KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

''Kendimi evimde gibi hissediyorum''

18 Kasım 2012 | 10:46

3 yorum

5990 okunma

Bursaspor'un Arjantinli yıldızı Fernando Belluschi, Bursa'daki tribün coşkusunun kendisini evinde gibi hissettirdiğini söyledi.

Yeşil-beyazlı ekibin sezon başında Porto’dan kadrosuna kattığı yetenekli oyuncu Fernando Belluschi, bir televizyon kanalına yaptığı açıklamada takımın amacına katkı sağlamak için elinden geleni yapacağını söyledi. Türkiye’ye transferinin kendisi için sürpriz olmadığını ifade eden Belluschi, “Dünyanın her yerinden gelecek tekliflere hazır olmak gerekir. Türkiye’de bilinen tanınan bir futbol ülkesi. Benim için Türkiye, güzel bir deneyim olacak. Bursa’da herkes beni çok sıcak karşıladı. Takım arkadaşlarım mükemmel. Takımın amacına katkıda bulunmak için her şeyimi vereceğim. İnsanların bana olan ilgisi de çok mutlu hissettiriyor” dedi.
 
“KENDİMİ EVİMDE GİBİ HİSSEDİYORUM”
 
Bursa’daki tribün coşkusunun kendisini evinde gibi hissettirdiğini belirten yıldız oyuncu, “Takımda çok tanınmış tecrübeli isimler var. Özellikle savunmamızın çok sağlam olduğunu düşünüyorum. Pinto ve Batalla arasındaki uyum da müthiş. River’daki günlerime oranla burada kendimi çok daha olgun hissediyorum. Şu anda kariyer ve kapasite anlamında kendimi en üst noktada hissediyorum” şeklinde konuştu.
 
“YENİDEN NEWELLS FORMASI GİYMEYİ UMUYORUM”

 
Lionel Messi’nin de forma giydiği Newells Old Boys takımına tekrar geri dönmeyi umut ettiğini dile getiren Belluschi, “Newells Old Boys’un yeri bende çok ayrı. 14 yaşında hayallerimin peşinde koşmaya orada başladım. Oldukça önemli isimlerle oynadım. Çok özel günlerdi. Bir gün yeniden Newells formasını giyeceğimi umuyorum. Lionel Messi de futbola Newells’da başladı. Burada büyüdü. Newells’ı Arjantin’de genelde küçük şehirlerin insanları tutar ve takımın büyük bir sinerjisi vardır. Newells, büyük bütçeli takımlara bir başkaldırı sembolüdür" diye konuştu.
 
“BURSA’DAKİ ATMOSFERİ RİVER PLATE’YE BENZETİYORUM”
 
Bursa’daki atmosferi Arjantin takımlarından River Plate’e benzettiğini kaydeden Belluschi, “River Plate benim için çok büyük bir adımdı. Arjantin’de River gibi bir takımın formasını giymek herkese nasip olmuyor. Orada çok iyi maçlar çıkardım. Kaptanlığa kadar yükseldim ve taraftarla aramda güçlü bir bağ oluştu. River-Boca rekabeti dünyanın en büyük derbilerinden birisi. Böyle bir derbide forma giymek ve galibiyet sevinci yaşamak hayatım boyunca unutamayacağım anılardan birisi. River-Boca maçlarından günler önce insanlar bu maçları yaşamaya başlar. Maç bitiminde kazanan takımın coşkusu bir sonraki maça kadar sürer. Bu derbiyi görmeden, yaşamadan kelimelerle anlatmak pek mümkün değil. River Plate’le şampiyonluk yaşayamadım ama oradaki atmosfer ve taraftarın sevgisi inanılmazdı. River Dünyanın en özel camialarından birisi. Bursa’daki atmosferi oraya benzetiyorum” ifadelerini kullandı.

 Olay Gazetesi

    • mcrsuleyman  
    19 Kasım 2012 | 13:23
    ah be siz neden twente macından önce yapmazsınız bu transferi.
    • hakan  
    18 Kasım 2012 | 17:29
    yeni stad bitsin tribünler daha güzel olacaktır.
    • beşevler  
    18 Kasım 2012 | 11:18
    20
    sen bir Bursaspor-bjk atmosferini yaşa sonra tekrar sorsunlar sana bu soruyu

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR