KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Kombineler satışa çıkıyor

05 Temmuz 2014 | 13:36

45 yorum

22763 okunma

Yönetim Kurulumuz, 2014-2015 sezonu kombine bilet yüklemelerinin fiyatlarını belirledi.

Yönetim Kurulumuzun almış olduğu kararlar ise şöyle;

KOMBİNE BİLETLER SÜPER LİG VE TÜRKİYE KUPASI MAÇLARINDA GEÇERLİ

2014-2015 sezonu kombinelerimiz Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası müsabakalarında geçerli olacaktır. UEFA Avrupa Ligi'ne kalındığı takdirde bu maçlarda kombine biletlerimiz geçerli olmayacaktır ancak bilet alımlarında 2014-15 sezonu kombine kartı sahibi taraftarlarımıza öncelik verilecektir.

KOMBİNE BİLET YÜKLEMESİ SATIŞ PROGRAMI

Kombine bilet yükleme satışına 18 Temmuz 2014 tarihinde Merinos Stadyumu'nda kurulacak olan Kombine Bilet Satış Noktasından başlanacaktır. Aynı noktaya PASSOLİG satış masaları da kurulacaktır.

PASSOLİG (20 TL) alımları için taraftarlarımızın yanlarında nüfus cüzdanları ile beraber satış noktasına gelmeleri gerekmektedir.

2013-2014 sezonuna ait eski kombine kartı bulunan taraftarlarımıza 2 hafta öncelik sağlanacaktır. Geçtiğimiz sezon kombine kartı olan taraftarlarımız eski yerlerini 18 Temmuz – 3 Ağustos 2014 tarihleri arasında alabileceklerdir.

Genel satışlarımıza ise 4 Ağustos 2014 tarihinden itibaren başlanacaktır.

ÇEŞİTLİ HEDİYELER

Yönetim Kurulumuz almış olduğu karar neticesinde VIP tribünü kombine bilet yüklemesi yapan taraftarlarımıza 2014-2015 sezonu formamız, Kapalı Tribün kombine bilet yüklemesi yapan taraftarlarımıza 2013-2014 sezonu formamız, Maraton Tribünü kombine yüklemesi yapan taraftarlarımıza 1 yıllık Bursaspor Dergisi aboneliği, Kapalı Kale Arkası Tribünü kombine bilet yüklemesi yapan taraftarlarımıza ise atkı hediye edilecektir.

ÖDEMELERDE KREDİ KARTI KOLAYLIĞI

Kombine kart satışlarımız nakit veya kredi kartıyla yapılabilecektir. Tüm Bonus ve Word kart sahiplerine 6 ay taksit imkanı sunulacaktır.

Denizbank Bursaspor Bonus Card sahiplerine ise 6 + 3 ay taksit imkanı sunulacaktır.

TİMSAH ARENA'DA ÖNCELİK

2014-2015 sezonunda kombine kart alacak olan taraftarlarımız, 2015-2016 sezonunda geçilmesi planlanan yeni stadyumumuz Timsah Arena'da tribün ve koltuk seçim önceliğine sahip olacaklardır.

2014-2015 SEZONU KOMBİNE YÜKLEME FİYATLARIMIZ

TRİBÜN KOMBİNE YÜKLEME FİYATI

VİP A-B Tribünü 1.Sıra 4.000,00 TL
VİP A-B Tribünü 2-6 Sıralar 2.750,00 TL
Kapalı A-B-C ve VIP C Tribünleri 1.250,00 TL
Maraton Tribünü 550,00 TL
Kapalı Kale Arkası Tribünü 250,00 TL
Açık Kale Arkası Tribünü 150,00 TL

2014-2015 SEZONU MÜSABAKA BİLET FİYATLARI

Yönetim Kurulumuz tarafından 2014-2015 sezonunda oynanacak olan iç saha müsabakalarının bilet fiyatlarının aşağıdaki gibi uygulanmasına karar verilmiştir.

TRİBÜN FİYAT

VIP A-B Tribünü 1.Sıra 300,00 TL
VIP A-B Tribünü 2-6 Sıralar 200,00 TL
Kapalı A-B-C Tribünleri 100,00 TL
Maraton Tribünü 40,00 TL
Kapalı Kale Arkası Tribünü 20,00 TL

NOT: Avrupa Kupası müsabakalarının bilet fiyatları müsabaka öncesinde belirlenecektir.

 Bursaspor.org.tr

    • bursalıııı  
    08 Temmuz 2014 | 17:23
    Pasolig degil pasaport alin avrupa deplase yapalim
    • Texaslı murat  
    08 Temmuz 2014 | 16:26
    Arkadaşlar takımımızın durumu ortada eğer bizlerde kombinelerin içine avrupa dahil olmalı şu dahil olmalı bu dahil olmalı dersek kulübümüzün yararına değil zararına çabalamış oluruz .Biraz sağduyu ve yeni yönetime destek lütfen....
    • Murat  
    08 Temmuz 2014 | 16:16
    Fiyatlar makul zaten Bursasporunda malum hali ortada
    • bursa1616  
    07 Temmuz 2014 | 21:22
    -1
    texaslı arkdaslarım ve Bursaya canı gönül vermiş türbün kardeşlerim takımımız zor durumda olmasa tammda borçlar ortada sponsrlar yok futbolcular deli paralara oynuyor bizde byle yaparsak nasıl gider bu takım zamanında ne biletler almadıkmı bedava adı aşk bu eziyetin die biz bağırmadıkmı inadına texas
    • çarşamba teksas  
    07 Temmuz 2014 | 17:54
    -2
    kimse kombine felen almasın protesto boykot ediyoruz kombine alan Bursasporlu felen değildir
    • güllük  
    07 Temmuz 2014 | 16:28
    genel olarak bu platformda bilet almayanların ortak tepkisi e-bilet düzenine karşı olmalarıdır.bu tepki de haklı bir tepkidir.çükü e-biletin fişçi bir anlayış olduğu ve geçmiş fedarasyon uygulanmalarının belli kesimlere töleranslı davranılması taraftarımızın haklılığını ortaya koymaktadır.e-bilet düzeninin amacı cefakar Bursaspor tribünlerini susturmaktır.6222 ne kadar adil uygulandı bunu kendimize sormak lazım,cevap zaten belli.Bursaspor taraftarları olarak bedel ödemiş tek taraftar topluluğu bizleriz.hapiste yatan birçok abimiz oldu ve halen yatmakta olan abilerimiz var.bu kirli çarkta e-bilete hayır diyen renktaşlarımla gurur duyuyorum.e-bilete hayır.
    • AMD  
    07 Temmuz 2014 | 16:17
    Passolig yüzünden kombine almayacağım.Alınterimle kazandığım parayı Çalık gibi kan emici düzen adamlarına vermeyeceğim.
    • mudanya-teksas  
    07 Temmuz 2014 | 12:24
    Maratondan kombinem vardı ama bu sezon kombine falan almayacağım.

    İki sebeple kombine almayacağım, birincisi passolig uygulaması, ikincisi ise avrupa kupası maçlarına kombineyle girilemeyecek olmasıdır.

    Sıradan lig maçlarına zaten kolayca bilet bulunabiliyor. Kombineyi fazla talep görecek olan maçlara bilet alma eziyetini çekmemek için alıyoruz.

    Hem kombinem olacak hem de avrupa kupası maçları için bilet peşinde koşacağım. Yok öyle şey. Taraftarı enayi yerine koymasın kimse. Fedakarız, ama keriz değiliz.

    Ayrıca federasyona da 20 TL haraç vermek filan da yok. Bu iş çözülünceye kadar radyodan dinlerim Bursasporumun maçlarını olur biter...
    • hard16  
    07 Temmuz 2014 | 11:39
    -1
    arkadaşlar e-bilet yüzünden almıcaz mı yoksa alıcakmıyız trübün liderleri bu konuya ne diyorlar?
    • huseyın+  
    07 Temmuz 2014 | 11:23
    e-bilet diğer adıyla passolig şiddeti, kavgaları bitireceğini düşünen arkadaşlara tekrar hatırlatayım istedim. Cezayı e-bilet vermiyor 6222 sayılı yasa veriyor. Yasayı uygulamadıkları sürece şiddet falan önlenemez.

    O zaman sorayım sizce mevcut hükümet 6222 sayılı yasayı adil bir şekilde uygulattı mı çıkarıldığından bu yana?

    Uygulatmadıysa işte bundan sonra da bir düzelme beklemeyin şiddet konusunda. Ailecek mis gibi seyrederiz diye çok da ümitlenmeyin.

    Onanan cezanın infazı bile gerçekleşmiyor bu ülkede. Yok kumpas var, haksızlık var, paralel falan demeyin hiç. Bugün sizin cezanız onansa yarin infazınız gerçekleşir. Ama paran varsa UEFA bile yandaş olur bizim ülkenin düzenine.

    Tıpkı kişilerle ilgili cezaların açıklanmadığı, 5 ayrı mercii (CAS-UEFA D.K.- 16.ACM-YARGITAY-UEFA TAHKİM) suç var demesine, kendilerinin avrupa kupalarından men etmelerine rağmen bunca zamandır henüz bir yaptırım uygulamayıp süreci uzatmaları gibi...

    Bir kulüp başkanı cezalı olduğu halde hem futbolda hem de basketbolda tribüne gelip küfürler savuruyorsa, sağa sola hakemlere göz dağı verebiliyorsa ve cezası onanan bir yöneticiye ne TFF ne TBF sportif olarak hiç bir ceza veremiyorsa, PFDK ya bile sevk edemiyorsa, taraftarı da her türlü çirkefliği saldırganlığı yapar ceza falan da almaz. Sunu iyi anlamakta fayda var:

    Bu düzen şiddeti bitirmek için kurulan bir düzen değil. Çıkarlara dayanan bir düzendir.

    Sanki Türkiye Futbol Federasyonu ve ona bağli tüm birimlerde her şey kusursuz ve adil de bi biz taraftar sorunuz, arızayız değil mi? Hass..... lan ordan!
    • atomk  
    07 Temmuz 2014 | 09:14
    uefa e-bılet sacmalıgını kabul etmedıgı ıcın avrupa maclarında kombıne gecersız.
    • ENDSTRİYL TRİBÜN  
    07 Temmuz 2014 | 00:36
    passolig olduğu sürece mabedde yokum.Dik duruş onurlu duruş.Herkes kabullenmiş ohh ne ala gerekirse dısarda destekleyelim ama passolig hayır...
    • aJk.  
    06 Temmuz 2014 | 23:26
    13
    E-bilet yuzunden yillardir aldigim kombineyi almayacagim e-bilet kalkana kadar avrupa kupasi maclari haric maclarada gitmiycem. Kapali kale arkasi kombineye ayirdigim paraylada yeni sezon formalar cikinca gidip storedan 250 liralik lisansli urun alip klube katki yapcam.

    E-bilete hayir mecburlar bunu kaldiracaklar, kafeye gidersin buyur ederler, biyerden alisveris yaparsin buyur ederler, sinemaya minemaya gidersin musteri cekmek icin ugrasirlar. Madem endustriyel futbolsa gunumuz futbolu beni o stada cekeceksin arkadas bana binbir zorluk cikarmayacaksin boyle mantiksizlik olamaz. Son haftalara benzemez bu stadlarin bos kalma işi. Hepsi yanip donecekler ayni ortam sezon basinda baslayip futbol bitme noktasina gelince, o yuzden ebilete hayir. Boykot ediyorum takimima lafta soylemiycem bu adaletsiz ortamda kirli pis futbol liginde. Hatta turkiye ligi yerine baska ligde oynama gibi bilmiyorum bi sansimiz varmi sanirim adriyatik ligi oluyormus oylama yapilsa % 80 de orda oynayalim bu serefsizlerin hukum surdugu kirli futbolun icinde olmayalimi tercih eder.

    Siz saniyomusunuz ki ebilet gelcek herkese gelcek ??? Gelcek evet ama bizi aninda men edecekler tribunde en ufak olayda 3buyutulmusleri ise 1000 kisiyse 10 kisi alip geri salacaklar polis arabasini ters cevirip yaktiklarinda gorduk bu serefsizlerin adaletini. Bizi bitirmeye calisiyorlar ama oyuna gelmemeliyiz !!


    O yuzden E-bilete Hayir !!!!
    • tXs ibo  
    06 Temmuz 2014 | 21:01
    finansbank timsah karta neden ayrıcalık yok boşuna mı aldık o kartı
    REZALET sezon başlamadan başladı sanırım ezilen yine taraftar ...
    • Cetin can  
    06 Temmuz 2014 | 20:18
    Susma haykır E-bilet'e hayir ! Sırf şu e-bilet zırvalıgı yüzünden kombine almıcam kombine paramda hazırdı ama almıyorum. Onun yerine gidicem store'dan bu sezon formasını alicam.
    • mengin  
    06 Temmuz 2014 | 19:38
    lafa gelince en buyuk Bursaspor iş cebe gelince kayseriyle kıyaslayıyorlar 10 20 peşine düşülüyor tamam herkesin durumu iyi olmayabilir ama buda bok atmak anlamına gelmez pahalı demesin almıcam yada alamıcam desin herkes işini yapsın milletinde kafasını kurcalamasın !
    • berk  
    06 Temmuz 2014 | 15:45
    tamam kimse almasin kombine veya normal bilet.Takimi kimse desteklemesin ama mac kaybedince de niye kaybettik diye kimse laf etmeyecek. Hepiniz evde oturacaksiniz kedi gibi susacaksiniz. yok oyle bedavaya havlamak. 10tl nin hesabini yapan fakirler, her gun 10tl sigaraya parayi veriyor. Ondan sonra transfer nerde kupa nerde. Siz gidin kayserisporu tutun, 2tl ye bilet veriyor onlar.
    • uğur1023  
    06 Temmuz 2014 | 14:48
    Bütçe tmm kötü falan ama hiçmi yönetim elini cebine atmıyor avrupaya gidicez ilk turda elenip gelicez
    • bursaspor  
    06 Temmuz 2014 | 14:32
    Bence bi organizasyon olmalı ve basın açıklaması yapılmalı e-biletle ilgili
    • Furkan  
    06 Temmuz 2014 | 14:29
    Ya millet kulube katkı için kombine felan alın diyor ya abi madem kulübe katkı sağlıcanız gidin kombine parası kadar storeden alıveriş yapın

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR