KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Kral Jose Fernandao

31 Mayıs 2015 | 12:42

8 yorum

7705 okunma

52 yıllık tarihimizde Bahtiyar Yorulmaz ve Okan Yılmaz'dan sonra Süper Lig gol krallığında üçüncü Bursasporlu isim Brezilyalı forvet oyuncumuz Jose Fernandao oldu.

Fernandao bu sezon 34 haftada attığı 22 golle Süper Lig'in gol kralı oldu. Fernandao'yu 18 golle Beşiktaşlı Demba Ba ve 17 golle Trabzonsporlu Oscar Cardozo takip etti.

Fernandao bu sezon ligde 14 farklı takımın ağlarına havalandırdı. Ligin 30.haftasında Bursa’da oynanan ve 7-1 kazandığımız K.Karabükspor maçında attığı 4 gol ile de Bursaspor tarihinde bir maçta en çok gol atan yabancı futbolcu unvanına sahip oldu. Fernandao ayrıca Ziraat Türkiye Kupası finaline gelene kadar oynanan kupa maçlarında ise 3 gole imzasını attı.

Ligde attığı 69 gol ile aynı zamanda tarihinin en golcü sezonunu da yaşayan takımımızda bu sezon gol atan futbolcularımız ise şöyle;

 1.Jose Fernandao 22

2.Cedric Bakambu 13

3.Volkan Şen 12

4.Filipe Josue Pesqueira 7

5.Samuel Homen 4

6.Ozan Tufan 3

7. Fernando Daniel Belluschi 3

8.Renato Civelli 3

9.Enes Ünal 1

10.Serdar Aziz 1

 Bursaspor.org.tr

    • Erdi  
    01 Haziran 2015 | 11:49
    Bakambuda Türkiye kupasında kral oldu
    • sertan yok  
    01 Haziran 2015 | 01:41
    Fernandao kalmali tabikide, lakin 5 milyon bonservis + futbolcuya verilecek para kusura bakmayinda vur tekmeyi gitsin nereye giderse. Yok efendim sampiyon olacaksak bunlar bunlar kalmali diye yirtinan avanaklar biraz düsünceli olup Bursasporun menfaatlerini hice sayamaz.
    • whiteboys  
    31 Mayıs 2015 | 20:38
    Fernandaonun bize en cok katkisi adam sakatlanmiyor teknik drektor istedigi zaman oynatip istemedigi zaman oynatmaz ama forvetsiz kalmayiz gonderilmesin bence lazim boyle forvet cok gol kacirsada cokta gol atiyor beles golleri iyi takip ediyor.
    • cinaralti16  
    31 Mayıs 2015 | 20:10
    ben olsam ya Bursasporda kalirim yada ISt takimlarinin hic birine gitmem
    adami orada dograrlar fernando gidersen bizi cok ararsin bunu iyibil
    biz nelerini gorduk pasa gonlun bilir biz Hanci sen yolcu
    bu Handan kimler geldi kimler gecti yaa:
    • ms  
    31 Mayıs 2015 | 16:50
    başka adam aramakta çok becerikliyiz..biz gelecek yıl şampiyonluğa oynayacak-mı-yız..mesele bu eger, oy-na-ya-ca-sak. fernandao, josue, civelli,belüşçi bu adamlar kalmalı. bu adamlar takımın OMURGASI. 2-3 direk oyuncu daha alınıp hedefe oynanmalı..yok hedef yok diyorsak hepsini gönderin ve sıradan bir takım olarak düşmemeye oynayalım...not LACOS ARENADA
    • rıdvan çiftçi  
    31 Mayıs 2015 | 15:30
    kendi ligimizden bizden kötü takımlardan oyuncu almak için çırpınan taraftar profillerini gördükçe manejerlerle sıkı fıkı olan yöneticilerin ve başkanların hiç bitmeyeceğini biliyorum. yaratıcı transfer ne nedir nasıl yapılır keşke taraftar biraz olsun bilinçlense.erciyesten aldığın troure orada işte milan kariyeri var.şimdi bana kweueke savunması sakın yapmayın. ya da takım iyi barcelona gibi oynuyor fernandao ondan iyi mubabbeti de. adam alnının teriyle ve yeteneğiyle aldı tacını.disiplinsiz ve istediği zaman oynayan volkan ve tam kanat oyuncusu diyemeyeceğiz bakambu kanatlardan ne kadar desteklediyse o kadariş yaptı. josue ve bellushi faktörü tamam ama diğer takımlarda az buz mu oyuncular vardı. sneider dieogo falan filan.yani küçümsemeyin. nasılsa gidecek fernandao çamur atayım moduna girmeyin.eksikleri var ama artıları da maydanda.fernandaoyu özel yapan fizikli olmasının yanında tek vuruş dediğimiz golcü vuruşu ve pivot santrafor özelliği.

    eldeki değerlerimizi üç kuruş için kaçırmadan koruyup üstüne birkaç nokta atışı yapmak mantıklı olandır.her kim aksini iddia ediyorsa Bursasporu zarara uğratmak istiyordur.işleyen makine bozuldu mu neler olur geçmişe bakın anımsayın.sürekli kapalı kutu oyuncularla sil baştan yapıp daha iyisini yapacağını beklemek saçmalık. adam gol kralı olmuş yeni gelen adam daha ne kadar iyi olacak 30 gol mü atacak. bangura da geldi troure de.bundesligada en baba takımlardan en vasatına kadar iki oyuncu anca alır her sene. o yüzden sistem takımıdır alayı. beş atar yollar karşısına çıkan hazır olmayan takımları.
    • Bursalı  
    31 Mayıs 2015 | 13:30
    12
    Fernandao iyi futbolcu ama bu sene bu kadar öne çıkmasında Bursaspor ortasahası josue belluschi ozan ve kanatlarda volkan ve bakambuya borçlu dün bu ortasahamuzın hiçbiri olmadığında konyadan farklı bir takım olmadığımızı gördük
    • NeverWalkAlone  
    31 Mayıs 2015 | 12:50
    -5
    Gaziantepte Ognjen Vranjesi almalıyız Leonard Kweuke'de alınabilir

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR