golü kaydetmişti. Başarılı krampon, Sebastian Pinto'nun sakatlanmasının ardından 40.dakikada oyuna dahil olmuş ve 85.dakikada ağları havalandırmıştı. Sestak'ın yanı sıra Bangura da 4-1 Bursaspor galibiyeti ile sona eren maçta sonradan oyuna girerek bir asist yaptı.

 Hakimiyet Gazetesi

    • Mustafa D.  
    28 Kasım 2012 | 12:26
    sen kulübeden çok memnunsun galiba banguraya verilen paralardan haberin varmı bilmiyorum ama eğer umrunda değilse o senin problemin
    • paipai  
    27 Kasım 2012 | 18:51
    -2
    hayret MUSTAFA D. bu yorumunda bonny den bahsetmedin!!!!
    • Mustafa D.  
    27 Kasım 2012 | 11:38
    kulübede doğru düzgün futbolcumu varda takıma katkı versin

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR