KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

"Kazandığımız için mutluyuz"

05 Nisan 2015 | 15:45

3 yorum

5567 okunma

Teknik Direktörümüz Şenol Güneş, SAİ K.Erciyesspor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında arzu ettikleri üç puanı aldıkları için mutlu olduğunu belirtti.

Güneş, karşılaşma hakkında şu açıklamayı yaptı; “Maçtan evvel üç puan arzu ettiğimiz bir maçtı. Bunu elde ettik, mutluyuz. Rakibimizin konumu ne olursa olsun her maça iyi futbol ve üç puan için çıkıyoruz. Rakibin direnci de iyiydi. Çarşamba günü kupa maçımız var olduğu için karşılaşma içinde tempomuzu düşürdük. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Dün Fenerbahçe maçında skor 5-1 iken hakem maçı 1 dakika uzattı. Bugün ise 3-0’a rağmen 3 dakikalık uzatma verildi. O süre zarfı içinde kartlar görebilirdik. Son Sivasspor maçında bunu yaşamıştık. Bugün seyircimiz azdı ama etkiliydi. Gelenlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

Birkaç gündür gazetelerde yazan haberler hakkında da konuşan Güneş, “ Gazetelerde başkan ile sanki aramda bir sorun varmış gibi gösteriliyor. Başkan bana görev veriyor, ben yapıyorum. Sanki bir kavga hali görüntüsü vardı, doğru değil. Farklı düşüncelerimizi tabii ki söyleyeceğiz. Onun için onu istemiyorum. Ben bu kulübün çalışanıyım” dedi.

Teknik Direktörümüz Şenol Güneş, karşılaşmada sakatlanan Renato Civelli’nin dizinde bir sıkıntı olduğunu ve kontrollerinin yapılması için Acıbadem Hastanesi’ne gittiğini belirtti. Bir medya mensubunun Samuel Holmen’i sağ kanatta kullandıklarını hatırlatması üzerine Güneş, “Holmen, iyi niyetli ve çalışkan bir oyuncu. Sağda, solda, geride elinden geleni yapmaya çalışıyor. İyi niyetli bir oyuncu. Bugün ihtiyaç öyle doğdu. Başlangıçta takımın sağ tarafını iyi kullanamadık. Holmen'i sağa aldık iki kanat da daha etkili oldu” dedi.

Fenerbahçe'nin Mersin İdman Yurdu kupa maçının ertelendiğinin hatırlatılması üzerine, "Ben şimdi bir şey konuşmak istemiyorum. Konuşursam yanlış anlaşılıyor. Gençlerbirliği ile kupa maçımız var. İlk kupa maçımızda da onlar bir gün önce oynadı lig maçını, biz bir gün sonra oynadık. İkinci maç da yine aynı oluyor. Bizim de o zaman Gençlerbirliği maçımız tehir olsun. Bu tür konuşmalar yanlış anlaşılıyor. Ama diyecek bir şey yok, yetkililer ne karar alırsa biz uyacağız" dedi.

Dün Fenerbahçe kafilesine yapılan saldırı hakkında da konuşan Güneş, “ Bu futbolla ilgili değil. İnsani bir olay. Hiçbir kişiye kuruma saldırı olması doğru değil. Kınıyoruz kim yapıyorsa. Ne yapan, ne yapılan da yeni nifak tohumları atmak doğru değil. Yapan kimse sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. Üzüntü verici yani. 3 Temmuz süreci ile bağdaştırılırsa bu olay büyüyebilir. Onun için Trabzonspor ve Fenerbahçe başkanları oturup konuşması lazım. Geçmişe dönük bir hesapları varsa görüşmeleri lazım. Her şeyi konuşup kamuoyuna açıklama yapmaları lazım. Ben bunu 3 Temmuz sürecinde de söylemiştim, şimdi de söylüyorum” dedi.

 Bursaspor.org.tr

    • cinaralti16  
    05 Nisan 2015 | 21:49
    fatih tekgeden antronor olursa mehmet ozdilekdende milli takim hocasi olur bunu bi yere not edin
    • asker33  
    05 Nisan 2015 | 16:47
    13
    Takım makina gibi takır takır maşallah..90'da volkanın basması flan duygulandım lan allah sağlık sihat versin volkan :))
    • balıkesirli  
    05 Nisan 2015 | 16:31
    24
    Başta şenol hoca olmak üzere fernadao ve belluchi kalırsa ayrıca batalla ile birlikte en az üç tane iyi transfer yapılırsa, seneye arenada 20 bin ortalama bulursak[ki ben bile istanbulda yaşamama rağmen dört beş maca geleceğim inşallah-maç günü mudanya iskeleden otobüsler kaldırılırsa çok iyi olur bu arada :) ] ikinci şampiyonluk gelir. Umarım seneye çifte şampiyonluk sevinci yaşamak nasip olur. Bursaspor süper lig Balkes de ptt 1. lig şampiyonu olur inşallah.

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR