KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Kayseri maçı hazırlıkları sürüyor

10 Ekim 2013 | 14:04

2 yorum

4734 okunma

A Takımımız sabah saatlerinde yaptığı antrenman ile Kayserispor maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik Direktörümüz Christoph Daum nezaretinde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1.5 saat sürdü. Antrenmana milli takımlarda bulunan Musa Çağıran, Enes Ünal, Batuhan Altıntaş ve Stanislav Sestak katılmadı. Dünkü çalışmada yer almayan Arjantinli oyuncumuz Fernando Daniel Belluschi ise bugünkü antrenmana katıldı.

Isınma koşuları ile başlayan antrenman yarı sahada kurallı pas-press çalışması ile devam etti. Son bölümde ise 100 metre depar koşuları ile antrenman sona erdi.

Çalışma sırasında sağ bileği dönen Arjantinli savunma oyuncumuz Renato Civelli kontrol amaçlı olarak antrenmanı yarıda bıraktı.

Öte yandan özel bir anaokulunun öğrencileri Özlüce Tesislerimizi ziyaret etti. Tesisleri gezen minikler daha sonra antrenman bitiminde futbolcularımız ile hatıra fotoğrafı çektirdiler. Minikler Arjantinli futbolcumuz Pablo Martin Batalla'ya çiçek takdim ederek başarı dileklerini ilettiler.

 Bursaspor.org.tr

    • ŞİPTAR  
    10 Ekim 2013 | 23:55
    -4
    Taiwo cocuklarla iyi kaynaşmış gibi duruyo daha cok napsın onun cocuklugunda afrika da anaokulu mu varmış sevinsin o da cocukluguna gitsin arada bir :)))
    • Premium1963  
    10 Ekim 2013 | 14:10
    taiwo anlaşılan iyi kaynaşmış takımla .d

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR