KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

"Kazanan taraf olmak istiyoruz"

20 Eylül 2014 | 11:31

32 yorum

12874 okunma

Teknik Direktörümüz Şenol Güneş, Pazartesi akşamı Beşiktaş ile oynayacağımız maç ile ilgili Özlüce Tesislerimizde basın toplantısı düzenledi.

Güneş, "Sadece kazanmak istiyoruz. Kazanmak önceliğimiz olacaktır. Taraftarımızın desteği, oyuncularımızın kazanma hırsı ile bütünleşince ne değer ortaya koyacağımızı göreceğiz." dedi.

GÜZEL BİR MAÇ OLACAK

Şenol Hoca, ligin üçüncü haftasında olduklarını ve üç puanda bulunduklarını belirtti. Güneş, şunları söyledi: "Beşiktaş sezona iyi başladı. Avrupa kupalarında ve lig maçlarında hem oyun olarak hem skor olarak iyi görünmesine rağmen iyi sonuçlar alamadı. Ama oyun olarak rakibe karşı üstünlük sağlayan bir takım. İyi bir takım, biz de iyi bir takımız. Takımımız Galatasaray yenilgisi ile başladı, Gençlerbirliği galibiyetini aldık. Ozan antrenmana katıldı, Ferhat katılıyor. Ozan ayrı koşu yaptı. Genel olarak takımın havası, morali iyi görünüyor. Oyun olarak da başlangıca göre daha iyi durumdayız ama gideceğimiz daha çok mesafe var. Savunma ve hücumda mesafe aldık ama zaman zaman beklenmeyen hatalarımız oluyor. Bunları en aza indirebilirsek futbol zenginliğimizin artacağını düşünüyorum. Yetenekli oyuncularımız var. Hem bizde hem de Beşiktaş'ta yetenekli genç oyuncular var. Güzel bir maç olmasını bekliyorum."

BÜYÜKLÜĞÜMÜZE YAKIŞIR HAREKET ETMELİYİZ

Şehir olarak, büyük bir camia olduğunu biliyorum. Artık büyük bir camiaya yakışan futbol görünümünü vermek istiyoruz. Ama bütün bunların içinde sadece kazanmak istiyoruz. Kazanmak önceliğimiz olacaktır. Taraftarımızın desteği, oyuncularımızın kazanma hırsı ile bütünleşince ne değer ortaya koyacağımızı göreceğiz. Taraftarlarımız sabırla destek olmalılar. Onların coşkusu sahada oyuncularımızın performansını bir basamak daha yukarı çıkarmalı. İlk müsabakamızda seyircimiz cezalıydı. Tribünlerde bir boşluk vardı. Ama taraftarını arkasına alan Bursaspor'un ne kadar güzel sonuçlar aldığını çok iyi biliyorum. Maç günü bu güzellikler içinde mutlu bir Bursaspor arzuluyorum. Kaybeden olmak istemiyoruz. Kazanmak istiyoruz, mutluluğumuzu kazanmak istiyoruz. Ligde puan kaybetmeyen takım yok. Kendi sahamızda kazandığımızda ligde yukarılara çıkacağımızı biliyoruz.

OZAN İPEK HIRSLA ÇALIŞIYOR

Bir medya mensubunun Ozan İpek'in sakatlığını sorması üzerine Güneş, "Sakatlığı kendisini daha da hırslandırdı, çalışıyor. Operasyon geçirdikten hemen sonra çalışmalara kendisi katılmak istedi. Bu bizi mutlu etti. Dün takımdan ayrı çalıştı. Antrenman eksikliği var. Bu maçta düşünmem ama sonrası için düşünürüm. Artık sadece futbol oynamayı düşünen bir Ozan var. Bu bize de katkı sağlayacaktır, ona da başarı getirecektir.

"GEÇMİŞİN HESABINI GÖRMEK YERİNE BUGÜNÜ DÜŞÜNMELİYİZ"

Taraftarlar arasındaki husumetle ilgili de yorumda bulunan Güneş şöyle konuştu: "Geçmişi açmak istemiyorum ama bu hadiselere takılıp kalmak doğru değil. Hatalar, sıkıntılar olmuştur. Başarı, başarısızlıklarımız, doğrular, yanlışlar, borç ödemek düşüncesi yerine bugünü yaşayıp yarınları planlamak zorundayız. Ama bugün Beşiktaş camiasıyla yarışıyoruz. Hem Beşiktaş camiasında hem bizde insanlar değişebiliyor. Geçmişin hesabını görmek yerine, bugün ne yapabileceğimizi düşünmeliyiz. Yarış yaparak daha büyük bir Bursaspor'u yaratmak istiyoruz. Spekülasyonlar olduğunu biliyorum. Her camiada, her insanın hayatında haksızlığa uğradığı görülebilir. Bunların üzerine takılı kalırsak bu bizi ileriye götürmez."

"TARAFTARIYLA BÜTÜNLEŞEN BİR BURSASPOR İSTİYORUM",

Taraftarlarımıza da seslenen Güneş, "Bursaspor varsa taraftarı sayesinde var. Onların sevgisi ve sahiplenmesiyle olmuştur. Yönetimler, teknik heyet ve oyuncular hep değişir. Taraftar sürekli vardır, olacaktır da. Dünyaya gösteren taraftar olgusudur. Sahanın dolması gerekir, davranış olarak da örnek olması gerekir. Passolig çok etkisi olmuştur doğru. Ben burada Konyaspor'un örnek gösterildiği yerde Bursaspor'un örnek gösterilmesini isterim. Sebepler ne olursa olsun taraftarıyla bütünleşen bir Bursaspor olmalı. İnşallah öyle olacaktır" dedi.

"İSİM VERMEYİ DOĞRU BULMUYORUM"

Bir gazetecinin, "Sol kanatta sakatlıklar var. Bakambu'yu bu maçta değerlendirmeyi düşünüyor musunuz?" sorusuna Güneş, "Sakatlıklar, formsuzluklar, tercihler olacaktır. Bunlar gayet normaldir. Biz de sahaya sürdüğümüz futbolculardan en fazla verimi almak istiyoruz. Bu maçta elimizdeki oyuncuların durumuna göre 11 çıkaracağız. İsim vermeyi doğru bulmuyorum" yanıtını verdi.

 Bursaspor.org.tr

    • KAZANAMAZSIN....  
    22 Eylül 2014 | 23:42
    Şenol hoca...
    Sen hiçbir zaman kazanamazsın
    Allah aşkına bu takımı bırak GİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİT
    senden bi cacık olmaz. sen git Trabzona.
    • Yeşil  
    22 Eylül 2014 | 23:25
    Sen ancak edebiyat yaparsın çek git
    • Cankopat  
    22 Eylül 2014 | 09:01
    kardeşim bırakın rüzgarı yok erken gelselermiş karşılama yaparlarmışta burdan delikanlılık yapıp birbirimizi kandırmayalım beyler. adamlar her sene geldi mudanyada taraftarları karşıladı holiday inn otelin önünde öğrenciler tezahürat yaptı görüklede maç günü daha çok onlar olcak buralar Bursa değil dimi yazık bize eskiden böylemiydi rakip şehre ilk girdiği andan itibaren yusuf yusuf olurdu. maç günü en azından yumurta falan atalım bunlara baskı oluşturalım stad dışında
    • aJk  
    22 Eylül 2014 | 03:30
    11
    Bursaspor kongre üyesiyim, fanatik Bursasporluyum ve 13 yıldır tüm maclara %90 gitmisimdir. Kalkıp hicbir zaman corbacıda olmadım atladık arabamıza paşa paşa gittik, gün geldi cok paramız olmadı otobusle gittik..

    Klup baskanımız Recep Beyi gördüm kendisinede birebir bunları söyledim buradada yazayım da akıl tutulması yaşayıp yaaa nolcakkki yaaaaaa diye sorumsuz düsünmekten aciz insanlar varsa okuyup belki feyz alırlar. Yada derlerki sen şunu yanlış söylüyosun sen yanlışsın der beni dogru yola sürükler.


    Olay 20 lira passolig vs. degil, olay rantta degil, olay bambaska olay fislenme ! Yoksa 8 lira bilmem ne bank alıyomuş bu mu benim Bursaspor sevgimin önüne gececek.

    Kardesim esnaf olursun dukkanina musteri cekmeye calisirsin, kalkıp cafeye gidersin güleryüzle karsilanirsin, kalkip sinemaya gidersin istedigin filme istedigin seansa gidersin. Kimse hizmet sektöründe sana zorunluluk cıkaramaz, seni oraya cekmeye calisir. Esnaf kardesim yeni ürünler getirir, cafeci kardesim degisik tatlar dekorlar uygular, sinemacı kardesim yeni filmler getirir ses sistemini perdesini buyutur. Neden ??? Cunku beni oraya cekmek zorunda cekmek, endustriyel futbola karsıyız deyince kıyametler kopuyor hayır endustriyel futbol deniyor. Eee oyleyse sen bana binbir zorluk cıkaramassın kardesim endustriyel futbolsa beni oraya cekeceksin ne yapıp ne edip beni yani müşterin olarak gördügün beni oraya cekmek icin caba harcayacaksın.

    Kalkıp bana yok kart alcaksın vs. diyemezsin. Ben 13 yıldır her maca gittim ve en onemli macımız olan yarınki bjk macına gidemiyorum yıllar sonra varmı buna hakları ??? Neden gidemiyorum cunku passolig kartım yok almak zorundamıyım arkadaş ??? Bu kul hakkı degilmidir ben burdan antepe kayseriye yagmurda camurda karda giderken şehrimdeki bjk macına nasıl gidemem beni nasıl sokmassın bu mu adalet bu mu musteri cekmek bu mu şiddeti azaltmak ??? Zaten futbolu mahvetmişsin şikeciyi aklama cabalarından belin melin kalmamış yamulmuş kalmışsın, hakemlerin rezil, kuralların kural degil, adaletsizligin daniskası, rezillikler parodisi yaşatıyorsun sogutmussun zaten beni futboldan, benim tek izleme sebebim Bursaspor ve sen bunu dahada zorlaştırmaya başlıyorsun bu ne rezalet ???

    Kartı alacakmışız her yıl alacakmışız o niye ??? Arkadas benim tc numaramı alıyorsun fotomu cekiyorsun her bilgimi alıyorsun. Ben seneden seneye tc no mu degistiriyorum, beni kameran gözümden tanıyor benim göz retinammı degisiyor noluyor neden her sene kart alayım ben kerizmiyim yolunacak kaz mıyım taraftarız biz eşşekmiyiz semeri vurup vurup durcaksın ????

    Benim babam 60 yaşında annem 50 yaşında evimde dikkaldırımda stadın çaprazında. Stadı hergün gözlerimle görüyorum şimdi bu stad bitince bu adam bu kadın stad acılınca maca gidip nasıl yapmışlar diye görmek istiyince nolcak adam böyle şahane stada gidemiycek niye ? Cunku karti yok arkadas bu adam bunu almak zorunda mı ? Bu nasıl bir karaktersiz omurgasız sistemdir, dunyanin neresinde var böyle sacma sapan akıl mantıgın olmadıgı bi olay ??


    Sporda şiddet yasasını cıkardın noldu ??? Burda bjk macında stad dısı olaylardan 50 kişiyi 6 ay hapse attın taş attılar diye. Biz sampiyon olduk fb taraftarı ortalıgı yaktı yıktı duman etti. 2 polis arabasını cevirip atese verdi peki ne yaptın ??? 7 kişiyi gözaltına aldın sonrada onları serbest bıraktın. Bumu senin insanlıga saygın bu mu senin adaletin bu mu senin holiganlıgı spordan cekme caban.

    Olay başka arkadaş başka uyan, üç büyütülmüşler bişey yapsa dahi alacaklar adamları göstermelik ve serbest bırakacaklar, anadolu mazlumlarıda en ufak olayda alınacak ve yedigi dayagın haddi hesabını gectim bi daha stada mtada sokulmayacak. Kimse masal anlatmasın bana kimse ideoloji yapmasın bana bu olayın amacı budur bu kadar basit.

    Ben bu olay cıktıgı günden beri karşıyım ve düşüncelerim hicbir zaman degismedi. Ben bu adaletsizlik giderilmeden macada gitmiycem o kartıda asla ama asla almıycam. Seneye stad bittigindede eger bu olay varsa gidip o kartı alıcam. Anama babama kardesime esime dostuma alıcam tek bir maca gidicez hep beraber ve sonra ben o kartıda kırıp atıcam protestumu gereken yerde yapıp hakkımı helal etmiycem. Gerekirse oturur evimde izlerim ama bu kartıda bu adaletsiz ortamda cebime sokmam.

    Yarınki maca gitmeyecek oldugumdan dolayıda bu olayı cıkartan herkese hakkım haram olsun. Diger dünyada karşıma kul hakkıyla gelecekler ve yüzlerine tükürücem.

    • beyazıtlı  
    21 Eylül 2014 | 22:49
    -2
    pazartesi söndürün şehrin ışıklarını Bursa lılar yakıcak şehri
    • GÜLBAHÇELİ arnvt  
    21 Eylül 2014 | 22:43
    Hedef1700meşale bubirrekor maç öncesi rekor kırmak ve takıma moral vermek için herkesin katılması lazım .22 eylul saat 19.00 herkes stad önüne TEKSAS UYUMAAA!!!
    • iso16  
    21 Eylül 2014 | 22:03
    Şimdiki yeniler anlayamaz tabi teksasi bütün cefayi çekmiş taraftar bir pasolig çıkarmışlar avrupada 4 yıldır uefadan elen gruplara kalma geçen yıldan kalan öfke elbet gelicek teksas ama zaman lazım seneye en az 50bin pasolig 30-35bin kombine satar Bursaspor kulübü timsah arenaya geçildiği zaman
    • hmzbyliali1616  
    21 Eylül 2014 | 21:40
    -1
    Yarin günlerden Bursaspor haydi timsahim koy 8tasa.
    • yesil bursali  
    21 Eylül 2014 | 21:16
    -1
    maci kaybettik. senol günes kredini tüketiyorsun. ozan ipegin ölüsü bin tane ferhat eder!
    • Zafer Mah.  
    21 Eylül 2014 | 20:54
    -3
    Yarın hiçbir tribünümüzde ceza var mı?
    • mususi  
    21 Eylül 2014 | 17:14
    Teksas'in ebilet icin bir durusu varsa bunu bir macligina birakmasi soz konusu olamaz. Bizim ulkemizde hak arama kulturu olmadigi icin bir gunluk takimi destekleyelim diyenler elbette olacak.

    Ama bir bankayi zengin etme ugruna Turk sporunun katledilmesi kabul edilemez, bunlar bir gunluk hesaplarla asilamaz. Hak kazanmak kolay is degil, kolay da vazgecmeyin.

    E-bilete HAYIR......
    • aSD  
    21 Eylül 2014 | 15:48
    passolig i protesto ettim ama dayanamadım dün aldım ve kapalı kaledeyim, maça gelmeyecek teksas a sesleniyorum 8TAŞ mudanyada organizasyon yapackmış bari gidin bu şerefsizlere güzel bir karşılama yapın.
    • iznik-16  
    21 Eylül 2014 | 13:09
    Bursa jimnastik derneğinnin heykelde organizasyonu varmış?ortamı germez mi maç öncesi???
    • efe emre  
    21 Eylül 2014 | 12:38
    Passolige sonuna kadar karsiyim, tamamen rezil bi sistem, ama bu yuzden Bursasporumu yanlız bırakama, boyle bır mazeret gcerlı degıl kusurabakmayın ama Bursasporlu ne olursa olsun takımının yanındadır. Kımse hıkaye anlatmasın.
    • BUYUK BASKAN  
    21 Eylül 2014 | 12:35
    Asıl buyuk baskan İBRAHİM YAZICI olsaydı bugun boyle olmazdı Bursaspor.
    Passorant a DİK DURUŞ gösterirdi.Ama bugn passolig var ve dik duracak kimse yok.BU NEDENLE TAKIMA SAHİP ÇIKACAK GERÇEK TARAFTARDIR.....
    ...ne olursa olsun HERKES TRİBUNE...
    • e bilet hayır  
    21 Eylül 2014 | 12:26
    passolig almıyoruz AMA takımı SONUNA KADAR destekliyoruz .22 eylul 19.00 #Hedef1600Mesale #BuBirRekor TAKIMI MEŞALELERLE KARŞILIYORUZ. 1600 mesale ile hedef REKOR. Bu SİSTEM degişecek BASKA yolu yok..........
    • 34 tsc  
    21 Eylül 2014 | 11:42
    Besiktaslilarin seba icin ulu camii de mevlid okutacaklari dogru mu ?
    • Telekom Mehmet  
    21 Eylül 2014 | 10:24
    Sevgili Bursasporlular evet pasolig e tepki evet haksızlığa tepki için gelmiyoruz maça peki hepsi kabul de stadyum a gel saha dışından bakalım kaç kişi destekleyecek Bursaspor u bakalım aynı taraftar olacak mı hani beşiktaş seyircisi gelmesin diye hapis yattık şimdide stadyum dışından 10 bin 15 bin kişi mi yoksa 300 500 kişi mi destek verecek gerçek Bursaspor lu yarın maça girmesede stadyum dışından inletir o stadyumu takımını destekler buyrun hadi bakalım
    • trakyalı timsah  
    21 Eylül 2014 | 09:16
    Sayın hocam.
    Bursa gerçekten her kategoride dünya da yarışan bir şehirdir.
    Bu kent her anlamda liderliğe oynar.
    Bursaspor camiası şampiyonluktan başka bir şey düşünmez.
    Sizden beklenende bu takımı şampiyon yapmanızdır.
    Lütfen bu takımı coşkulu oynatın.
    Baskılı futbol oynayan,tek golle yetinmeyen ve
    Özellikle de ist.takımlarından korkmayan bir oyun anlayışı ile devam edersek
    Stad da dolar kulüp te kazanır.
    Lütfen bu takımı el frenini çekerek oynatmayın.
    Şampiyon takım gibi oynatın.
    Sizden herkes bunu bekliyor.
    Lütfen herkese şunu hatırlatın.
    ŞAMPİYON Bursaspor...................................
    • kale arkası  
    21 Eylül 2014 | 07:22
    pazertesi trübündeyiz.

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR