KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Kendimi kanıtlamaya geldim!

02 Şubat 2013 | 09:31

2 yorum

6587 okunma

Anton Ferdinand, Manchester United'ın dünyaca ünlü savunma oyuncusu olan ağabeyi Rio Ferdinand'ın kendisine tavsiyelerde bulunduğunu söyledi.

Bursaspor'un devre arasında Queens Park Rangers'tan kadrosuna kattığı Anton Ferdinand, Manchester United'ın dünyaca ünlü savunma oyuncusu olan ağabeyi Rio Ferdinand'ın kendisine tavsiyelerde bulunduğunu söyledi.

Ferdinand, 'Ağabeyim dünyanın en iyi defans oyuncularından biri. Bana hep en iyisi olmamı tavsiye ediyor. Ailemde herkes birbirinin iyi olmasını ister. Bunun için çok şanslı olduğumu düşünüyorum. Ağabeyim Türkiye'ye transfer olacağımı duyduğunda, (Kendini orada göster ve kanıtla) dedi. Bunu yerine getireceğim' dedi. Galatasaray maçını sabırsızlıkla beklediğini sözlerine ekleyen Ferdinand, 'Premier Lig gibi üst seviye bir ligden geliyorum. Dünyaca ünlü futbolculara karşı oynadım. Buradaki futbolu da merak ediyorum. Galatasaray maçını sabırsızlıkla bekliyorum' diye konuştu.

 Olay Gazetesi

    • Timsah  
    02 Şubat 2013 | 10:53
    21
    Bence mükemmel transfer. Devre arasında yaptığımız transferlerin hepsi süper zaten Bursaspor'u her sene devre arası transferleri sürüklüyor.
    • bursa  
    02 Şubat 2013 | 10:01
    24
    burdaki futbolcularda pek bir iş yok koçum rahat ol premier ligde kendini 10 yoruyorsan burda 6 yor kral olurusun :D

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR